کد خبر:11407
پ

طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر

کیک پرتغالی یکی از کیک هایی است که در فصل زمستان و پاییز  مورد طبخ و استفاده واقع می شود و بسیار خوشمزه و دلچسب می باشد. پرتغال دارای ویتامین c می باشد که یکی از ویتامین های مورد نیاز بدن می باشد.پرتقال علاوه بر داشتن ویتامین ث که بدن را در برابر بیماریهای مانند […]

کیک پرتغالی یکی از کیک هایی است که در فصل زمستان و پاییز  مورد طبخ و استفاده واقع می شود و بسیار خوشمزه و دلچسب می باشد. پرتغال دارای ویتامین c می باشد که یکی از ویتامین های مورد نیاز بدن می باشد.پرتقال علاوه بر داشتن ویتامین ث که بدن را در برابر بیماریهای مانند سرماخوردگی محافظ بدن می باشد آب طبیعی این میوه هم باعث شادابی پوست و تقویت گوارش می شود.

 

نکاتی در مورد خواص کیک پرتقالی

  • شما علاوه بر اینکه از آب پرتغال می توانید بهره ببرید از پوست این میوه ی زمستانی هم می توانید نهایت استفاده را بکنید
  • در تهیه این کیک ماهم می توانیم از آب پرتغال و هم از پوست این میوه ی گرانبها استفاده کنیم.
  • آب پرتغال هم تصیفه ی کننده خون می باشد و هم از ابتلا شدن بدن به سرطان جلوگیری می کند
  • وقتی شما هم از آب پرتغال و هم از پوست این میوه ی مقوی در تهیه کیک خود استفاده می کنید کیک شما بافت نرم و تردی بخود می گیرد که در میل شما به این کیک بسیار مقوی می باشد.

 

مواد لازم در تهیه کیک پرتفال ساده:

  1.  پرتغال بزرگ یا آب پرتغال ۱ لیوان
  2.  آرد ۲ لیوان
  3.  تخم مرغ ۳ عدد
  4.  شکر ۱ لیوان
  5. کره ۱۷۰ گرم (معادل ۴/۳ پیمانه)
  6.  پوست پرتغال رنده شده ۱ قاشق غذا خوری
  7.  بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  8.  وانیل ۱ قاشق مربا خوری
  9.  نمک به مقدار لازم

 

اموزش کیک پرتقالی تصویری تصویری بصورت گام به گام

برای درک بهتر مراحل کار ، از تصاویر هر مرحله نیز در آموزش کیک پرتقال بهره گرفته ایم.

گام اول درست کردن کیک پرتقال

طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر

  • در ابتدا پرتغال را تمیز می کنیم و بعد از پوست نارنجی آن به مقدار یک قاشق غذاخوری رنده می کنیم و کنار می گذاریم و پرتغال را هم آبگیری می کنیم سعی کنید یک لیوان آب پرتغال داشته باشید.

[irp posts=”11332″ name=”طرز تهیه کیک ماست خانگی بصورت تصویری”]

گام دوم طرز تهیه کیک پرتقال

طرز تهیه کیک پرتقالی

طرز تهیه کیک با آب پرتقال

  • پس از این مرحله تخم مرغ ها را جدا جدا می شکنیم و درون ظرف جداگانه ی می ریزیم .
  • شکر و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تمامی مواد کیکی پرتقالی با همدیگر ترکیب شوند.
  • در ادامه آب پرتغال و کره را که از قبل به دمای محیط رسیده را به این ترکیب اضافه می کنیم و چند دور دیگر با همزن این مایع کیک را هم می زنیم و بعد آن را کنار می گذاریم.
  • بعد از چند ثانیه پوست پرتغال رنده شده را هم اضافه می کنیم همچنان به هم زدن آنها ادامه می دهیم تا مایعی غلیظ و کشدار داشته باشیم.

گام سوم طرز تهیه کیک پرتقال

 کیک پرتقالی با فردستور پخت کیک پرتقالی

  • به سراغ مواد دیگر کیک مان می رویم آرد و بکینگ پودر و نمک را دو تا سه بار الک می کنیم و به بقیه ی مواد کیک اضافه می کنیم و این بار با یک قاشق در حد مخلوط کردن با قاشق هم می زنیم.
  • حال فقط سفیده های تخم مرغ مانده آنها را درون ظرفی تمیز می ریزیم و با همزن به حدی هم می زنیم که اگر شما ظرف را برگردانید ته ظرف شما تکان نخورد و نریزید در این صورت سفیده ی شما آماده شده که به بقیه ی مواد اضافه کنید

گام چهارم طرز تهیه کیک پرتقال

کیک پرتقالی آموزش کیک پرتقالی

  • وقتی سفیده ی تخم مرغ ها را هم به بقیه ی مواد کیک پرتقالی اضافه کردید مایع کیک شما آماده شده و باید آن را داخل فر بگذارید.
  • قالب کیک را چرب می کنیم و مایع را درون آن می ریزیم و درون فر را از قبل گرم کردیم و روی درجه ۱۸۰ به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا کیک کامل مغز پخت شود.

کیک پرتقالی خیس
کیک-پرتقالی-عالیکیک پرتقالی عالی

  • بعد از اینکه کیک ما پخت آن را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم کامل سرد شود کیک را از قالب بیرون می آوریم و باب سلیقه ی خود تزیین می کنیم.
  • شما هم می توانید با خامه کیک خود را تزیین کنید و هم با سس پرتغالی که از آب پرتغال و ژله ی پرتغال ترکیب می شود و روی کیک می ریزیم که خیلی خوشمزه و لذیذ می باشد.
  • هم چنین می توانید این کیک خود را با پودر قند هم تزیین کنید تزیین کیک پرتغالی به سلیقه ی خود شما بستگی دارد.

تزیین کیک پرتقالی خانگی

کیک-پرتقالی-عالی-و-خوشمزه

کیک پرتقالی بدون فر

  • شما می توانید این کیک را هم در قابلمه در صورت نداشتن فر تهیه کنید به این صورت که  هنگامی همه ی مواد کیک  آماده شد کف قابلمه ی مورد نظر را چرب می کنیم و مواد کیک را داخل آن می ریزیم و درب آن را می بندیم
  • البته سعی کنید یا دم کنی یا پارچه ی تمیز روی درب قابلمه بگذارید تا بخار کند و با بخار کیک شما مغز پخت شود.
  • شعله ی گاز را تا حد امکان کم کنید تا کیک شما نسوزد.
  • حتما آرد و بکینگ پودر خود را الک کنید تا هوای داخل آرد گرفته شود و هم این کیک شما خوب پف کند و هم موقع ترکیب کردن آرد در بقیه ی مواد آرد شما گلوله گلوله نشود.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید