طرز تهیه سوپ مرغ و قارچ خوشمزه با شیر برای سرماخوردگی

سوپ قارچ و مرغ یکی از سوپ های لذید و خوشمزه می باشد که بیشتر در رستوران ها و مجالس خاص سرو می شود.سوپ مرغ و قارچ یکی از بهترین پیش غذا ها برای پاییز و زمستان می باشد و برای بهبودی و درمان سرماخردگی ، بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.اگر به دنبال تهیه سوپ مجلسی و خوش رنگ و لعاب هستید برای پذیرایی از مهمان ها خود می توانید از سوپ مرغ و قارچ استفاده کنید که حتما مهمانهای شما نهایت لذت را از این سوپ می برند.

مواد لازم در تهیه سوپ مرغ و قارچ:

  •  گوشت مرغ  نصف سینه
  •  آب مرغ  ۲ تا ۳ لیوان
  •  خامه صبحانه ۳ قاشق غذا خوری
  •  شیر ۳ تا ۴ لیوان
  •  پیاز  ۲ عدد
  •  کره به مقدار لازم
  •  زرد چوبه ، فلفل ، نمک ، پودر سیر به مقدار لازم
  • قارچ ورقه ای ۵۰۰ گرم
  •  آرد سفید ۳تا ۴ قاشق غذاخوری
  •  روغن مایع به مقدار لازم

مواد-لازم-برای-سوپ-قارچ-و-مرغ

آموزش تصویری طرز تهیه سوپ مرغ و قارچ

ما به این فکر کردیم که یکی از شرایطی که شما رو به فکر درست کردن سوپ مرغ و قارج میندازه ، شرایطی هست که احتمالاً دچار یک بیماری فصلی نظیر سرماخوردگی شده باشید ، خصوصاً در این ایام که گرفتار پدیده کرونا نیز شده ایم درست کردن سوپ قارچ و مرغ بدون پیش زمینه ف نمیتونه به شما کمک کنه برای همین بر آن شدیم تا آموزش تصیری ارائه کنیم تا بدونید در هر مرحله ای چکار باید انجام بدید تا سوپ مرغ و قارچ خوشمزه و مقوی درست کنید.

 

مرحله اول در تهیه سوپ مرغ و قارچ:

سینه-مرغ-ریش-ریش-شده

  • ذر مرحله ی اول در تهیه سوپ مرغ و قارچ ابتدا سینه ی مرغ را همراه با مقداری آب و کمی زرد جوبه و نمک درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط گاز میگذاریم تا کامل بپزد
  • شما می توانید بجز سینه ی مرغ از ران و یا قسمت های دیگر مرغ هم در تهیه این سوپ استفاده کنید تا مزه ی سوپ شما عالی شود
  • بعد از اینکه گوشت مرغ پخت بگذارید سرد شود و بعد گوشت مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

[irp posts=”11956″ name=”طرز تهیه سوپ مرغ با استفاده از سبزیجات ، قارچ و جوپرک”]

مرحله دوم طرز تهیه سوپ مرغ و قارچ ساده

  • در مرحله ی بعد در تهیه سوپ مرغ و قارچ پیاز ها را خرد می کنیم و درون روغن مایع تفت می دهیم تا پیاز ها طلایی شوند بعد از اینکه پیاز شما طلایی شد قارچ های ورقه ورقه شده را درون پیاز و کره بریزید و کمی آنها را تفت دهید بعد آرد را روی قارچ ها می پاشیم و حرارت گاز را ملایم می کنیم.
  • چند دقیقه ی به همین حالت قارچ ها را میگذاریم و بعد آن ها را با یک قاشق هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود
  • در این مرحله آب مرغ را به قارچ ها اضافه می کنیم و مدام آن را هم بزنید تا آرد شما آزاد شود و حالت گلوله گلوله نشود.
  • آب مرغ را که اضافه کردیم ابتدا در این مرحله ۲ لیوان آب را به مواد درون قابلمه اضافه می کنیم و بعد کمی اجازه می دهیم تا این مواد از حرارت آن کم شود و در این جا ۳ لیوان شیر را هم به بقیه ی مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را با هم هم می زنیم.

مرحله سوم طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ با شیر

سوپ-مرغ-و-قارچ-با-شیر

  • پس از اینکه شیر و آب را هم به مواد اضافه کردیم میگذاریم تا سوپ ما به جوش بیایید در این مرحله گوشت سینه مرغ را که از قبل ریش ریش کرده ایم به سوپ اضافه می کنیم همراه با فلفل و نمک و دوباره میگذاریم تا سوپ ما کامل بجوش بیایید
  • مدتی که از جوش خوردن سوپ گذشت و کامل پخت خامه صبحانه را درون کاسه ای می ریزیم و با همزن دستی آن را رقیق می کنیم و بعد آن را به سوپ اضافه می کنیم .
  •  وقتی خامه را اضافه می کنید نباید سوپ در حال جوشیدن باشد بلکه باید حرارتی ملایم داشته باشد تا خامه شما نَبُرد.
  • در صورت تمایل ، می توانید از پودر سیر و یا خود سیر هم در این سوپ استفاده کنید بعد از اینکه پودر سیر را هم اضافه کردید درب قابلمه را نیم باز بگذارید و هراز گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد
  • در این مرحله که مرحله آخر است شعله گاز را خیلی کم می کنیم تا با حرارت خیلی کم سوپ شما جا بیفتدو به غلظت کامل برسد.

[irp posts=”9204″ name=”طرز تهیه سوپ تره فرنگی بصورت تصویری و قدم به قدم”]

سوپ-مرغ-و-قارچ

اگر سوپ قارچ و مرغ ، شیرین شد چه کنیم؟

  • اگر در پایان مزه سوپ شما شیرین بود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری لیمو تازه یا آبلیمو به آن اضافه کنید

نحوه تزیین سوپ قارچ و مرغ

می توانید سوپ خود را با جعفری خرد شده تزیین کنید و آن را میل کنید.

نکاتی چند در مورد سوپ مرغ و قارچ:

  • شما می توانید باب علاقه خود از هویج و جو هم در این سوپ استفاده کنید
  • خامه را که درون سوپ ریختی نباید سوپ شما بجوشد چون خامه شما میبرد
  • زمان مورد نیاز برای پخت سوپ مرغ و قارچ ۳ ساعت می باپد.
  • شما می توانید هم از سینه مرغ استفاده کنید و هم از قسمت های دیگر مرغ تا سوپ شما خوشمزه شود.

 

 

سوپ مرغ و قارچ رژیمی:

در تهیه این سوپ رژیمی باید خامه صبحانه را حذف کنیم و از شیر کم چرب استفاده کنیم تا یک سوپ رژیمی تهیه کنیم و در تهیه این سوپ علاوه بر این دو مورد از همه ی مواد دیگر سوپ به همان اندازه و مقدار استفاده می کنیم تنها تفاوت این سوپ با سوپ بالا همین نکته می باشد.

 

سوپ مرغ و قارچ بدون شیر:

در تهیه این سوپ تمام مراحل و نکات مقاله بالا را بکار می بریم با این تفاوت که شیر را در این سوپ حذف می کنیم و همه ی مواد دیگر را به همان اندازه و مقدار استفاده می کنیم

دیدگاهی ثبت نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
  • فارسی بنویسید، از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال لینک‌ و اطلاعات شخصی از قبیل تلفن، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی خودداری کنید.
  • از بکار بردن کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز و قومیتی دارند خودداری کنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقرراتجمهوري اسلامي ايران است
دکمه بازگشت به بالا