کد خبر:17862
پ

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با سس آلفردو

 یکی از غذاهای که ما ایرانی ها هر چند وقت یکبار تهیه می کنیم و علاقه به خوردن آن داریم پاستا می باشد پاستا یکی از غذاهای می باشد که مانند ماکارونی و لازانیا تهیه می شود این غذا بسیار خوشمزه می باشد و دارای سس مخصوصی است که بیشتر این غذا را لذیذ می […]

 یکی از غذاهای که ما ایرانی ها هر چند وقت یکبار تهیه می کنیم و علاقه به خوردن آن داریم پاستا می باشد پاستا یکی از غذاهای می باشد که مانند ماکارونی و لازانیا تهیه می شود این غذا بسیار خوشمزه می باشد و دارای سس مخصوصی است که بیشتر این غذا را لذیذ می کند.پاستا مخصوص کشور ایتالیا  است که به دلیل خوشمزه بودن کم کم به دیگر نقاط جهان  از جمله ایران هم منتقل شده است.پاستا انواع مختلفی دارد و شما می توانید باب ذائقه ی خود آن را تهیه کنید

در این مقاله می خواهیم طرز تهیه پاستا را بصورت گام به گام برای شما توضیح دهیم با ما همراه باشید..

مواد لازم طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با سس آلفردو

  • پاستا ۱ بسته
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • شیر ۱ فنجان
  • پنیر پارمزان نصف فنجان
  • سیر ۲ حبه
  • جعفری و روغن مایع به مقدار لازم
  • آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم
  • آب مرغ ۲ پیمانه

مرحله اول طرز تهیه پاستا خانگی

طبخ-مرغ-برای-پاستای-مرغ-و-قارچ

برای تهیه پاستا ابتدا گوشت مرغ تمیز می کنیم و بعد از شستن آن را به شکل نوارهای باریکی برش می دهیم اگر می خواهید پاستایی رژیمی داشته باشید می توانید فقط از سینه مرغ استفاده کنید و یا اینکه پنیر خود را حذف کنید…

قارچ ها را هم تمیز کنید با مقداری آب بشویید و سپس به شکل ورقه ای برش دهید

ماهیتابه ای را روی شعله ملایم گاز بگذارید مقداری روغن درون آن بریزید و بگذارید تا داغ شود بعد از اینکه داغ شد ابتدا گوشت مرغ را تفت دهید.


مرحله دوم طرز تهیه پاستا قارچ و مرغ

  • بعد قارچ ها را درون ماهیتابه بریزید و با یک قاشق این مواد را زیرو رو کنید تا کامل تفت ببینند نمک و فلفل سیاه را در این مرحله به قارچ اضافه کنید.
  • وقتی که قارچ و مرغ شما کامل سرخ شدن آن را از روی شعله ی گاز بردارید و کنار بگذارید.

طرز تهیه سس پاستا مرغ و قارچ

در مرحله دوم نوبت آماده کردن سس پاستا می باشد ابتدا مقداری روغن درون یک ماهیتابه بریزید روی حرارت ملایم گاز بگذارید آرد گندم را به آن اضافه کنید تا با هم تفت بخورند بعد از اینکه به اندازه تفت خوردن شیر را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا این سس کمی غلیظ شود و بعد شعله گاز را خاموش می کنیم.


مرحله سوم طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با سس آلفردو

در این مرحله از طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ ، سس آلفردو را به قارچ ها پس از آنکه به خوبی تفت داده شدند اضافه می کنیم.


مرحله چهارم طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

در ادامه مرغ هایی را که در مرحله قبل تفت داده و سرخ کردیم را نیز به مواد پاستا اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم.


مرحله پنجم طرز تهیه پاستا ایتالیایی

نهایتاً پاستا و سبزی جعفری را نیز به دستورالعمل اضافه کنید و مدتی صبر نمایید تا تمامی مواد با هم بپزد و جا بیفتد.


پاستا-مرغ-و-قارچطرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی

نکته:

اما اگر می خواهید روی پاستای شما طلایی شود بعد از اینکه پاستاآماده شده و سس آن به اندازه غلیظ شد پنیر را روی آن بریزید و به مدت ۱۰ تا۱۵ دقیقه درون فر بگذارید

آب مرغ باعث خوشمزگی بیشتر پاستای شما می شود اگر در دسترس نداشتین می توانید از عصاره ی مرغ که بصورت آماده در فرو شگاها موجود است تهیه کنید

 

 

سایر دستورالعمل های طرز تهیه پاستا

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه:

طرز تهیه این نوع پاستا همانند دستورالعمل بالا می باشد از تمام مواد و نکات ریز مقاله بالا استفاده می کنیم تنها تفاوت این پاستا این است که خامه در آن استفاده می شود و خامه را همراه با شیر به سس مخصوص پاستا اضافه می کنیم یعنی هنگامی که شیر را به کره و آرد اضافه می کنیم همان لحظه خامه را هم اضافه می کنیم و مراحل بعد را مانند مقاله بالا انجام می دهیم

 

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با سس قرمز:

در تهیه این نوع پاستا هم مانند دستورالعمل بالا مواد و نکات ریز را بکار می بریم و تنها تفاوت آن این است که از رب گوجه در سس پاستا استفاده می کنیم و البته بیشتر افراد گوجه فرنگی را ریز خرد می کنند و به سس پاستا اضافه می کنند.استفاده از رب گوجه فرنگی یا خود گوجه در سس پاستا کاملا سلیقه ی می باشد…

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید