کد خبر:11455
پ

طرز دم کردن زعفران

طرز دم کردن زعفران بصورت درست و اصولی بسیار در رنگ و طعم این گیاه گران قیمت و خوش طعم تأثیر گذار است ما در این مقاله در بین چند روش دو روش درست دم کردن زعفران و البته پر کاربرد را برای شما عزیزان به صورت کامل توضیح می دهیم.با ما در مجله ترفندهای […]

طرز دم کردن زعفران بصورت درست و اصولی بسیار در رنگ و طعم این گیاه گران قیمت و خوش طعم تأثیر گذار است ما در این مقاله در بین چند روش دو روش درست دم کردن زعفران و البته پر کاربرد را برای شما عزیزان به صورت کامل توضیح می دهیم.با ما در مجله ترفندهای آشپزی سایت معلومات همراه باشید.

 

 

انواع دم کردن زعفران

  1. دم کردن زعفران با یخ
  2. دم کردن زعفران با آب جوش

دم-کردن-زعفران

 

طرز پودر کردن زعفران

  • برای پودر کردن زعفران شما می توانید پر های قرمز رنگ زعفران را درون یک ظرف بریزید و به آرامی بکوبید و در واقع بسابید.
  • برخی از خانم ها زعفران را با یک حبه قند پودر می کند ، توصیه می کنیم این کار را انجام ندهید چونکه قند باعث رنگ پریدگی زعفران می شود.
  • زعفران پودر شده را در یک ظرف در دار بریزید و روی آن را با مقدار لازم و کافی آب جوش بپوشانید.
  • بعد از اضافه کردن آب جوش روی زعفران پودر شده درب ظرف را محکم ببندید
  • بگذارید زعفران حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به همین حالت بماند.
  • بعد از این زمان زعفران را از صافی عبور دهید زعفران آماده است
  • البته برخی از خانم های خانه دار بعد از اضافه کردن آب جوش ظرف را بر روی حرارت غیر مستقیم  مثلا روی سماور می گذارند تا دم بکشد.
  • برخی از خانم ها هم ظرف حاوی زعفران را درون ظرف برنج در حال دم کشیدن می گذارند تا زعفران همراه با برنج دم بکشد.

 

[irp posts=”11517″ name=”خواص زعفران”]

 

دم کردن زعفران با تکه های یخ

  • برای اینکه زعفران خوش رنگ و خوش طعمی داشته باشید توصیه می کنیم از روش دم کردن زعفران با یخ استفاده کنید.
  • برای دم کردن زعفران با یخ ابتدا زعفران را با وسیلۀ مناسب پودر کنید
  • وقتی که کار پودر کردن زعفران تمام شد آن را داخل یک ظرف مناسب بریزید.
  • سپس روی زعفران را با قالب های کوچک یخ بپوشانید
  • بگذارید قالب های یخ در دمای محیط آب شود.
  • با آب شدن یخ ها رنگ زعفران شما هم به آب پس داده می شود.
  • در این روش طبق تجربه رنگ و طعم زعفران بسیار عالی می باشد.

زعفران-و-افزایش-توان-جنسی

 

نحوه ی نگهداری از زعفران و زعفران دم کشیده

  • برای نگهداری از زعفران بهترین کار این است که در جای خشک و خنک نگهداری شود.

رطوبت با زعفران چکار می کند؟

  • زعفران اگر در جای رطوبت دار باشد فاسد می شود و یا خاصیت خود را از دست می دهد ، برخی از افراد زعفران را در فریزر نگهداری می کنند این کار اشتباه است.

نحوه نگهداری طولانی مدت زعفران

  • اگر می خواهید زعفران را برای مدت طولانی نگهداری کنید بهتر است ابتدا آن را خشک کنید و بسابید و دم کنید ، سپس دم کردۀ آن را در فریزر نگهداری کنید.
  • زعفران دم کرده را به مقدار کم و قالب های کوچک بسته بندی کنید و در فریزر بگذارید که هر بار به مقدار نیاز از زعفران استفاده کنید.

نحوه نگهداری زعفران در یخچال

  • اگر خواستید در یخچال نگهداری کنید زعفران دم کشیده را در درون یک ظرف فلزی در دار بریزید و در یخچال بگذارید.
  • اگر ظرف فلزی نبود آن را در ظرف شیشه ای بریزید.
  • حتما زعفران را در ظرف درب دار نگهداری کنید و درب ظرف را هم محکم ببندید که هیچ راه هوای به آن نفوذ نکند.
  • هیچ گاه زعفران دم کرده را در ظرف پلاستیکی نگهداری نکنید ، هم به زعفران آسیب می رساند و هم برای شما خطرناک است.
  • زعفران دم کرده را به مدت ۲ هفته می توانید در یخچال نگهداری کنید بعد از دو هفته زعفران دیگر به درد شما نمی خورد و رنگ و طعم خود را از دست می دهد.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید