پ
نحوه-تمیز-کردن-میگو

آموزش تصویری نحوه پاک کردن و رگ گیری میگو به سه روش

میگو  یکی از بهترین غذاهای مغذی و مقوی دریایی است که به خاطر طعم متفاوت آن افراد زیادی طالب آن نیستند در حالیکه این غذا غنی از ویتامین و مواد مغذی است.دلیل آن نیز شاید شکل میگو باشد که به نظر چندش آور به نظر برسد و این توهم نیز بی تاثیر نیست که میگو […]

میگو  یکی از بهترین غذاهای مغذی و مقوی دریایی است که به خاطر طعم متفاوت آن افراد زیادی طالب آن نیستند در حالیکه این غذا غنی از ویتامین و مواد مغذی است.دلیل آن نیز شاید شکل میگو باشد که به نظر چندش آور به نظر برسد و این توهم نیز بی تاثیر نیست که میگو بدون اینکه پاک شود طبخ می گردد. برای تهیه غذاهای تهیه شده از میگو باید با طرز تمیز کردن و پاک کردن این موجود دریایی آشنایی کافی داشته باشید تا بتوانید غذای خوشمزه ی را تهیه کنید.در ادامه طرز پاک کردن و رگ گیری میگو را به سه روش بصورت ویدیوئی تقدیم نگاه شما کاربران عزیز نموده ایم.

روش اول پاک کردن میگو

  • ابتدا میگو را با آب سر بشویید و حتماً این کار را با آب سرد انجام دهید زیرا میگو زود پخت است و آب گرم آن را چسبناک می کند.
  • بعداز شست وشوی میگوها نوبت پوست کندن است در این روش بدن میگو را در یک دستتان بگیرید و با انگشت سبابه و شصت دست دیگر سر میگو را بگیرید و بدن میگو را ثابت نگه دارید و سر آن را بچرخانید تا از بدن جدا شود.
  • البته برخی افراد دوست دارند که سر میگو را هم همراه میگو بپزند و مزه خوبی هم دارد ولی اگر جزء کسانی هستید که از سر میگو حالتان به هم می خورد آن را به این روش که گفته شد جدا کنید.
  • بعد از جدا کردن سر میگو نوبت پاک کردن پا های میگو است پاهای میگو را با دست بگیرید و به سمت بیرون بکنید همراه پاها پوست میگو را هم بکنید.
  • در آخر پشت میگو را با یک چاقو تیز برش دهید البته لازم نیست برش خیلی عمیق باشد تا این حد که به رگ تیره ای که روی پشت میگو است برسید این رگ تیره مجرای روده میگو است و باید از آن خارج شود.
  • رگ تیره پشت میگو را که پیدا کردید با دست بگیرید و به سمت دم میگو بکشید تا کامل خارج شود.
  • سعی کنید چیزی از آن جا نگذارید.بعد از این کار میگو ما آماده ای پخت و پز است.

روش دوم رگ گیری میگو

  • برای پاک کردن میگو در روش بعدی باید بعد شست وشو میگو با آب سرد دوباره بدن میگو را با یک دست بگیرید و با دو انگشت سبابه و شصت دست دیگر سر میگو را بگیرید و بدن را ثابت نگه دارید و سر را بچرخانید تا جدا شود.
  • بعد از جدا شدن سر میگو باز هم پاهای میگو را همراه با پوست آن به سمت بیرون بکنید تا کامل پوست از بدن جدا شود.
  • بعد از پوست کندن بدن میگو این بار برای در آوردن رگ تیره یا مجرای روده میگو از آن جا که سر میگو را جدا کردید رگ تیره را پیدا کنید و به سمت بیرون بکشید و رگ را خارج کنید.
نحوه پاک و تمیز کردن ماهی
>>>

روش سوم میگو رگ زده

  • در روش بعدی ما می خواهیم طوری پوست میگو و رگ تیره را خارج کنیم که سر میگو از آن جدا نشود چونکه خیلی از افراد هستند که میل به خوردن سر میگو دارند و دوست دارند که هنگام پخت میگو سر آن را هم بپزند برای این کار ما ابتدا میگو را خوب با آب سرد می شویم بعد روی پشت میگو را با یک چاقو تیز برش میدهیم و با برش پوست را از میگو جدا کنید سپس به دنبال آن رگ تیره را پیدا کرده و بیرون بکشید به این ترتیب میگو بدون اینکه سر آن جدا شود کاملاً تمیز می شود و آماده ی پخت و پز است.

 گرفتن بوی بد میگو

  • اصولاً میگو و غذاهای دریایی بوی ضخمی دارند که خیلی خوشایند افراد نیست برای اینکه غذای دریایی خوش طعمی تهیه کنید لازم که این بو را تا حد امکان کم و یا کاملاً از بین ببرید برای این کار راههای مختلفی است .
  1. اول اینکه میگو را با آب لیمو تازه خوش بو کنید این کار را چند دقیقه قبل از پخت میگو انجام دهید.در ص.رتیکه آب لیمو زیاد روی میگو بماند آن را سفت می کند شما می توانید از سرکه هم به جای آب لیمو استفاده کنید.
  2. راه بعدی زدن مقدار روغن زیتون به میگو است این کار هم بوی ضخم میگو را می گیرد.
  3.  میگو را با مقداری جعفری و آبلیمو آغشته کنید عطر خوبی به میگو می دهد البته قبل از پخت میگو جعفری را از آن جدا کنید.
  4. می توان از سبزیجات معطر دیگر هم برای معطر کردن میگو استفاده کرد یا از ادویه های خوش عطر هم میتوان استفاده کرد.
  5. یه راه دیگه هم این است که میگو ها را با مقداری سیر آغشته کنید و بگذارید که بماند ، این کار هم به خوش عطری میگوها کمک می کند.

نحوه-تمیز-کردن-میگو

معلومات | دنیای اطلاعات عمومی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید