پ
نان-خرمایی-خوشمزه

طرز تهیه کلوچه خرمایی ” نان خرمایی کرمانشاهی” + آموزش تصویری

اگه دنبال این هستید تا طعم واقعی شیرینی پزی رو تجربه کنید و یک کلوچ خوشمزه و مقوی در منزل درست کنید ، کلوچه خرمایی همونیه که دنبالش می گردید. این کلوچه که از اون بعنوان نون خرمایی نام برده میشه از شیرینی های بومی و سوغات استان کرمانشاه است.با ما در مجله آموزش آشپزی […]

اگه دنبال این هستید تا طعم واقعی شیرینی پزی رو تجربه کنید و یک کلوچ خوشمزه و مقوی در منزل درست کنید ، کلوچه خرمایی همونیه که دنبالش می گردید. این کلوچه که از اون بعنوان نون خرمایی نام برده میشه از شیرینی های بومی و سوغات استان کرمانشاه است.با ما در مجله آموزش آشپزی سایت معلومات همراه شوید تا طرز تهیه کلوچه خرمایی رو به روش تصویری و مرحله به مرحله فرا بگیرید.

 

مواد لازم طرز تهیه نان خرمایی

  1. آرد سفید
  2. مایه خمیر ۱ قاشق مربا خوری
  3.  بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
  4.  نمک ۱ قاشق چایخوری
  5.  شیر ۳ تا ۲ لیوان
  6.  شکر ۲ قاشق غذا خوری
  7. عسل 
  8.  زعفران به مقدار لازم
  9. روغن مایع ۱ لیوان
  10.  خمیر خرما یا خرمای بدون هسته در آورده شده به مقدار دلخواه
  11.  پودر هل ، دارچین هردو ۱ قاشق مربا خوری
  12.  مغز گردوی آسیاب شده ۱ فنجان
  13. کنجد برای تزیین
  14. تخم مرغ و کره به مقدار لازم برای مالیدن روی خمیر کلوچه خرمای

 

 

مدت زمان لازم برای طبخ کلوچه خرمایی

روی درجه۱۷۰تا۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می باشد

 

 


مرحله اول کلوچه خرمایی مرحله به مرحله

اضافه-کردن-زرده-تخم-مرغ

  • در مرحله ی اول ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و شیر و شکر را همراه زعفران دم کرده با آن مخلوط می کنیم و کامل با هم زن دستی این مخلوط را باهم ترکیب می کنیم.
  • سعی کنید بعد از اینکه مواد را با هم مخلوط کردید آن را روی حرارت گاز بگذارید تا کمی گرم شود توجه کنید که لازم نیست این مخلوط را داغ کنید درحد ولرم بودن کافی می باشد بعد از این مرحله روغن مایع را هم به این مواد اضافه می کنیم

مرحله دوم طرز تهیه کلوچه خرمایی

اضافه کردن عسل به خمیر نان خرمایی

  • در این مرحله بعد از اینکه روغن را اضافه کردیم عسل را هم به بقیه ی موادمان اضافه می کنیم و دوبار با همزن دستی مواد را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم نان خرمایی

مواد کلوچه خرمایی را هم بزنید

  • در مرحله ی سوم دوباره مواد را هم می زنیم تا شکر و روغن و شیر کامل باهم ترکیب شوند

مرحله چهارم نان خرمایی با خمیر مایه

نان خرمایی با خمیر مایع

  • خمیر مایع را به بقیه ی مواد مان اضافه می کنیم

مرحله پنجم طرز تهیه کلوچه خرمایی

اضافه کردن آرد به مواد کیک

  • در ادامه طرز تهیه کلوچه خرمایی ، آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و داخل بقیه ی مواد الک می کنیم تا هم آرد گلوله نشود و هم هوای داخل آرد گرفته شود.

مرحله ششم طرز تهیه شیرینی خرمایی

ورز دادن خمیر نان خرمایی

  • بعد از اینکه آرد را هم به مواد اضافه کردیم با کمک دست همه ی مواد را خوب ورز می دهیم خوب ورز دادن موادمان با هم باعث می شود خمیر ی یکنواخت داشته باشیم.

مرحله هفتم نان خرمایی کرمانشاهی

پوشاندن خمیر نان خرمایی

  • بعد از اینکه خمیر ما آماده شد در مرحله ی بعد روی آن را با نایلون یا یک پارچه ی تمیز می پوشانیم و به مدت ۳ تا ۴ ساعت به این خمیر استراحت می دهیم تا خوب آماده ی پخت شود.

طرز تهیه پای سیب
>>>

مرحله هشتم طرز تهیه کلوچه خرمایی

خمیر خرما

  • برای داخل کلوچه خرمایی می توان از خمیرخرما یا خرمای بدون هسته استفاده نمود.خمیر خرما را می توان از سوپرمارکت ها تهیه کرد و یا اینکه از خرمای بدون هسته برای داخل نان خرمای استفاده کنید.
  • خرما یا خمیر خرما را به برش های ریزی خرد می کنیم و میریم برای مرحله بعدی.

مرحله نهم کیک خرما

مخلوط کردن خمیر خرما با روغن

  • بعد از این خرمای ما مدتی استراحت کرد آن را درون کاسه ای می ریزیم و مقداری به آن کره ، روغن حیوانی یا روغن نباتی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خرمای نرمی داشته باشیم.

مرحله دهم نان خرمایی دارچینی

پودر هل و دارچین با خمیر خرما

  • به خرما ابتدا پودر هل و دارچین را اضافه می کنیم و مقداری خرما را با این پودر ها ورز می دهیم و بعد گردوی آسیاب شده را هم به خرما اضافه می کنیم.

مرحله یازدهم نان شیرمال خرمایی

نان خرمایی

  • وقتی خرما و گردو پودر ها را باهم مخلوط کردیم خوب این مواد را با هم ورز می دهیم تا کاملاً یکدست شده و حالتی مانند تصویر بالا پیدا کند.

طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور
>>>

مرحله دوازدهم فرم دهیی و تزینن کلوچه خرمایی

  • در مرحله ی بعد به سراغ خمیر می رویم و خوب آن را با دست ورز می دهیم و بعد از خمیر به اندازه ی یک تخم مرغ برمی داریم و آن را گرد می کنیم و از خرما هم به اندازه ی یک گردو بر می داریم و آن را مانند ویدئوی بالا هم گرد می کنیم .
  • ابتد خمیر را با انگشتان خود پهن می کنیم و بعد خرما را داخل آن می گذاریم و بعد آن را مرتب می کنیم و با کمک نوک چاقو برش های را روی خمیر نان خرمایی می زنیم تا هم زیبا شود و هم کامل درون فر بپزد.

مرحله سیزدهم روش پیچیدن نان خرمایی کرمانشاه

کلوچه خرمایی کرمانشاهی

  • در قسمت یک عدد تخم مرغ را درون یک کاسه می شکنیم و یک قاشق چایخوری کره ی ذوب شده را به آن اضافه می کنیم و با فلچه روی نان شیرینی ها می کشیم.
  • برای طعم و فرم بهتر ، مقداری کنجد نیز روی نان خرمایی می ریزیم و میریم تا نان خرمایی ها را درون فر قرار بدیم.

نحوه طبخ نان خرمایی کنجدی

نان خرمایی برشته

  • در مرحله ی آخر فر از قبل گرم شده را روی درجه ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه تنظیم می کنیم و کلوچه ها را داخل آن می گذاریم تا آماده شوند.
  • شما می توانید بجای شیر از ماست استفاده کنید و همچنین از ادویه های نام برده طبق سلیقه ی خود استفاده کنید.
  • همچنین می توانید از مغز پسته و کنجد هم در تهیه این کلوچه ی تردد استفاده کنید.

از کجا بفهمیم کلوچه خرمایی ما پخته شده است یا خیر؟

موقعی کلوچه های ما آماده شدن که روی آنها طلایی شود.دقت داشته باشید خیلی کلوچه خرمایی شما برشته نشود.برشته شدن بیش از حد نان خرمایی ، سبب ترد تر شدن بیشتر آن می شود.

 

 اناوع نان خرمایی

کلوچه خرمایی مثلثی

این نوع کلوچه مانند کلوچه خرمایی که تو ضیح آن در بالا آمده تهیه می شود با این تفاوت که در قالب گیری آن نوع دیگری را انتخاب می کنند یعنی آن را به شکل مثلث برش می دهند.

 

کلوچه خرمایی زابل

  • این کلوچه معمولا یکی از شیرینهای می باشد که در زابل بیشتر در ایام عید آن را میل می کنند و طبخ آن مانند دیگر کلوچه خرماهای دیگر می باشد با این تفاوت که ادویه های آنجا یعنی زابل فرق می کنند در این کلوچه از  سیاه دانه رازیانه یا بادیون و زیره استفاده می کنند.

طرز تهیه نان شیر مال ترکی بصورت تصویری
>>>

کلوچه خرمایی دزفول

  • مانند دیگر کلوچه خرمایی های دیگر است فقط طبق ذائقه در این کلوچه از زیره سبز داخل خمیر این کلوچه استفاده می کنند
  • طرز پیچیدن کلوچه خرمایی به سلیقه شما عزیزان بستگی دارد به هر مدلی که علاقه دارید می توانید آن را بپیچانید برخی آن را گرد برخی مثلثی برخی به صورت گل کلوچه ی خود را می پیچانند.

طرز تهیه کلوچه خرمایی عراقی

  • طرز تهیه کلوچه خرمایی گردویی هم بصورت کامل و تصویری در بالا آمده و توضیح داده شده شما دوستان می توانید با مراجعه به این مقاله از نحوه ی تهیه کلوچه ی خرمایی بهره کامل ببرید.

طرز تهیه نان خرمایی ساده بدون فر

اگر الآنی که این مقاله را مطالعه نمودید و مشتاق شدید تا طبق این دستورالعمل ، کلوچه خرمایی درست کنید اما در منزل خود ماکروفر ندارید اصلاً نگران نباشید و ادامه این مقاله را مطالعه کنید.

  • در تهیه این نوع نان خرمایی در مرحله آخر که تمام مواد ما آماده شد ماهیتابه ی را روی شعله ی متوسط گاز میگذاریم و روغن داخل آن می ریزیم و میگذاریم تا داغ شود.
  • بگذارید کمی روغن شما زیاد باشد تا نان خرمای ها کامل سرخ شوند داخل روغن بعد از اینکه روغن داغ شد نان خرمای ها را درون آن می گذاریم تا سرخ شود
  • وقتی که یک طرف آن سرخ شد کلوچه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود بعد از اینکه روغن داغ شد و کلوچه ها را داخل ماهیتابه بگذارید و بعد شعله ی گاز را کم کنید تا با حرارت مغز پخت شوند.
معلومات | دنیای اطلاعات عمومی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید