کد خبر:17627
پ

طرز تهیه ناگت مرغ بازاری

ناگت مرغ از ان دسته از غذاهای خوشمزه ی می باشد که شما می توانید مواقعی که وقت زیادی ندارین و می خواهید یک غذای راحت و خوشمزه تهیه کنید یکی از بهترین گزینه ها می باشد.ناگت مرغ را هم می توانید با استفاده از گوشت مرغ خام تهیه کنید و هم با استفاده از […]

ناگت مرغ از ان دسته از غذاهای خوشمزه ی می باشد که شما می توانید مواقعی که وقت زیادی ندارین و می خواهید یک غذای راحت و خوشمزه تهیه کنید یکی از بهترین گزینه ها می باشد.ناگت مرغ را هم می توانید با استفاده از گوشت مرغ خام تهیه کنید و هم با استفاده از گوشت مرغ پخته.ولی به نظر من تهیه ناگت مرغ با گوشت خام مرغ و اضافه کردن مواد افزودنی خوشمزه به آن بسیار خوش طعم تر می باشد

ناگت انواع مختلفی دارد از جمله ناگت سبزیجات ، ناگت ماهی ، ناگت گوشت قرمز …..ما در این مقاله می خواهیم طرز تهیه ناگت مرغ  بازاری را برای شما عزیزان بصورت گام به گام توضیح دهیم با ما همراه باشید

مواد اولیه در تهیه ناگت مرغ:

  • سینه مرغ خام نیم کیلو
  •  آرد سوخاری ۴ قاشق غذا خوری
  •  آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
  •  تخم مرغ ۳ عدد
  •  سیر ۴ حبه
  •  پیاز ۱ عدد متوسط
  •  نمک ، فلفل ، زرد جوبه به مقدار لازم
  •  روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  •  پنیر پیتزا رنده شده ۲۰۰ گرم

مرحله اول در طرز پخت ناگت مرغ منجمد

چرخ-کردن-گوشت-مرغ-در-خرد-کن

  • مرحله اول در تهیه ناگت مرغ ابتدا سینه مرغ (می توانید از گوشت ران و کتف هم استفاده کنید باب ذائقه ی خود)را چرخ می کنیم با استفاده از دستگاه غذا ساز یا چرخ گوشت
  • گوشت مرغ را که خوب چرخ کردید سیر و پیاز را رنده کنید و آب اضافه آن را بگیرید و بقیه مواد را به گوشت مرغ اضافه کنید سپس پنیر رنده شده ی پیتزا را هم به گوشت مرغ و سیر و پیاز اضافه کنید و با دست همه ی مواد را ترکیب کنید تا این مواد با هم مخلوط شوند.
  • در این جا برای خوشمزه تر شدن گوشت چرخ کرده ی مرغ می توانید ازمواد دیگری هم باب ذائقه ی خود اضافه کنید من در اینجا از مقداری عصاره ی مرغ استفاده کردم و آن را برای خوشمزه تر شدن به گوشت مرغ اضافه می کنیم شما می توانید از کنجد یا سس تند هم استفاده کنید.
  • گوشت چرخ شده را روی سطحی صاف پهن کنید ، لبه های نامنظم و اضافه آن را بردارید و با لبه نیز چاقو ، بصورت شطرنجی برش هایی را روی گوشت چرخ شده مرغ ایجاد کنید.

برش-ناگت-مرغ

  • همه ی مواد را دوباره به مدت ۱ دقیقه با هم ورز می دهیم و به مدت نیم ساعت درون یخچال میگذاریم روی گوشت را با سلفون بپوشانید تا گوشت مرغ کمی سفت شود

مرحله دوم در تهیه ناگت مرغ:

طرز-تهیه-ناگت-مرغ

در این مرحله آرد سفید ، آرد سوخاری ،تخم مرغ ها را هر کدام جداگانه درون یک ظرف می ریزیم تخم مرغ ها را درون کاسه بشکنید و با یک چنگال آن را هم بزنید

گوشت مرغ چرخ کرده و مزه دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و دست های خود را با آب مرطوب کنید و از گوشت مرغ برش زده شده را در زرده تخم مرغ فرو ببرید تا تمامی بخش های ناگت مرغ به محلول زرده تخم مرغ آغشته شود.

در ادامه ناگت های آغشته شده به محلول تخم مرغ را درون ظرف آرد سوخاری نیز آغشته نمایید تا ناگت های شما آماده طبخ شوند.

