کد خبر:17645
پ

طرز تهیه ناگت گوشت

ناگت گوشت یکی از غذاها خوشمزه و پر طرفداری می باشد که خیلی راحت شما می توانید با مواد اولیه آن که در منزل دارید تهیه کنید ناگت گوشت همانند شامی کباب تهیه می شود و تنها تفاوت آن با این غذا این است که در تهیه ناگت از آرد سوخاری استفاده می کنیم برای […]

ناگت گوشت یکی از غذاها خوشمزه و پر طرفداری می باشد که خیلی راحت شما می توانید با مواد اولیه آن که در منزل دارید تهیه کنید

ناگت گوشت همانند شامی کباب تهیه می شود و تنها تفاوت آن با این غذا این است که در تهیه ناگت از آرد سوخاری استفاده می کنیم

برای خوشمزه کردن گوشت چرخ کرده می توانید از مواد باب ذائقه ی خود استفاده کنید و بجز مواردی که در این مقاله ما بیان کرده ایم مواد دیگر را کم یا زیاد کنید

ناگت را که تهیه کردید می توانید آن را بصورت ساندویچ در نان های مخصوص بگذارید و به بچه های که به راحتی گوشت قرمز میل نمی کنند بدهید بچه ها عاشق ساندویچ هستند و خیلی از این ساندویچ استقبال می کنند.این غذا یعنی ناگت گوشت یکی از پر خاصیت ترین ناگت ها می باشد.ناگت گوشت را به روش های مختلفی تهیه می کنند در این مقاله ما یکی از ساده ترین و راحترین و در عین حال سریع ترین روش را برای آموزش شما دوستان انتخاب کرده ایم امیدوارم این غذای خوشمزه را تهیه کنید و نهایت لذت را از آن ببرید..

با ما همراه باشید تا طرز تهیه ناگت گوشت را برای شما بصورت گام به گام توضیح دهیم

مواد اولیه در تهیه ناگت گوشت قرمز:

  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  •  آرد سوخاری به مقدار لازم
  •  سیر ۳ حبه
  •  پیاز ۲ عدد متوسط
  •  نمک ، فلفل سیاه ،زردجوبه به مقدار لازم
  •  پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم

مرحله اول در تهیه ناگت گوشت:

چرخ-کردن-گوشت

  • ابتدا گوشت قرمز خود را تمیز کنید آن را برش دهید و درون چرخ گوشت بریزید و آن را چرخ کنید گوشت چرخ کرده را کنار بگذارید و به سراغ بقیه مواد بروید
  • سیر و پیاز ها را پوست بگیرید بشویید و رنده بزنید آب اضافه ی آنها را بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید شروع به ورز دادن مواد با هم کنید و با دست آن را بخوبی ورز دهید.
  • می توانید از همان ابتدا گوشت و سایر مواد در تهیه ناگت گوشت را با هم در چرخ گوشت بریزید تا به خوبی هنگام چرخ شدن با هم ترکیب شوند.
  • نمک و فلفل سیاه و زردجوبه و پنیر پیتزا رنده شده را هم اضافه کنید و همچنان به ورز دادن این مواد با هم ادامه دهید ناگت گوشت شما حالت چسبندگی پیدا کند

مرحله دوم در تهیه ناگت گوشت:

ناگت-گوشت-قرمز

  • در مرحله ی بعد گوشت را به مذت ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید و روی گوشت را حتما بپوشانید
  • آرد سوخاری را درون یک ظرف بریزید
  • درون ماهیتابه روغن به مقدار لازم بریزید روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا کم کم روغن شما داغ شود مواد ناگت را از یخچال بیرون بیاورید با دست نمناک به اندازه ی یک نارنگی از مواد بردارید آن را گرد کنید و با کف دست به اندازه ی یک سانتی متر آن را پهن کنید
  • ناگت قالب زده را درون آرد سوخاری بغلطانید بصورت کامل سپس آن را درون روغن که تا الان داغ شده بندازید همه ی ناگت گوشت را به این شکل درست کنید و درون روغن بندازید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم ناگت گوشت شما مغز پخت شود
  • ناگت ها را چند بار زیرو رو کنید تا هر دو طرف آنها طلایی شوند

سرخ-کردن-ناگت-گوشت-قرمز

  • ناگت ها را از روغن بیرون بیاورید روی دستمال تمیز بگذارید تا روغن اضافه آنها گرفته شود
  • بعد از اینکه روغن ناگت ها را گرفتید درون بشقاب بچینید و با سبزی و تر شی جات آن را تزیین کنید و با سس مورد علاقه ی خود ناگت ها را میل کنید و یا بصورت ساندویچ آنها را تهیه و میل کنید…
  • می توانید کنجد درون آرد سوخاری خود بریزید

ناگت-گوشت

  • گوشت را هم خود شما می توانید در منزل چرخ کنید و هم می توانید آن را بصورت چرخی از قصابی های بیرون تهیه کنید
  • از روغن سرخ کردنی استفاده کنید تا روغن شما دود نکند
  • ناگت گوشت خوشمزه تر از بقیه ناگت ها می باشد بخاطر طعم خوب گوشت قرمز که در این نوع غذا استفاده می شود

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید