کد خبر:20735
پ

طرز تهیه شیرینی بهشتی ترد و خوشمزه

احتمالا تا حالا اسم شیرینی بهشتی به گوش شما خورده و یا در ایام عید نوروز آن را در دید و بازدیدها این ایام میل کرده باشید.این شیرینی نام دیگری نیز دارد. شیرینی کرکی نام دیگر این شیرینی خوشمزه و راحت می باشد.اگر از علاقه مندان پخت شیرینی در منزل هستید و مایلید این شیرینی […]

احتمالا تا حالا اسم شیرینی بهشتی به گوش شما خورده و یا در ایام عید نوروز آن را در دید و بازدیدها این ایام میل کرده باشید.این شیرینی نام دیگری نیز دارد. شیرینی کرکی نام دیگر این شیرینی خوشمزه و راحت می باشد.اگر از علاقه مندان پخت شیرینی در منزل هستید و مایلید این شیرینی ها را در منزل تهیه کنید با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را بصورت گام به گام برای شما آموزش دهیم

 

مواد لازم در تهیه شیرینی بهشتی:

  • پودر قند ۲۵۰ گرم
  • آرد ۴۵۰گرم
  • روغن صافی قنادی۲۵۰ گرم
  • پودر کاکائو یا زعفران و یا رنگ دلخواه به مقدار لازم
  • پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری

 

مرحله اول در طرز تهیه شیرینی بهشتی ترد و خوشمزه

  • ابتدا پودر قند را با روغن صافی قنادی خوب مخلوط می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا خمیر خوش رنگی بدست بیاوریم
  • پودر هل و آرد را با هم ترکیب می کنیم و آن را در چند مرحله به ترکیب روغن و پودر قند اضافه می کنیم
  • سپس خمیر را خوب با دست ورز می دهیم تا خمیر شیرینی آماده شود
  • خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم به یکی از خمیر ها پودر کاکائو اضافه می کنیم با دست مدتی مواد را ورز میزنیم و به بقیه آن زعفران یا وانیل می زنیم تا خمیر ما کامل آماده شود
  • از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و به آن شکل دهید سپس روی شیرینی ها را به دلخواه طرح بزنید
  • یا همچنین می توانید خمیر را با وردنه پهن کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید بعد که شیرینی های شما آماده شد کف سینی فر را یا چرب کنید و یا کاغذ روغنی بندازید سپس شیرینی ها را با فاصله بچینید

مرحله دوم در تهیه شیرینی بهشتی:

  • سینی را درون فر از قبل گرم شده میگذاریم روی درجه ۱۶۰ تا ۱۷۰سانتی گراد تنظیم می کنیم به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا شیرینی ها شما بپزد
  • شیرینی ها که آماده شدن اجازه دهید تا سرد شوند و بعد شیرینی ها را درون ظرف مناسب بچینید هیچ وقت شیرینی ها را در حین داغ شدن از سینی فر بیرون نیاورید چرا که بخاطر تردد بودن آن خرد می شوند

طرز-تهیه-شیرینی-بهشتینوش جان….

نکته:

  • در تهیه این شیرینی اگر مزه ی هل را دوست نداشتین می توانید از طعم های دیگر مانند دارچین یا زنجبیل استفاده کنید
  • برای روی شیرینی ها بیشتر از سیاه دانه استفاده می کنند ولی برخی دیگر از کنجد هم استفاده می کنند
  • در قالب زدن کاملا با سلیقه ی خودتتون پیش بروید….
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری