کد خبر:17549
پ

فیلم شیرینی زبان با خمیر یوفکا

شیرینی زبان یکی از شیرینی های سنتی بسیار خوشمزه که بین مردم از محبوبیت زیادی هم برخوردار می باشد.این شیرینی را با خمیر یوفکا یا هزارلا تهیه می کنند و از قالبهای مخصوص هم در تهیه این شیرینی استفاده می کننداین خمیرها معمولا بسته بندی شده در بازار موجود می باشد و شما می توانید […]

شیرینی زبان یکی از شیرینی های سنتی بسیار خوشمزه که بین مردم از محبوبیت زیادی هم برخوردار می باشد.این شیرینی را با خمیر یوفکا یا هزارلا تهیه می کنند و از قالبهای مخصوص هم در تهیه این شیرینی استفاده می کننداین خمیرها معمولا بسته بندی شده در بازار موجود می باشد و شما می توانید آن را به راحتی تهیه کنبد این خمیر را باید در فریزرنگه داری کنید و قبل از استفاده از آن چند ساعت زودتر از فریزر بیرون بیاورید

خیلی از افراد هم هستند که علاقه دارند این خمیر را خودشان در خانه تهیه کنند و سپس در تهیه شیرینی زبان آن را استفاده کنند

اگر علاقه دارید این شیرینی را با استفاده از خمیر آماده یوفکا تهیه کنید با ما همراه باشید تا در این مقاله بصورت گام به گام آن را برای شما عزیزان توضیح دهیم…

مواد لازم در تهیه شیرینی زبان با استفاده از خمیر یوفکا:

  • خمیر آماده یوفکا ۱ بسته
  •  عسل ۲ قاشق غذاخوری
  •  آب ۱ قاشق غذا خوری
  •  شکر ۱ قاشق غذا خوری

 

مرحله اول در تهیه شیرینی زبان با استفاده از خمیر آماده یوفکا:

  • ابتدا خمیر آماده را از نایلون بیرون می آوریم روی سطح کار یا سینی بزرگ میگذاریم و با وردنه شروع به پهن کردن خمیر می کنیم تا جایی که به اندازه ی ضخامت یک شیرینی زبان شود
  • بعد از اینکه خمیر را به اندازه باز کردید اطراف خمیر و اضافه های آن را بایک چاقو برش دهید و به شکل مستطیل در بیاورید

مرحله دوم طرز تهیه شیرینی خانگی

  • در مرحله دوم ۲ قاشق غذا خوری عسل را درون یک ظرف می ریزیم و ۱ قاشق آب را به آن اضافه می کنیم و بعد با هم مخلوط می کنیم.
  • با یک فلچه شروع به آغشته کردن تمام سطح خمیر یوفکا به شهدی که با عسل تهیه کرده ایم می کنیم سعی کنید این کار را کامل انجام دهید.

 


مرحله سوم: فوت و فن شیرینی زبان

  • در مرحله سوم سینی فر را با مقداری آرد پوشش می دهیم و شروع به قالب زدن خمیر با استفاده از قالب مخصوص شیرینی زبان می کنیم مانند ویدئویی بالا که می بینید
  • شیرینی ها را درون سینی فر می چینیم و آماده می کنیم تا درون فر بگذاریم
  • روی خمیر شیرینی زبان با نوک کاردک برشی ظریف ایجاد می کنیم تا درون خمیر ها کامل بپزد در پایان مقداری شکر روی خمیرها می پاشیم

مرحله چهارم طرز تهیه کیک زبان گلپایگان

  • در مرحله چهارم شیرینی را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر روی درجه ۲۰۰ سانتیگراد میگذاریم تا شیرینی ها هم بپزند و هم روی آنها طلایی شوند
  • فر را حتما باید قبل از اینکه شیرینی را درون آن بگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید تا گرم شود
  • بعد از اینکه ۱۰ دقیقه گذشت شیرینی های شما آماده می باشد آنها را از فر بیرون بیاورید و دوباره روی شیرینی ها را با همان شهد که قبلا تهیه کردید آغشته کنید
  • شیرینی ها که سرد شدند درون بشقاب بچینید و با یک لیوان چای یا آبمیوه مورد علاقه ی خود میل کنید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید