طرز تهیه خورش قیسی با قارچ

×

فصل سرمایه گذاری فرا رسیده…

اقدام کنید

معمولاً مرسوم است که انواع خورش ها را با گوشت طبخ می کنند و گوشت خورشت تنها ماده ای است که جایگزینی ندارد.اما باید گفت در این دستورالعمل آشپزی و در طرز تهیه خورش قیس از گوشت استفاده نشده و به جای آن از قارچ بهره می گیریم.خواص قارچ آنقدر بالاست که می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت در انواع دسترالعمل های آشپزی باشد.

 

 

مواد لازم برای تهیه خورشت قیسی با قارچ

  •  قیسی ۱ فنجان
  •  هویج ۲ عدد متوسط
  •  قارچ ۱ فنجان
  •  پیاز ۱ عدد متوسط
  •  آلو بخارا نصف فنجان
  •  نمک ، فلفل سیاه ،نمک به مقدار لازم
  •  رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  •  آب آبگوشت ۱ لیوان

 

مرحله اول در تهیه خورشت قیسی با قارچ

  •  ابتدا یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد می کنیم درون روغن شروع به تفت دادن آن می کنیم تا پیاز ها کامل طلایی شوند
  • مقداری زردجوبه را همراه با پودر فلفل سیاه به پیاز داغ اضافه می کنیم تا خوش رنگ و خوشمزه شوند.

در گام بعدی ۲ عدد هویج متوسط را برش می دهیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم تا هویج ها با پیاز داغ مقداری تفت بخورند.

 

در ادامه  قارچ ها را پس از تمیز کردن و برش دادن به پیاز داغ و هویج که الان کامل با هم تفت خوردن اضافه می کنیم و آنها را با هم مخلوط می کنیم

 

  • در ادامه یک فنجان آلو بخارای تازه را خرده می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم
  • همه ی این مواد را با یک قاشق هم بزنید تا با هم ترکیب شوند

 

 

همچنین یک قاشق غذا خوری رب گوجه را به این خورشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم همه ی مواد این خورشت با هم سرخ شوند و رنگ و لعاب هم دیگر را بگیرند

 

 

  • در مرحله بعد یک فنجان قیسی را که از قبل درون آب گرم گذاشتیم تا نرم شود را بعد از شستشو دادن به خورشت اضافه می کنیم و همچنان مواد را با قاشق هم می زنیم
  • یک لیوان آب ِگوشت را به این خورشت اضافه می کنیم و درب آن را می بندیم تا همه ی مواد خورشت بعد از پختن جا بیفتد و یک خورشت ملس و خوشمزه داشته باشیم می توانید هم از آب آبگوشت مرغ و هم اگر دوست داشتید از آبگوشت گوسفندی استفاده کنید که در این صورت  این خورشت شما مزه ی فوق العاده می گیرید.
  • حتما قبل از استفاده از قیسی ها آن را در آب ولرم به مدت چند ساعت بگذارید تا قیسی های شما نرم شوند..
  • این خورشت را با نان داغ و یا پلو می توانید میل کنید…این خورشت بسیار مقوی و پر خاصیت می باشد مواد تشکیل دهنده ی این غذای خوشمزه خیلی کم کالری هستند و یک غذای رژیمی محسوب می شود.
  • اگر دارای رژیم می باشید می توانید از روغن کمتری برای تفت دادن مواد این خورشت استفاده کنید
  • یکی از خاصیت این خورشت این است که برای افراد مبتلا به یبوست بسیار مفید می باشد

 

دیدگاهی ثبت نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
  • فارسی بنویسید، از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال لینک‌ و اطلاعات شخصی از قبیل تلفن، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی خودداری کنید.
  • از بکار بردن کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز و قومیتی دارند خودداری کنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقرراتجمهوري اسلامي ايران است
دکمه بازگشت به بالا