کد خبر:17494
پ

میگو سوخاری ساده | آموزش تصویری

میگو به لحاظ وجود اسید های چرب برای سلامتی بدن مفید می باشد.خیلی از افراد به تصور اینکه کلسترول این ماده ی غذایی زیادتر از گوشتهای دیگر می باشد استفاده از میگو را خیلی کاهش دادن در صورتی که چنین نیست.       مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری نیم کیلو میگو شیر ۱٫۵ […]

میگو به لحاظ وجود اسید های چرب برای سلامتی بدن مفید می باشد.خیلی از افراد به تصور اینکه کلسترول این ماده ی غذایی زیادتر از گوشتهای دیگر می باشد استفاده از میگو را خیلی کاهش دادن در صورتی که چنین نیست.

 

 

 

مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری

  • نیم کیلو میگو
  • شیر ۱٫۵ لیتر
  • تخم مرغ سه عدد
  • نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه ف فلفل تند
  • یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱/۵ پیمانه آرد سفید

 

 

 

نحوه پاک کردن میگو

  • مرحله اول در تهیه میگو سوخاری ابتدا باید به نحوه ی پاک کردن میگو پرداخت
  • برای انجام این کار یعنی پاک کردن میگو سر میگو را جدا می کنیم با چاقو روی پشت میگو برشی ایجاد می کنیم پوست میگو را جدا می کنیم و رگ سیاه را میگیریم و به اصطلاح رگ گیری می کنیم.
  • برشی هم در زیر شکم میگو ایجاد می کنیم و رگ سیاه آن را بیرون می آوریم همانند ویدئویی بالا که مشاهده می کنید
  • میگوهای پاک شده را درون یک کاسه جدا می گذاریم…
  • شما می توانید برای گرفتن بوی بد میگو از موادی چون پیاز و یا مقداری آب لیموی تازه استفاده کنید..

بیشتر بدانید :” آموزش تصویری نحوه پاک کردن و رگ گیری میگو به سه روش


نحوه سوخاری کردن میگو

  • در مرحله بعد به سراغ تهیه سس مخصوص میگو سوخاری می رویم ابتدا سه عدد تخم مرغ را درون یک کاسه میشکنیم با همزن شروع به هم زدن تخم مرغ ها می کنیم تا جایی که کامل پف کند
  • ۱/۴ پیمانه شیر را همراه با یک قاشق چایخوری نمک و به مقدار لازم فلفل تند و پودر فلفل قرمز و زردجوبه را هم به تخم مرغ و شیر اضافه می کنیم و همچنان به همزدن این مواد با هم ادامه می دهیم در این حین یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر را همراه با یک قاشق چایخوری روغن گیاهی به بقیه مواد اضافه می کنیم
  • ۱/۵ پیمانه آرد سفید را هم اضافه می کنیم و همچنان به هم زدن همه ی این مواد با هم ادامه می دهیم تا سس  غلیظی به دست بیاوریم
  • بعد از اینکه سس را آماده کردیم به مقدار لازم روغن درون یک ماهیتابه می ریزیم روی حرارت ملایم گاز میگذاریم تا روغن ما داغ شود
  • میگو ها را دانه دانه درون روغن می چینیم و شروع به سرخ کردن آنها می کنیم میگو ها را کامل درون روغن سرخ کنید یعنی بعد از اینکه یک طرف میگو ها طلایی شدند طرف دیگر آنها را هم سرخ می کنیم
  • میگو های برشته شده را درون بشقاب همراه با سس مخصوصی که دوست دارید بگذارید و سپس آن را میل کنید
  • این غذای خوشمزه را می توانید با نان و یا با برنج میل کنید و از مخلفاتی چون لیموی تازه یا ترشجات ذائقه ی خود استفاده کنید.

 

عکس میگو سوخاریعکس میگو سوخاری

طرز تهیه میگو سوخاری در فر:

در تهیه این نوع میگو تمام مراحل بالا را انجام می دهیم و از همه ی مواد بالا استفاده می کینم با این تفاوت که درون روغن آن را سرخ نمی کنیم و میگو ها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر می گذاریم تا کامل برشته شوند


 بیشتر بدانید: ” خواص روغن کریل |غنی ترین منبع اسیدهای چرب امگا ۳


طرز تهیه میگو سوخاری با ماءالشعیر:

طرز تهیه این نوع میگو مانند دستورالعمل بالا می باشد فقط در ترکیب مواد اولیه آن بجای شیر از ماءالشعیر استفاده می کنیم تنها تفاوت آن همین می باشد.با همان ترکیب که برای تهیه سس میگو از شیر استفاده می کنید می توانید ماءالشعیر را به جای شیر در فرآیند تهیه میگو سوخاری مورد استفاده قرار دهید.

 

میگو سوخاری زعفرانی:

برای اینکه میگو ها از نظر طعم و ظاهر به تکامل بالاتری برسد از مقداری زعفران در مریدنت کردن میگو و سس سوخاری آن می توان استفاده   کرد.

 

طرز تهیه میگو سوخاری رژیمی:

در تهیه این نوع میگو از مواد اولیه که در دستورالعمل بالا استفاده کردیم …استفاده می کنیم با این تفاوت که میگو ها را درون فر میگذاریم و از روغن در تهیه آن استفاده نمی کنیم و کامل روغن را از مواد اولیه آن حذف می کنیم یا بهتر است از بخار پز کردن و یا کباب کردن این غذای دریایی استفاده کنید…

 

نکات تکمیلی

  • هنگام خریدن و استفاده از میگو به این نکته دقت کنید که از میگوهای که بوی تند دارند یا روی پوست آنها لکه های سیاه می باشد خودداری کنید…
  • اگر می خواهید میگوی رژیمی میل کنید حتما از بخار پز کردن یا کباب کردن این غذایی دریایی استفاده کنید…
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید