کد خبر:17815
پ

طرز تهیه پکینگ وانیلی ساده

پنکیک یک نوع کیک می باشد که بیشتر در وعده صبحانه مصرف می شود و صبحانه ای محبوب بچه ها ست.این نوع کیک خیلی راحت و در طول چند دقیقه اماده می شود با استفاده از مواد راحت و ساده ی که دارد بیشتر افراد می توانند آن را در منزل تهیه کنند.پنکیک را در […]

پنکیک یک نوع کیک می باشد که بیشتر در وعده صبحانه مصرف می شود و صبحانه ای محبوب بچه ها ست.این نوع کیک خیلی راحت و در طول چند دقیقه اماده می شود با استفاده از مواد راحت و ساده ی که دارد بیشتر افراد می توانند آن را در منزل تهیه کنند.پنکیک را در طعم های مختلف می توانید تهیه کنید از جمله طعم موزی ، توت فرنگی ، شکلاتی ،وانیلی و انواع دیگر

در این مقاله ما می خواهیم شما را با پنکیک وانیلی آشنا کنیم و طرز تهیه آن را بصورت گام به گام توضیح دهیم

 

مواد لازم در تهیه پنکیک وانیلی

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۱ پیمانه
  • شکر ۱  قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • آرد ۱ و نیم پیمانه
  • روغن مایع ۱ قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری

 

 

 

 

گام اول در تهیه پنکیک وانیل

طرز-تهیه پنکیک-شکلاتی پف-دار

در گام اول ابتدا کاسه ی مناسب را انتخاب می کنیم سپس تخم مرغ را درون آن می شکنیم و در ادامه شکر ، وانیل ،نمک و شیر را به ترتیب به تخم مرغ اضافه می کنیم و همه ی این مواد را با هم مخلوط می کینم تا یک مایع پنکیک یکدست شود این کار را با همزن دستی انجام دهید


بیشتر بدانید:” طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر


گام دوم در تهی پنکیک وانیلی:

در مرحله دوم آرد را با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و روی بقیه مواد مانند تصویر بالا آن را الک می کنیم این کار را حتما انجام دهید جرا که باعث می شود آرد درون پنکیک شما باز شود و گلوله نشود


گام سوم طرز تهیه پنکیک تصویری

در مرحله سوم همانطور که در تصویر مشاهده می کنید مواد قبلی را با آرد و بیکینگ پودر مخلوط می کنیم با همزن دستی مواد را رو به یک طرف دورانی می چرخانیم تا مایع پنکیک یکنواخت و آماده پخت شود در پایان ابن مرحله یک قاشق چایخوری  وانیل را به این مایع اضافه می کنیم


گام چهارم در تهیه پنکیک خانگی

  • کف ماهیتابه را با مقدار خیلی کم روغن چرب می کنیم برخی افراد این کار را انجام نمی دهند و در ماهیتابه های نچسب مایع را می ریزیند.
  • در این جا ما خیلی کم ماهیتابه را چرب می کنیم و یک ملاقه یا یک قاشق بزرگ از مایع پنکیک درون ماهیتابه می ریزیم.

بیشتر بدانید:” طرز تهیه کیک بستنی


گام پنجم در تهیه پنکیک وانیلی:

  • در این مرحله پنکیک شما شروع به حباب زدن می کنید اینجاس که باید پنکیک را زیر رو کنید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود
  • سعی کنید در این مرحله پنکیک را زیرو رو کنید چرا که بیشتر از این باعث سوختن پنکیک می شود و مزه ی آن تلخ.

گام ششم در تهیه پنکیک پفکی

  • طرف دیگر پنکیک هم در این مرحله کاملا طلایی شد
  • وقتی مانند تصویر بالا پنکیک شما آماده شد آن را از ماهیتابه خارج کنید و درون ظرفی بگذارید تا خنک شود

 همه ی پنکیک ها را به این صورت آماده کنید آنها را روی هم بچینید و با یک قاشق غذا خوری عسل و مقداری کره آن را تزیین کنید.می توانید برای تزیین از مواد دیگر هم استفاده کنید

نکته:

یک نکته که باید خیلی به آن دقت کنید این است که مایع پنکیک شما نباید زیاد غلیظ یا زیاد شل باشد.اگر زیاد غلیظ باشد که باعث می شود مایع هنگام ریختن درون ماهیتابه زود سفت شود و اما اگر زیاد هم شل باشد باعث می شود باز شود و حالت پارگی و سوراخ شدگی  در پنکیک شما به وجود بیاید و پنکیکی یکدست و نازک نداشته باشید…

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید