کد خبر:15893
پ

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ ناردونی اصیل

یکی از غذاهای که در فصل پاییز و زمستان می توانید آن را تهیه و میل کنید مرغ ناردونی یا مرغ انار می باشد.این غذا یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای شمال ایران است که در نقاط مختلف شمال به اسم های دیگر هم شناخته و پخته می شود اسم های مانند سیر انار […]

یکی از غذاهای که در فصل پاییز و زمستان می توانید آن را تهیه و میل کنید مرغ ناردونی یا مرغ انار می باشد.این غذا یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای شمال ایران است که در نقاط مختلف شمال به اسم های دیگر هم شناخته و پخته می شود اسم های مانند سیر انار یا پیاز انار و یا اسم های دیگر…

به دلیل خوشمزگی این غذا و همچنین مزه ی عالی انار در این خورشت باعث شده که این غذا به تمام مناطق کشور سرایت کند و مردم با ذوق و سلیقه از آن استقبال کنند

مردم شمال اگر دوست داشته باشند این غذا را رسمی تر و مجلسی تر تهیه کنند در این غذا به جای گوشت مرغ از گوشت اردک استفاده می کنند در این غذا از دانه های تازه ی انار استفاده می شود اما اگر در فصل های دیگر خواستید این غذای خوشمزه را تهیه کنید می توانید بجای انار تازه از ناردون (دانه های خشک انار)استفاده کنید

مواد اولیه در تهیه مرغ ناردونی (مرغ انار)

  • مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
  • رب انار ۲تا۳ قاشق غذا خوری
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • انار دونه شده ۱ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • آب انار ۲ پیمانه

 

 

مرحله اول در تهیه مرغ ناردونی

  • در مرحله اول ابتدا دانه های انار را از پوست جدا می کنیم و کنار میگذاریم.
  • مرغ را پاک می کنیم و بعد از شستشو به تکه های دلخواه برش می دهیم تکه های مرغ را درون موادی مانند روغن زیتون ، آب لیموی تازه چند تکه پیاز و فلفل سیاه به مدت چند ساعت میگذاریم شما می توانید از مواد دیگر هم برای خوش طعم کردن و گرفتن بوی مرغ استفاده کنید این کار دلخواه می باشد ولی در خوشمزه بودن غذای شما بسیار موثر می باشد
  • بعد از چند ساعت که از گذاشتن تکه های مرغ درون مواد گذشت آنها را درون روغن سرخ میکنیم سعی کنید دو طرف مرغ را تفت دهید و البته بیش از اندازه نباید تکه های مرغ را سرخ کرد چون باعث خشک شدن می شود.

مرحله دوم در مرغ ناردونی

سرخ-کردن-ران-مرغ

  • در ادامه مرغ ها را که سرخ کردیم بیرون می آوریم کنار میگذاریم درون همان روغن پیاز های نگینی را درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مرحله ی طلایی شدن برسد در این مرحله سیرها را له یا رنده می کنیم و درون پیازها می ریزیم
  • فلفل سیاه زردچوبه ادویه را هم به آن اضافه می کنیم همه ی مواد را هم می زنیم و بعد رب گوجه فرنگی را هم با این مواد ترکیب می کنیم
  • رب انار را هم اضافه کرده و اجازه دهید همه ی این مواد با حرارت ملایم تفت بخورند سپس آب انار را درون مواد می ریزیم و نمک را هم به اندازه اضفه می کنیم
  • تکه های سرخ شده ی مرغ را به درون ماهیتابه منتقل می کنیم و میگذاریم ۲ تا ۳ ساعت مرغ در درون سس بجوشد تا کامل بپزد
  • در مرحله آخر بعد از ۲ تا ۳ ساعت از خورشت خود مزه می کنیم تا اندازه ی ترشی و نمک خورشت را داشته باشید و سپس دانه های انار را به آن اضافه می کنیم و در این مرحله درب قابلمه را نمی بندیم تا دانه های انار تیره نشوند و همچنان قرمز و خوش رنگ باشند
  • خورشت شما به مدت ۱۵ دقیقه باید با انار بجوشد با حرارت خیلی کم تا خورشت جا بیفتد
  • اگر در فصلی بودید که انار تازه در دسترس نبود می توانید از دانه های انار خشک شده در تهیه این غذا استفاده کنید
  • در ادامه اگر زیاد ترش بود و شما دوست نداشتین به مقداری که دوست دارید شکر به خورشت خود اضافه کنید تا خورشتی ملس داشته باشید..
  • و بعد از این مرحله گاز را خاموش می کنیم
  • تکه های مرغ را درون بشقاب همراه با دانه های انار تزیین می کنیم و سپس همراه با پلو میل می کنیم

نوش جان…

 

عکس مرغ ناردونی

عکس مرغ ناردونی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید