کد خبر:15793
پ

طرز تهیه دسر گیلاس

دسرها از جمله میان وعده هایی است که در هر فصلی که باشیم می توانیم آن را تهیه و میل کنیم. تهیه این دسر ها بستگی به میوه های همان فصل دارد.دسر گیلاس که می خواهیم آن را در مقاله برای شما توضیح دهیم دسر مخصوص تابستان و بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد.البته […]

دسرها از جمله میان وعده هایی است که در هر فصلی که باشیم می توانیم آن را تهیه و میل کنیم. تهیه این دسر ها بستگی به میوه های همان فصل دارد.دسر گیلاس که می خواهیم آن را در مقاله برای شما توضیح دهیم دسر مخصوص تابستان و بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد.البته شما می توانید در فصل تابستان بخاطر تنوع میوه های این فصل انواع دسر ها را برای خود تهیه کنید و در پذیرایی های که در این ایام دارید استفاده کنیددسر گیلاس یک دسر خنک و شیرین می باشد.

مواد لازم در تهیه دسر گیلاس:

  • گیلاس به مقدار لازم
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه ۱۰۰ گرم
  • پودر قند نصف فنجان
  • بیسکوییت ساده ۱۵۰ گرم
  • پودر وانیل ۱ قاشق مرباخوری

مرحله اول در تهیه دسر گیلاس:

  • ابتدا گیلاس را بعداز پاک کردن و شستن هسته های آن را جدا می کنیم درون بشقابی بگذارید.
  • تا آماده شدن همه ی مواد با همپنیر خامه ی را همراه با خامه صبحانه و پودر قند و وانیل با هم زن کامل مخلوط می کنیم تا یک خمیر یکدست و سفید بدست بیاوریم سعی کنید پودر قند را موقع اضافه کردن به بقیه مواد الک کنید.
  • بعد از اینکه خمیر اصلی دسر یعنی پنیر خامه ی و خامه صبحانه را کامل یکدست شدند بیسکویت ساده ی خود را یا درون مخلوط کن می ریزیم یا درون یک کیسه می ریزیم و با گوشت کوب آن را آسیاب می کنیم در هر صورت بیسکویت آسیاب شده ی خود را آماده می کنیم

بیشتر بدانید:” خواص گیلاس برای سرطان ، کبد ، خواب ، فشار خون ، کودکان


مرحله دوم در تهیه دسر گیلاس:

  • در صورتیکه تمایل به استفاده گیلاس های نرم شده در دسر گیلاس دارید ، آنها را درون فر گذاشته و کمی حرارت دهید تا بصورت نرم درآیند و همچنین می توانید از گیلاس های خام نیز استفاده نمایید.در هر صورت اختیار هر کدام از روش ها با شماست.
  • لیوان های مخصوص دسر خود را آماده می کنیم و ابتدا کف همه ی لیوان ها را مواد خامه ی که آماده کرده ایم می ریزیم لایه بعد را با بیسکویت می پوشانیم و در آخر هم گیلاس ها را روی بقیه مواد می چینیم
  • سعی کنید تا دو یا سه ردیف این کار را انجام دهید تا هم تزیین این لایه لایه ها درون لیوان شما زیبا شوند و هم  همه ی مواد وقتی روی هم را بگیرند حالت فشرده می شوند وبعد از چند ساعت مزه ی آنها در هم ادغام می شود و مزه بسیار خوشمزه و دلچسب به وجود می آورد
  • روی لیوان های خود را می توانید با سس کاکائو تزیین کنید

چند نکته:

  • بهتر است از بیسکویت ساده یا همان بیسکویت سبوس دار استفاده کنید که با خامه و گیلاس مزه ی فوق العاده دارند
  • می توانید زمانی که لایه لایه مواد خود را درون لیوان ها می ریزید روی بیسکوییت خود به مقدار ۲ قاشق غذا خوری شیر بریزید تا بیسکویت نرم شود و اما اگر ترد بودن بیسکویت بیشتر برای شما لذیذ می باشد می توانید بیسکویت را به همان شکل بگذارید
  • گیلاس را هم به شکل ساده می توانید در این دسر استفاده کنید و هم می توانید اندکی آن را حرارت دهید تا نرم شود.
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری