کد خبر:17846
پ

طرز تهیه پنکیک سیب رژیمی

پنکیک سیب یکی از دسر های خوشمزه ای است که می توان آن را هم به عنوان دسر و هم صبحانه میل کرد و بسیار راحت و سریع آماده می شود.پنکیک ها در انواع و طعم های مختلفی تهیه و طبخ می شوند که در این پست به طرز تهیه پنکیک سیب رژیمی می پردازیم […]

پنکیک سیب یکی از دسر های خوشمزه ای است که می توان آن را هم به عنوان دسر و هم صبحانه میل کرد و بسیار راحت و سریع آماده می شود.پنکیک ها در انواع و طعم های مختلفی تهیه و طبخ می شوند که در این پست به طرز تهیه پنکیک سیب رژیمی می پردازیم

مواد لازم برای تهیه پنکیک سیب رژیمی

  • سیب پوره شده
  • شیر
  • شکر
  • وانیل
  • تخم مرغ
  • نمک
  • پکینگ پودر
  • آرد
  • کره
  • عسل

 

مرحله اول : پنکیک سیب رنده شده 

پنکیک با سیب رنده شدهپنکیک با سیب رنده شده

  • برای تهیه پنکیک سیب ابتدا تمامی مواد مورد نیاز پخت پنکیک را آماده کنید و سپس شروع به کار کنید با این کار سرعت شما بیشتر می شود و آشپزی نیز دلچسب تر .
  • وقتی که مواد مورد نیاز را تهیه کردید ، یک عدد سیب را پوست بگیرید و رنده کنید و پوره سیب را کنار بگذارید.

مرحله دوم: پنکیک صبحانه سیب

طرز-تهیه پنکیک-شکلاتی پف-دار

  • در مرحله بعد تخم مرغ ها را درون یک ظرف مناسب بشکنید و هم بزنید تا زرده و سفیده کامل مخلوط شود.
  • بعد مخلوط کردن تخم مرغ ها شیر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
  • کره را در دمای محیط بگذارید تا مایع شود و آن را نیز به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  • بعد از کره وانیل را هم اضافه کنید و همه ی مواد را چند دقیقه هم بزنید تا کامل مخلوط شوند.

گام سوم مخلوط کردن آرد و پکینک پودر

  • در این مرحله آرد را الک کنید و در یک ظرف مناسب بریزید و سپس بکینگ پودر را با آرد کاملاً مخلوط نمائید.

گام چهارم مخلوط کردن تمام مواد پنکیک

  • بعد از اینکه آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کردید سپس مواد مایع را که شامل تخم مرغ ، شیر ، و کره را به آرد اضافه کنید و چند دقیقه خوب هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شود.
  • بعد از اینکه مایع آماده شد سیب رنده شده را به همه ی مواد مخلوط شده اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
  • مایع پنکیک بدست آمده باید شبیه ماستی باشد که چند بار هم زده اید.

گام پنجم  پخت مایع پنکیک

  • یک عدد ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن ( اگر هم خواستید روغن نریزید) بریزید و صبر کنید تا داغ شود سپس به میزان دلخواه از مایع پنکیک در ماهیتابه بریزید.

 

زمانی که مایع پنکیک را در درون ماهیتابه ریختید و بعد چند دقیقه مایع شروع به حباب زدن کرد در این زمان باید پنکیک را بر گردانید تا روی دیگه پنکیک هم کامل سرخ بشه.

  • دقت کنید حرارت باید ملایم باشد تا پنکیک به آرامی پخت شود و مرتب روی دیگه پنکیک را چک کنید وقتی که مطمئن شدید کاملاً سرخ شده پنکیک شما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود.

 

پنکیک-سیب

در آخر وقتی که کار سرخ کردن پنکیک ها تمام شد آنها را در یک ظرف زیبا بچینید و با عسل و تکه های سیب تزیین کنید و سپس میل کنید .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری