کد خبر:20818
پ

طرز تهیه قلیه مرغ گیلانی

وقتی اسم قلیه را می شنویم ناخداگاه مزه قلیه ماهی در ذهن ما تداعی می شود ما علاوه بر غذای قلیه ماهی”قلیه مرغ هم داریم که تقریبا دستور پخت این دو غذا شبیه هم می باشند و تنها اختلاف ناچیزی در تهیه این دو وجود دارد.در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه قلیه […]

وقتی اسم قلیه را می شنویم ناخداگاه مزه قلیه ماهی در ذهن ما تداعی می شود ما علاوه بر غذای قلیه ماهی”قلیه مرغ هم داریم که تقریبا دستور پخت این دو غذا شبیه هم می باشند و تنها اختلاف ناچیزی در تهیه این دو وجود دارد.در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه قلیه مرغ را بصورت گام به گام برای شما آموزش دهیم…

فرق قلیه ماهی با قلیه مرغ

  • در قلیه مرغ بخاطر استفاده از گوشت مرغ و سبزی های معطر این غذا بسیار لذیذ می باشد
  • در تهیه این غذا می توانید بجای استفاده از یک قاشق غذا خوری رب گوجه از دو قاشق غذا خوری پوره گوجه استفاده کنید
  • برای استفاده از تمبر هندی هم باید ابتدا تمبر هندی را با آب گرم حل کنید آن را صاف کنید و آب تمبر هندی را به قلیه مرغ اضافه کنید
  • نحوه ی درست کردن پوره گوجه هم به این روش می باشد که کوجه را پوست بگیرد درون غذا ساز بریزید و آن را آسیب کنیدو یا ان را رنده کنید

مواد لازم در تهیه قلیه مرغ:

  • فیله یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
  • سبزی معطر (شنبلیه.گشنیز)۷۵۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • تمبر هندی ۱ بسته متوسط
  • نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

بیشتر بدانید:” طرز تهیه شوربا با ماش


مرحله اول در تهیه قلیه مرغ:

  • ابتدا فیله مرغ یا سینه مرغ را تمیز کنید به ابعاد دلخواه یا نواری یا مکعبی برش دهید بشویید و کنار بگذارید
  • سبزی ها را پاک کرده شسته و بگذارید تا آب اضافه آن ها گرفته شود
  • تمبر هندی را درون آب گرم حل کنید و سپس از صافی رد کنید و آب خالص آن را هم کنار بگذارید
  • پیاز را پوست بگیرید نگینی برش دهید و درون روغن سرخ کنید تا طلایی شود سیر هم له کنید
  • مواد لازم را کامل آماده کنید و سپس به سراغ پخت قلیه مرغ بروید

مرحله دوم در تهیه قلیه مرغ:

  • قابلمه را روی حرارت ملایم گاز بگذارید مقداری روغن درون آن بریزید ابتدا سیرهای له شده را درون قابلمه بریزید و سپس سبزی از قبل خرد شده را هم به سیرها اضافه کنید و شروع به تفت دادن کنید تا سبزی ها کامل سرخ شوند.
  • مراقبباشید سبزی شما زیاد سرخ نشود که هم باعث تلخی قلیه می شود و هم رنگ قلیه شما تغییر می کند.
  • بعد از اینکه سبزی و سیرها سرخ شد، پوره گوجه را ابتدا اضافه کنید سپس آب تمبر هندی را همراه با نمک،فلفل سیاه و فلفل قرمز همه را با هم چند دقیقه خوب ترکیب کنید .
  • گذارید حرارت گاز شما کاملا ملایم باشد بعد از چند دقیقه که تفت خورد خورشت شما ۱ تا ۲ پیمانه متوسط آب گرم را به خورشت اضافه کنید درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا غذای شما شروع به پخت کند.
  • سینه مرغ یا فیله های مرغ را درون روغن خوب سرخ کنید و بعد از ۱۰ دقیقه به خورشت اضافه کنید.
  • غذای شما بعد از ۴۰ تا ۴۵ دقیقه آماده می باشد سعی کنید حرارت گاز ملایم باشد در دقیقه های آخر پخت بگذارید غذای شما کامل جا بیفتد و روغن خورشت شما روی خورشت را بگیردو به روغن بیفتد
  • این خورشت را با برنج زعفرانی و خوش عطر و بوی ایرانی بسیار لذیذ تر می باشد

قلیه-سیر-با-مرغ

 

نکات تکمیلی  طرز تهیه قلیه مرغ گیلانی

  • می توانید پوره را در این خورشت حذف کنید و بجای آن از رب گوجه استفاده کنید
  • در تهیه این غذا هم می توانید از سینه مرغ و هم از فیله مرغ استفاده کنید
  • برای خوشمزه شدن و تند شدن این غذا هم از فلفل سیاه و هم از فلفل قرمز استفاده کنید
  • در تهیه این غذا سبزی خود را زیاد از حد سرخ نکنید تا خورشت شما تلخ نشود به اندازه آن را سرخ کنید
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری