
درمان زخم معده در طب سنتی
درمان زخم معده عصبی به روش طبیعی و سنتی
اگر فشارهای عصبی و استرس در بروز زخم معده نقش داشته باشند، به آن زخم معده عصبی میگویند که بسیار شایع است. روشهای درمان زخم معده عصبی را با استفاده از مواد طبیعی عبارتند از:
۱- درمان رخم معده با چاینعناع
استفاده از نعناع به دلیل خاصیت ضد اسپاسمی که دارد، آن را به گزینهای مفید برای درمان زخم معده تبدیل کرده است. استفاده از چای نعناع نیز یکی از روشهای خانگی برای درمان زخم معده عصبی است. همچنین عصاره نعناع به صورت روغن نعناع و عرق نعناع نیز مفید است.
۲- فواید هل برای درماخ زخم معده عصبی
جویدن دانههای موجود در هل بعد از سرو غذا میتواند باعث هضم راحتتر غذا و انجام گوارش با بازدهی بالاتر شود. هل داری طبع گرم و خشک است و تقویت معده و روده از خواص هل محسوب میشود. همچنین هل حالت ترش کردن معده را از بین میبرد.
۳- خواص بابونه برای زخم معده
مصرف بابونه به صورت چای، یکی از چایهای آرامبخش رایج است که دستگاه گوارشی را تحت تأثیر قرار میدهد. چای بابونه همچنین خاصیت ضد التهابی و ضد اسپاسمی دارد و میتواند به راحتی زخم معده عصبی را تسکین دهد.

بابونه و سوزش معده
۴- زیره سبز و درمان زخم معده
زیره سبز یکی از گیاهان دارویی است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و به صورت عرق زیره سبز، جوشانده و یا به شکل ادویه در غذا مصرف میگردد. زیره سبز معده را تقویت میکند.
۵-فواید دارچین برای زخم معده
یکی از گیاهان دارویی با طبع گرم دارچین است. دارچین بسیار خوش بو و خوش طعم است و میتواند زخم معده عصبی را درمان کند. برای مصرف؛ یک قاشق مربا خوری دارچین را به مدت ۱۰ دقیقه در یک لیوان آب بجوشانید سپس میل کنید.

۶. ترکیب عسل با آب گرم
عسل یک ماده مغذی طبیعی برای درمان زخم معده عصبی و به طور کل مشکلات معده است.
عسل یک ماده مغذی طبیعی برای درمان زخم معده عصبی و به طور کل مشکلات معده است.
درمان زخم معده رژیم غذایی
در گذشته تصور می شد که رژیم غذایی می تواند باعث ایجاد زخم شود. ما می دانیم که این درست نیست. غذاهایی که می خورید باعث ایجاد زخم معده نمی شوند ، اما رژیم غذایی سالم می تواند برای دستگاه روده و سلامت کلی شما مفید باشد.
به طور کلی ، این ایده خوبی است که رژیم غذایی زیادی با میوه ، سبزیجات و فیبر بخورید.
به گفته این ، این امکان وجود دارد که برخی غذاها در از بین بردن H. پیلوری نقش داشته باشند. غذاهایی که ممکن است در مقابله با H. پیلوری یا تقویت باکتریهای سالم بدن به شما کمک کنند عبارتند از:
- کلم بروکلی ، گل کلم ، کلم و تربچه
- سبزیجات برگ مانند اسفناج و کلم
- غذاهای سرشار از پروبیوتیک ، از جمله سوسیس ، میسو ، کوموچا ، ماست خصوصاً ماست کفیر
- سیب
زغال اخته ، تمشک ، توت فرنگی - روغن زیتون
- علاوه بر این ، از آنجا که مبتلایان به زخم معده ممکن است با بیماری رفلاکس اسید همراه باشند ، ایده خوبی است در حالی که یک زخم در حال بهبود است ، از غذاهای تند و ترش دوری کنید.

دیدگاهی ثبت نشده است