ناگت-مرغ-درون-آرد-سوخاری


مرحله سوم در تهیه ناگت مرغ:

سرخ کردن ناگت مرغ درون روغن داغ

  • درون ماهیتابه روغن به اندازه ی لازم می ریزیم و بعد از اینکه روغن داغ شد ناگت ها را درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا ناگت ها سرخ شوند تا سرخ شدن ناگت ها چند بار آنها را زیرو رو کنید تا کامل طلایی شوند
  • روغن به اندازه ی بریزید که روی ناگت ها را بگیرید و ناگت ها درون روغن غوطه ور شوند
  • بعد از سرخ شدن ناگت ها آنها را درون دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه ناگت ها گرفته شود
  • ناگت ها درون سینی بچینید و همراه با سس گوجه یا سیب زمینی سرخ شده بصورت ساندویج میل کنید

طرز-تهیه-ناگت-مرغ-خوشمزه

 

 

 طرز تهیه ناگت مرغ به روش های دیگر

ناگت مرغ را به روش ها یا با مواد دیگری نیز می توان درست کرد که البته با دستورالعمل بالا چندان تفاوتی ندارد و تنها برخی مواد جایگزین یکدیگر می شوند که در ادامه بصورت مختصر مورد اشاره قرار می گیرند:

طرز تهیه ناگت درون فر:

فر را روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد بگذارید تا گرم شود کف سینی فر را با مقدار روغن چرب کنید و ناگت های آماده شده را درون سینی بچینید و سینی را درون فر قرار دهید حدودا نیم ساعت طول میکشد تا ناگت های شما آماده شوند در این مدت سعی کنید چند بار ناگت ها را زیرو رو کنید تا کامل مغز پخت شوند

 

طرز تهیه ناگت مرغ با برنج:

در تهیه این نوع ناگت مرغ مانند دستورالعمل بالا تمام مراحل را انجام می دهیم تنها تفاوت آن این است که برنج را می پزیم تا جایی که نرم و له شود آن را آبکش می کنیم آب اضافه ی آن را می گیریم بعد از اینکه خنک شد با غذا ساز کامل له می کنیم سپس همراه با یک عدد تخم مرغ آن را ورز می دهیم زمان پخت هم به اندازه ی یکک نارنگی از برنج بر می داریم آن را گود می کنیم و از گوشت چرخی اندازه ی یک گردو درون آن می گزاریم آن را گرد می کنیم و درون روغن سرخ می کنیم ..

طرز تهیه ناگت مرغ با پفک:

در تهیه این نوع ناگت تمام مراحل و مواد اولیه دستورالعمل بالا را انجام می دهیم فقط پفک نمکی را درون آرد سوخاری مخلوط می کنیم و هنگامی که مواد گوشتی آماده شد ابتدا آن را درون تخم مرغ می غلطانیم و بعد درون مخلوط آرد سوخاری و پفک و سپس درون روغن سرخ می کنیم …

 

طرز تهیه ناگت مرغ با سویا:

در تهیه این نوع ناگت نیز همه ی مراحل دستورپخت بالا را انجام می دهیم تنها تفاوت این است که ۱ فنجان سویا را به مدت ۲ ساعت درون آب خیسانده له می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم

 

طرز تهیه ناگت مرغ با سیب زمینی:

در تهیه این نوع ناگت ابتدا سیب زمینی را آبپز می کنیم بعد پوست میگیریم و با گوشتکوب له می کنیم و میگذاریم تا خنک شوند مواد گوشتی را که آماده کردیم همه را به سیب زمینی له شده اضافه می کنیم و همه ی مواد را با هم ورز می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال میگذاریم و بعد درون روغن سرخ می کنیم

چند نکته در مورد ناگت مرغ:

می توانید برای خوش طعم کردن گوشت مرغ خود برخی مواد را که باب سلیقه خود شما هست اضافه کنید و باب میل خود گوشت مرغ را مزه دار کنید

مزه گوشت مرغ خام بهتر از پخته ی آن می باشد به این نکته حتما دقت کنید

بجای پنیر پیتزا می توانید از پنیر های دیگر مانند پنیر فتا هم استفاده کنید

حتما از روغن سرخ کردنی برای تهیه ناگت خود استفاده کنید تا موجب دود کردن نشود….

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید