خواص پیاز و فواید آن برای سلامتی شما که خوب است بدانید

×

فصل سرمایه گذاری فرا رسیده…

اقدام کنید

خواص پیاز به حدی بالاست که خارج از تصور هر انسانی است.همین موضوع پیاز را با باثبات ترین مواد مغذی در سبد غذایی انسان های روی زمین تبدیل کرده است.پیاز علاوه بر آشپزی ، دارای خواص درمانی کم نظیری است و در صنعت دارو سازی نیز کاربردهای فراوانی دارد. در این مقاله از مجله خواص سبزیجات وب سایت معلومات، همه چیزهایی که باید در مورد پیاز بدانید را برای شما عزیزان شرح می دهیم. در مورد فواید احتمالی پیاز ، محتوای غذایی آنها و چگونگی گنجاندن بیشتر آنها در رژیم غذایی صحبت می کنیم.

خلاصه فواید و خواص پیاز

  • پیازها به دلیل داشتن محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات حاوی گوگرد ، می توانند فواید سلامتی زیادی داشته باشند.
    آنها اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارند و با کاهش خطر ابتلا به سرطان ، کاهش سطح قند خون و بهبود سلامت استخوان در ارتباط هستند.
  • پیازها که به عنوان یک غذای طعم دهنده یا جانبی استفاده می شوند ، در بسیاری از غذاها چاشنی اصلی محسوب می شوند. آنها را می توان پخته ، آب پز ، کبابی ، سرخ شده ، کباب شده ، سس شده ، پودر یا بصورت خوراکی های خام تهیه کرد.
  • پیازها از نظر اندازه ، شکل و رنگ متفاوت هستند ، اما متداول ترین آنها سفید ، زرد و قرمز است. بسته به نوع و فصول مختلف ، طعم آن از خفیف و شیرین تا تیز و تند متغیر است.
  • قبل از رسیدن به اندازه کامل ، پیاز را نیز می توان بصورت نارس مصرف کرد که به آنها پیازچه ، پیاز بهار یا پیاز تابستانی گفته می شود.
    پیازها از دسته گیاهان گلدار هستند که شامل سیر ، تره فرنگی و لوبیا نیز می باشد.
  • این سبزیجات حاوی ویتامین های مختلف ، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی قوی هستند که نشان داده شده است از بسیاری جهات باعث تقویت سلامتی می شوند.
  • در حقیقت ، خواص دارویی پیاز از زمان های بسیار قدیم شناخته شده است ، زمانی که از آنها برای درمان بیماری هایی مانند سردرد ، بیماری های قلبی و زخم های دهان استفاده می شده است.
  • کشاورزان قرن ها سبزیجات آلیمی کشت کرده اند. طبق اعلام سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل ، چین بزرگترین تولید کننده پیاز در جهان است.
  • پیاز ممکن است مزایای بالقوه سلامتی را نیز به همراه داشته باشد. این موارد ممکن است شامل کاهش خطر ابتلا به انواع مختلفی از سرطان ، بهبود خلق و خوی و حفظ سلامت پوست و مو باشد.

پیاز-و-خواص-آن

 

 

مواد معدنی و ویتامین های موجود در پیاز

  • پیاز خام بسیار کم کالری است و تنها ۴۰ کالری در هر  ۱۰۰ گرم دارد.
  • پیاز خام از نظر وزن ۸۹٪ آب ، ۹٪ کربوهیدرات و ۱٫۷٪ فیبر هستند که مقادیر کمی پروتئین و چربی دارند.
  • مواد مغذی اصلی در۱۰۰ گرم پیاز خام به شرح زیر است.
  1. کالری: ۴۰
  2. آب: ۸۹٪
  3. پروتئین: ۱٫۱گرم
  4. کربوهیدرات ها: ۹٫۳ گرم
  5. شکر: ۴٫۲ گرم
  6. فیبر: ۱٫۷ گرم
  7. چربی: ۰٫۱ گرم

 ریز-کردن-پیاز.

۱- کربوهیدارت موجود در پیاز

  •  کربوهیدراتها حدود ۹-۱۰٪ پیازهای خام و پخته را تشکیل می دهند. آنها بیشتر از قندهای ساده مانند گلوکز ، فروکتوز و ساکارز و همچنین فیبر تشکیل شده اند.
  • الیاف پیاز منبع مناسبی از فیبر است که بسته به نوع پیاز ، ۹/۲ تا ۶/۶٪ از وزن تازه را تشکیل می دهد. آنها سرشار از فیبرهای محلول سالم به نام فروکتان هستند.
  • در واقع ، پیاز یکی از منابع اصلی رژیم غذایی فروکتان ها است. فروکتان ها به اصطلاح الیاف پربیوتیک هستند که باکتری های مفید موجود در روده شما را تغذیه می کنند.
  • این خاصیت پیاز منجر به تشکیل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه مانند بوتیرات می شود که ممکن است التهاب را کاهش داده و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم کند.
  • گاهی اوقات  فروکتان ها FODMAP محسوب می شوند ، که ممکن است باعث ایجاد علائم هضم ناخوشایند در افراد حساس مانند افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) شود.
  • پیازها بیشتر از آب ، کربوهیدرات و فیبر تشکیل شده اند. الیاف اصلی آنها ، فروکتان ها ، می توانند باکتری های مثبت را در روده شما تغذیه کنند ، اگرچه ممکن است در بعضی از افراد مشکل گوارشی ایجاد کند.

 

 انواع-پیاز


 

 

۲- پیاز و  ویتامین C

  • ویتامین C. یک آنتی اکسیدان است، این ویتامین برای عملکرد سیستم ایمنی و حفظ پوست و مو مورد نیاز است.
  •  ویتامین C ، یک ماده مغذی در تنظیم سلامت ایمنی ، تولید کلاژن ، ترمیم بافت و جذب آهن است.
  • ویتامین C همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان قدرتمند در بدن شما عمل می کند و از سلول های شما در برابر صدمات ناشی از مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد محافظت می کند.

 

 

۳- پیاز و ویتامین B

  • پیاز حاوی مقادیر ویتامین B6 و پتاسیم است که فواید زیادی را به همراه دارد.
  •  ویتامین B ، محلول در آب ، فولات برای رشد سلولی و سوخت و ساز بدن و به ویژه برای زنان باردار از اهمیت بالایی برخوردار است.
  • ویتامین B6. این ویتامین که در بیشتر غذاها یافت می شود در تشکیل گلبول های قرمز نقش دارد.

 

 

۴- پیاز و پتاسیم

  • پیاز ،  منبع خوبی از پتاسیم است ، ماده معدنی که در افراد زیادی وجود دارند که دچار کمبود پتاسیم هستند.
  • عملکرد سلولی معمولی ، تعادل مایعات ، انتقال عصب ، عملکرد کلیه و انقباض عضلات همگی به پتاسیم احتیاج دارند
  • پتاسیم این ماده معدنی اساسی می تواند اثرات کاهش دهنده فشار خون داشته و برای سلامت قلب از اهمیت بالایی برخوردار باشد.

 

۵- پیاز و آنتی اکسیدان ها

  • فواید سلامتی پیاز به آنتی اکسیدان ها و ترکیبات حاوی گوگرد آنها نسبت داده می شود.
  • در بسیاری از کشورها ، پیازها نیز جزء منابع اصلی رژیم غذایی فلاونوئیدها ، به طور خاص ترکیبی به نام کوئرستین به حساب می آیند.
  • آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که اکسیداسیون را مهار می کنند ، فرایندی که منجر به آسیب سلولی می شود و به بیماری هایی مانند سرطان ، دیابت و بیماری های قلبی کمک می کند.
  • پیاز منبع عالی آنتی اکسیدان ها است. در حقیقت ، آنها حاوی بیش از ۲۵ نوع مختلف آنتی اکسیدان فلاونوئید هستند.
  • پیازهای قرمز ، به ویژه ، حاوی آنتوسیانین ها – رنگدانه های گیاهی خاص در خانواده فلاونوئید هستند که به رنگ پیاز قرمز می دهند.
  • مطالعات متعدد جمعیت نشان داده اند افرادی که غذاهای بیشتری مصرف می کنند که سرشار از آنتوسیانین ها هستند ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهند. آنتوسیانین ها در برابر برخی از سرطان ها و دیابت محافظت می شوند.
خاصیت آنتی اکسیدانی پیاز
خاصیت آنتی اکسیدانی پیاز

فراوان ترین ترکیبات گیاهی موجود در پیاز عبارتند از:

  • آنتوسیانین ها فقط در پیازهای قرمز یا بنفش یافت می شود ، آنتوسیانین ها آنتی اکسیدان های قدرتمند و رنگدانه هایی هستند که به این پیازها رنگ قرمز مایل به خود را می دهند.
  • کوئرستین کورستین یک فلاونوئید آنتی اکسیدانی ، فشار خون را کاهش داده و سلامت قلب را بهبود می بخشد.
  • ترکیبات گوگرد. اینها عمدتاً سولفیدها و پلی سولفیدها هستند که ممکن است در برابر سرطان محافظت کنند.  این ترکیبات حاوی گوگرد ممکن است رشد میکروارگانیسم های مضر را مهار کرده و از تشکیل لخته های خون جلوگیری کنند.
  • پیاز قرمز و زرد نسبت به انواع دیگر از آنتی اکسیدان ها غنی تر است. در حقیقت ، پیازهای زرد تقریبا ۱۱ برابر بیشتر از آنتی اکسیدان ها نسبت به پیازهای سفید دارند. پخت و پز می تواند سطح برخی از آنتی اکسیدان ها را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
  • پیاز سرشار از ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان ها به ویژه ترکیبات کورستین و گوگرد است. انواع رنگارنگ ، مانند انواع زرد یا قرمز ، آنتی اکسیدان های بیشتری را نسبت به انواع سفید بسته بندی می کنند.

چرا پیاز برای شما مناسب است؟

  • معلوم است که پیازها طعم دهنده یفوقالعاده و پر از مواد مغذی هستند.
  • متخصصان تغذیه در مورد پیاز اینگونه نظر دادن که  “پیازها بسیار سالم هستند.” آنها منابع عالی ویتامین C ، ترکیبات گوگرد ، فلاونوئیدها و فیتوشیمیایی ها هستند.
  • فیتوشیمیایی ها یا گیاهان دارویی به طور طبیعی ترکیباتی در میوه ها و سبزیجات هستند که قادر به واکنش با بدن انسان هستند و باعث تحریک واکنش های سالم می شوند.
  • فلاونوئیدها مسئول بسیاری از رنگدانه ها در بسیاری از میوه ها و سبزیجات هستند. مطالعات نشان داده است که اینها ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون ، بیماری قلبی عروقی و سکته مغزی کمک کنند.
  • فلاوونوئید به خصوص با ارزش در پیاز ، کوئرستین هستند ، که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و ممکن است با جلوگیری از سرطان در ارتباط باشد.

پیاز

 

 

 

فواید و مزایای سلامتی پیاز

  • پیاز ممکن است باعث پیشگیری از سرطان شود.
  • آنتی اکسیدان های موجود در پیاز ممکن است به مقابله با ترکیبات رادیکال آزاد کمک کند.محققان سبزیجات آلیوم ، در رابطه با سرطان بخصوص سرطانهای معده و روده بزرگ پیاز را مورد مورد بررسی قرار داده اند.
  • یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ در مجله انکولوژی بالینی در آسیا و اقیانوسیه ۸۳۳ نفر مبتلا به سرطان کولورکتال را با ۸۳۳ نفری که این بیماری را ندارند مقایسه کرد.
  • محققان دریافتند که خطر ابتلا به سرطان کولورکتال در افرادی که مرتباً سبزیجات آلیمی مانند پیاز مصرف می کنند ، ۷۹٪ کمتر است.
  • متخصصان مکانیسم دقیقی را که بعضی از ترکیبات موجود در پیازها از سرطان جلوگیری می کنند ، کاملاً درک نمی کنند. برخی فرض می کنند که پیاز رشد تومور و جهش سلولی را مهار می کند.

 

  • یک فنجان پیاز خرد شده نیز حداقل ۱۳٫۱۱٪ از میزان توصیه شده روزانه ویتامین C در بزرگسالان را تأمین می کند ، این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان ، این ویتامین در مقابله با تشکیل ترکیبات رادیکال آزاد که پیوندی به سرطان دارند ، کمک می کند.
  • در یک بررسی از سال ۲۰۱۵ ، رابطه عمومی بین افزایش مصرف سبزیجات آلیوم و کاهش خطر ابتلا به سرطان به ویژه سرطانهای معده و دستگاه گوارش وجود دارد.
  •  ترکیباتی به نام organosulfurs در پیاز وجود دارد که برخی از آنها جنبه های رشد تومور را سرکوب می کنند. با این حال ، آنها نتیجه می گیرند که همه ارگانولارها خاصیت آنتی اکسیدانی ندارند. تحقیقات بیشتر لازم است تا تأیید شود که کدام ترکیبات موجود در پیاز دارای اثرات محافظتی در برابر سرطان است.
  • محققان اظهار داشتند که پیاز و سایر سبزیجات آلیوم از بروز سرطان در انزوا جلوگیری نمی کنند بلکه در کنار سایر عوامل شیوه زندگی برای کاهش خطر عمل می کنند.

 

 

 ۱- خواص پیاز تنظیم کننده قند خون دیابت نوع ۲ است.

  • خوردن پیاز ممکن است به کنترل قند خون کمک کند ، که به ویژه برای مبتلایان به دیابت یا پیشگیری دیابت بسیار مهم است.
  • یک مطالعه در ۴۲ فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ نشان داد که خوردن (۱۰۰ گرم) پیاز قرمز تازه باعث کاهش قند خون ناشتا در حدود ۴۰ میلی گرم در دسی لیتر پس از چهار ساعت شد.
  •  مطالعات متعدد نشان داده اند که مصرف پیاز ممکن است به نفع کنترل قند خون باشد.
  • ترکیبات خاص موجود در پیاز ، مانند ترکیبات کورستین و گوگرد ، دارای اثرات ضد دیابتی هستند. به عنوان مثال ، کوئرستین برای کنترل تنظیم قند خون در بدن با سلول های موجود در روده کوچک ، لوزالمعده ، عضله اسکلتی ، بافت چربی و کبد در تعامل است.
  • پس به دلیل بسیاری از ترکیبات مفید موجود در پیاز ، مصرف آنها ممکن است به کاهش قند خون کمک کند.
  • پیاز خام ممکن است به کنترل دیابت نوع ۱ و ۲ کمک کند ، اما تحقیقات بیشتری لازم است.

قند-خون


۲- خواص پیاز و سلامت استخوان

  • پوکی استخوان یک مشکل شایع سلامت است ، پوکی استخوان به ویژه در زنان یائسه بیشتر است. رژیم سالم یکی از اصلی ترین اقدامات پیشگیرانه است.مطالعات مربوطه نشان می دهد که پیازها در برابر زوال استخوان محافظت می کنند و حتی ممکن است باعث افزایش توده استخوانی شوند.
  • تحقیقات بیشتر نشان می دهد که مصرف میوه ، گیاهان و سبزیجات منتخب ، از جمله پیاز ، باعث کاهش ریزش استخوان در زنان یائسه می شود.
  • پیاز  ممکن است تراکم استخوان را افزایش دهد اگرچه لبنیات برای تقویت سلامت استخوان اعتبار زیادی کسب می کنند ، بسیاری از غذاهای دیگر از جمله پیاز ممکن است به حمایت از استخوان های قوی کمک کنند.

درد استخوانی

  • یک مطالعه در ۲۴ زن میانسال و یائسه نشان داد که افرادی که به مدت ۸ هفته (۱۰۰ میلی لیتر) آب پیاز مصرف کرده اند ، تراکم مواد معدنی استخوان و فعالیت آنتی اکسیدانی را در مقایسه با گروه کنترل بهبود یافته اند.
  • یک مطالعه دیگر در ۵۰۷ زن پیر یائسه نشان داد که افرادی که حداقل یک بار در روز پیاز می خورند ، نسبت به افرادی که یک بار در ماه  آنها را می خورند ، دارای ۵٪ تراکم استخوان کلی بودند.
  •  یک مطالعه نشان داد که زنان مسنی که اغلب آنها پیاز می خورند ، در مقایسه با افرادی که هرگز آنها را نخورده بودند ، احتمال شکستگی لگن را بیش از ۲۰ درصد کاهش می دهند.
  • اعتقاد بر این است که پیازها به کاهش استرس اکسیداتیو ، تقویت سطح آنتی اکسیدان و کاهش ریزش استخوان کمک می کنند ، که می تواند از پوکی استخوان جلوگیری کرده و تراکم استخوان را تقویت کند. مطالعات نشان می دهد که مصرف پیاز با افزایش تراکم مواد معدنی استخوان همراه است.

 

۳- خواص پیاز و کاهش خطر سرطان

  • خوردن سبزیجات از جنس آلیوم مانند سیر و پیاز با کاهش خطر ابتلای کمتری از سرطان های خاص از جمله معده و روده بزرگ ارتباط دارد.
  • بررسی ۲۶ مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان سبزیجات آلیوم را مصرف کرده اند ، ۲۲٪ کمتر از افرادی که کمترین مقدار مصرف کرده اند مبتلا به سرطان معده تشخیص داده شده اند.
  • یک بررسی از ۱۶ مطالعه در ۱۳۳۳۳ نفر نشان داد که شرکت کنندگان با بیشترین میزان مصرف پیاز در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند ، خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را ۱۵٪ کاهش داده است.
  • این خواص ضد سرطان با ترکیبات گوگرد و آنتی اکسیدان های فلاونوئید موجود در سبزیجات آلیوم مرتبط است. به عنوان مثال ، پیاز ، آنیون A ، یک ترکیب حاوی گوگرد را نشان می دهد که باعث کاهش رشد تومور و کند شدن شیوع سرطان تخمدان و ریه در مطالعات آزمایشگاهی می شود.
  • پیازها همچنین حاوی فیستین و کوئرستین ، آنتی اکسیدان های فلاونوئید هستند که می توانند رشد تومور را مهار کنند.
  • یک رژیم غذایی سرشار از سبزیجات آلیوم مانند پیاز ممکن است خاصیت محافظتی در برابر برخی سرطان ها داشته باشد.سرطان یک بیماری شایع است که با رشد سلولهای کنترل نشده سلول مشخص می شود. این یکی از مهمترین دلایل مرگ در جهان است.
  • طبق مطالعات انجام شده، افزایش مصرف پیاز را با کاهش خطر ابتلا به چندین نوع سرطان ، مانند معده ، سینه ، روده بزرگ ، و پروستات مرتبط کرده است.
  • پیازها  سلامت استخوان ها را بهبود می بخشند و خطر ابتلا به سرطان های مختلفی را کاهش دهند.

 

۴- خواص پیاز و سلامت قلب

  • پیاز حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی است که با التهاب مبارزه می کنند ، تری گلیسیریدها را کاهش می دهند و کلسترول را کاهش می دهند – همه اینها خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
  • خواص ضد التهابی قوی آنها همچنین ممکن است به کاهش فشار خون کمک کرده و از لخته شدن خون محافظت کند.
  • کوئرستین یک آنتی اکسیدان فلاونوئید است که به شدت در پیاز متمرکز است. از آنجا که این یک ضد التهاب قوی است ، ممکن است به کاهش عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا کمک کند.
  • یک مطالعه در ۷۰ فرد دارای اضافه وزن با فشار خون بالا نشان داد که یک دوز ۱۶۲ میلی گرم در روز عصاره پیاز غنی از کوئرستین به طور قابل توجهی فشار خون سیستولیک را به میزان ۳ تا ۶ میلی متر جیوه در مقایسه با دارونما کاهش می دهد. همچنین مشخص شده است که پیاز باعث کاهش سطح کلسترول می شود.
  • یک مطالعه در ۵۴ زن مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) نشان داد که مصرف مقادیر زیادی پیاز قرمز خام ۴۰-۵۰ گرم در روز در صورت اضافه وزن و ۵۰-۶۰ گرم در روز اگر چاق باشد به مدت هشت هفته باعث کاهش کلسترول  “بد” LDL می شود.
  • شواهد حاصل از مطالعات تأیید می کنند که مصرف پیاز ممکن است عوامل خطر بیماری قلبی ، از جمله التهاب ، سطح بالای تری گلیسیرید و تشکیل لخته خون را کاهش دهد.

عوامل-حمله-قلبی

 

۵- خواص پیاز و خواص ضد باکتریایی

  • پیازها از خواص ضد باکتریایی برخوردار ند. پیازها می توانند با باکتریهای بالقوه خطرناک ، مانند( Escherichia coli)و  (E. coli) ، سودوموناس آئروژینوزا ، استافیلوکوکوس اورئوس (S. aureus) و باسیلوس سرئوس مبارزه کنند.
  • عصاره پیاز مانع از رشد کلرای Vibrio ، که یک باکتری است که یک نگرانی عمده بهداشت عمومی در جهان در حال توسعه است، می شود.
  • به نظر می رسد کوئرستین استخراج شده از پیاز روشی بسیار قدرتمند برای مبارزه با باکتری ها است.
  •  پیاز رشد باکتری های مضر را مهار می کند.
خاصیت آنتی باکتریالی پیاز
خاصیت آنتی باکتریالی پیاز

 

۶- خواص پیاز و  سلامت گوارش

  • پیاز ممکن است سلامت گوارش را تقویت کند.
  • پیاز منبع غنی از فیبر و پریمیوتیک ها است که برای سلامتی بهینه روده ضروری هستند. پربیوتیک ها انواع غیر قابل هضم فیبر هستند که توسط باکتری های مفید روده تجزیه می شوند.
  • باکتری های روده از پربیوتیک تغذیه می کنند و اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه ایجاد می کنند – از جمله استات ، پروپیونات و بوتیرات.
  • تحقیقات نشان داده است که این اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه باعث تقویت سلامت روده ، تقویت ایمنی ، کاهش التهاب و تقویت هضم می شوند.
  •  مصرف غذاهای سرشار از پربیوتیک به افزایش پروبیوتیک ها ، مانند سویه های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتری ها کمک می کند ، که از سلامتی گوارشی بهره مند می شوند.
  • یک رژیم غذایی سرشار از prebiotics ممکن است به بهبود جذب مواد معدنی مهم مانند کلسیم ، که ممکن است سلامت استخوان ها را بهبود بخشد کمک کند.
  • پیازها به ویژه در اینولین پربیوتیک و فروکتولیگوساکاریدها غنی هستند. اینها به افزایش تعداد باکتریهای مفید در روده شما و بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک می کنند
  • پس پیاز منبع غنی از پربیوتیک ها است ، که به تقویت سلامت دستگاه گوارش ، بهبود تعادل باکتری ها در روده شما و به نفع سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند.

زماری-و-بهبود-هضم

۷- پیاز و یک رژیم غذایی آسان

  • پیاز یکی از اصلی ترین سبز های آشپزخانه در سراسر جهان است.
  • آنها به غذاها،طعم خوشمزه می دهند و می توان از آن به صورت خام یا پخته لذت برد.
  • ناگفته نماند ، آنها می توانند باعث افزایش مصرف فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی شوند.
  • پیازهای پخته شده را با سایر سبزیجات برای یک غذای جانبی سالم ترکیب کنید.پیازهای پخته شده را به همراه غذاهای طبخ شده با تخم مرغ مانند املت  کنید.
  • پیازهای قرمز و ریز خرد شده را به سالاد مورد علاقه خود اضافه کنید.
  • یک سالاد غنی از فیبر را با نخود ، پیاز خرد شده و فلفل قرمز درست کنید.
آشپزی
آشپزی

 

خطرات جانبی و احتمالی خوردن پیاز

  •  خوردن پیاز می تواند به بوی بد دهان و بوی نامطبوع بدن منجر شود.
  • پیاز ممکن است برای برخی از افراد مناسب نباشد و آنها را اذیت کند.
  •  پیاز و حساسیت آلرژی پیاز نسبتاً نادر است ، اما ناراحتی به  انواع مصرف پیاز خام نسبتاً رایج است.
  • علائم ناسازگاری به پیاز شامل اختلال در هضم ، مانند ناراحتی معده ، سوزش سر دل و گاز است.
  • برخی افراد ممکن است از دست زدن به پیاز ،  حساسیت داشته باشند و برخی نیز از خوردن آنها حساسیت داشته باشند. سیاری از مردم قادر به تحمل آن نیستند و آنها ممکن است باعث علائم گوارشی ناخوشایند ، مانند نفخ ، گاز ، گرفتگی و اسهال شوند.
  • رایج ترین مسئله تهیه و برش پیاز ، سوزش چشم و تولید اشک است.

خواص-پیاز-زرد

  • در حالی که پیاز یک جزء سالم رژیم های غذایی انسان است ، پیاز برای برخی حیوانات خانگی خطرناک است  ، می تواند برای بعضی از حیوانات از جمله سگ ، گربه ، اسب و میمون کشنده باشد.
  • مقصر اصلی سولفوکسیدها و سولفیدها هستند که می توانند یک بیماری به نام کم خونی بدن Heinz ایجاد کنند. این بیماری با آسیب در گلبول های قرمز حیوانات مشخص می شود و منجر به کم خونی می شود.
  • دقت کنید پیاز را به حیوان خانگی خود تغذیه نکنید و در صورت داشتن حیوان در خانه خود ، هر چیزی که با پیازهای معطر با پیاز جدا شود را از دسترس خارج نکنید.
  • پیاز ممکن است در بعضی از افراد اثرات هضم نامطلوبی داشته باشد و پیاز خام می تواند باعث سوزش چشم و دهان شود. پیاز ممکن است برای بعضی از حیوانات سمی باشد.

امیدوارم از مقاله آشنایی با خواص پیاز بهره کافی رو برده باشید و بیش از پیش و کاملاً آگاهانه از این ماده خوراکی طبیعی در سبد غذایی خود بهره مند گردید.

دیدگاهی ثبت نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
  • فارسی بنویسید، از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال لینک‌ و اطلاعات شخصی از قبیل تلفن، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی خودداری کنید.
  • از بکار بردن کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز و قومیتی دارند خودداری کنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقرراتجمهوري اسلامي ايران است
دکمه بازگشت به بالا