پ
کیک-خیس-شکلاتی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر

خیلی از مابه پختن کیک در خانه عادت داریم و انواع کیک ها را با مزه های مختلف در خانه درست می کنیم.یکی از این نوع کیک ها که بسیار خوشمزه است و راحت تهیه می شود کیک خیس شکلاتی می باشد این کیک به خاطر داشتن بافتی نرم و شکلات زیادی که دارد بسیار […]

خیلی از مابه پختن کیک در خانه عادت داریم و انواع کیک ها را با مزه های مختلف در خانه درست می کنیم.یکی از این نوع کیک ها که بسیار خوشمزه است و راحت تهیه می شود کیک خیس شکلاتی می باشد این کیک به خاطر داشتن بافتی نرم و شکلات زیادی که دارد بسیار دلپذیر می باشد و می توان آن را در وعده های عصرانه تهیه کرد و در کنار خانواده یا در دور همی ها میل کرد.

در این مقاله می خواهیم به طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بصورت گام به گام بپردازیم با ما همراه باشید

مواد اولیه تهیه کیک خیس یخچالی

  • تخم مرغ ۳ عدد
  •  شیر ۱و نیم پیمانه
  •  شکر ۱ و نیم پیمانه
  •  آرد سفید ۲ پیمانه
  •  وانیل ۱ قاشق چایخوری
  •  بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  •  پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
  •  روغن مایع ۱ و نیم پیمانه

مرحله اول در طرز تهیه کیک خیس وانیلی

در تهیه انواع کیک ابتدا باید قبل از هر کاری فر خود را گرم کنیم به همین خاطر قبل از شروع کار ابتدا فر خود را روی درجه ۱۷۰ سانتیگراد تنظیم می کنیم و بعد به سراغ تهیه مواد اولیه کیک می رویم

هم-زدن-مواد-کیک-یزدی

  • شکر و پودر کاکائو را درون یک کاسه می ریزیم و با یک قاشق آنها را با هم ترکیب می کنیم تا ذرات شکر و پودر کاکائو در هم مخلوط شوند
  • در ادامه شیر را به این مواد اضافه می کنیم و ابتدا با یک قاشق این مواد را در هم ترکیب می کنیم و سپس همزن برقی را روشن می کنیم و با هم همزن شروع به همزدن این مواد با هم می کنیم تا چند دقیقه این کار را انجام می دهیم و بعد روغن مایع را هم اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر هم همچنان به همزدن ادامه می دهیم تا به غلظت کامل برسد در این مرحله همزن را خاموش می کنیم  از این مواد یک لیوان جدا می کنیم و کنار میگذاریم تا در پایان کار از آن برای روی کیک استفاده کنیم
طرز تهیه کیک لیمویی فرانسوی بصورت تصویری و قدم به قدم
>>>

مرحله دوم در کیک خیس براونی

  • در مرحله دوم دانه دانه تخم مرغ ها را به بقیه مواد اضافه می کنیم و با همزن مواد را با هم مخلوط می کنیم
  • آرد و بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم ۲ تا ۳ بار ار الک  می کنیم این کار در پف کردن کیک شما تاثیر دارد و از گلوله شدن آرد جلوگیری می کند
  • آرد و وانیل و بیکینگ پودر را بعد از الک کردن به بقیه مواد اضافه می کنیم و دوباره مواد را با یک قاشق بصورت دورانی هم می زنیم در این مرحله نباید زیاد مواد را هم بزنیم  چرا که از پف کردن کیک به مقدار لازم جلوگیری می کند

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فرکیک-خیس-شکلاتی

  • بعد قابلمه رو روی حرارت میزاریم و چرب میکنیم و از شعله پخش کن استفاده میکنیم و در ادامه مواد رو داخل قابلمه میریزیم و از دم کن استفاده میکنیم و در قابلمه رو میزاریم و حرارت رو کم کم کرده و مثل دم برنج میزاریم. بعد اجازه میدیم کیک آماده بشه.
  • کیک خیس را می توانید ابتدا برش دهید و سپس شهد را روی کیک بریزید.
  • این کیک بسیار خوشمزه و همه پسند می باشد شما می توانید آن را به مدت چند روز در یخچال نگه داری کنید و به عنوان عصرانه یا صبحانه با یک لیوان شیر یا چای یا آبمیوه ی محبوب خود میل کنید…

 

معلومات | دنیای اطلاعات عمومی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید