کد خبر:12313
پ

لوبیا پلو با سبزیجات | غذای رژیمی مخصوص بیماران

یکی از غذاهای خوشمزه و پر از ویتامین و فیبر ، لوبیا پلو با سبزیجات می باشد که بسیار مقوی است و طرفداران زیادی هم دارد این غذا می توان به عنوان یک غذای سالم و رژیمی هم محسوب می شود .اگه توی خونه بیماری دارید که باید غذاهای کم کربوهیدرات ، کم چرب و […]

یکی از غذاهای خوشمزه و پر از ویتامین و فیبر ، لوبیا پلو با سبزیجات می باشد که بسیار مقوی است و طرفداران زیادی هم دارد این غذا می توان به عنوان یک غذای سالم و رژیمی هم محسوب می شود

.اگه توی خونه بیماری دارید که باید غذاهای کم کربوهیدرات ، کم چرب و در عین حال مقوی و سالم درست کنید این دستورالعمل غذایی رو از دست ندهید.با ما در مجله آموزش آشپزی معلومات همراه باشید.


طرز تهیه لوبیا پلو

  • برای تهیه لوبیا پلو با سبزیجات ابتدا لوبیا را خوب بشویید و با مقداری آب روی شعله گاز بگذارید تا جوش بیاید.
  • وقتی که آب لوبیا به جوش آمد کمی زیر شعله را کم کنید و بگذارید تا لوبیا خوب بپزد.
  • بعد از حدود ۱ساعت لوبیا پخته شده و شما می توانید آن را از روی شعله بردارید.
  • شما می توانید زمانی که لوبیا را با آب می گذارید تا بپزد مقدار آب را زیاد بگیرید تا بعد از پخت لوبیا آب کافی باقی بماند و بتوانید برنج خود را با همان مقدار آب بپزید
  • پختن برنج با لوبیا یک رنگ قرمز مایل به جگری به پلویی شما می دهد که بسیار زیبا است.

چکار کنیم برنج رنگ لوبیا را به خود نگیرد

  • اگر شما می خواستید که پلویی سفید داشته باشید می توانید لوبیا را بعد از پختن آب آن را ریخته و لوبیا را آبکش کنید و سپس به برنج آبکش شده اضافه کنید.
  • ما در اینجا بعد از پخت لوبیا برنج را به لوبیا اضافه کردیم تا با هم بپزند و بعد آبکش کردیم.
  • سعی کنید از برنج ایرانی استفاده کنید و برنج را همراه مقداری نمک چند ساعت در آب بخیسانید تا برنج شما زیباتر در بیاید.

لوبیا پلو با سبزی

  • برای تهیه سس لوبیا پلو یا همان سبزیجات ، ابتد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.
  • پیاز خلالی شده را با روغن و ادویجات به خوبی تفت دهید تا رنگ پیاز ها کمی طلایی شود.

[irp posts=”11628″ name=”طرز تهیه دمپختک هویج و پیاز و سیب زمنینی”]


لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

  • بعد از تفت پیاز نوبت اضافه کردن هویج ، سیب زمینی و کلم پیچ است آنها را اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید.
  • بعد از اینکه تمامی مواد را با هم تفت دادید در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و همراه مواد به خوبی تفت دهید تا رنگ رب باز شود و تما مواد را به رب گوجه فرنگی آغشته کنید.
  • اگه رژیم شما بگونه ای است که می توانید از گوشت قرمز در این غذای رژیمی بهره مند شوید ، می توانید گوشت چرخ کرده را جداگانه طبخ نموده و کمی هم با سایر مواد لوبیا پلو تفت داده تا طعم مواد در یکدیگر ترکیب شود.

لوبیا پلو با هویج و کلم

  • بعد از اینکه تمامی مواد باهم خوب مخلوط شدند و از سرخ شدن آنها مطمئن شدی نوبت اضافه کردن برنج و لوبیا آبکش شده است.
  • اگر لوبیا و برنج را با هم آبکش کردید آن را به مواد سرخ شده اضافه کنید و اگر جدا پختید آنها را مخلوط کنید و بعد به مواد سرخ شده اضافه کنید.

[irp posts=”9777″ name=”کلم پلو با ته دیگ + طرزتهیه ، خواص درمانی ، راز خوشمزگی کلم پلو”]


لوبیا پلو با مرغ و هویج

  • بعد از اضافه کردن برنج و لوبیای پخته شده به مواد سرخ شده آنها را به آرامی با هم به خوبی مخلوط کنید.
  • سعی کنید این کار را در یک ظرف جدا انجام بدهید و بعد مقداری روغن در یک قابلمه بریزید و کمی آن را گرم کنید.
  •  اگر دوست داشتید ته دیگ سیب زمینی یا نان لواش بگذارید و بعد مواد کامل مخلوط شده را درون قابلمه بریزید و در قابلمه یا دم کنی را روی قابلمه بگذارید و منتظر بمانید تا برنج دم بکشید.
  • معمولاً زمان دم کشیدن لوبیا پلو بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می باشد.
  • شما می توانید لوبیا پلو را با ماست یا سالاد میل کند.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری