کد خبر:20896
پ

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی با آلو بخارا

کدو حلوایی یکی از سبزیجاتی است که هم می توانید آن را بصورت بورانی تهیه کنید و هم می توانید خورشت خوشمزه و لذیذ از آن تهیه کنید.خیلی از افراد هستند از شنیدن نام کدو حلوایی حالت تهوع می گیرند و این غذای خوشمزه را دوست ندارند و از جادویی این کدویی خوش رنگ بی […]

کدو حلوایی یکی از سبزیجاتی است که هم می توانید آن را بصورت بورانی تهیه کنید و هم می توانید خورشت خوشمزه و لذیذ از آن تهیه کنید.خیلی از افراد هستند از شنیدن نام کدو حلوایی حالت تهوع می گیرند و این غذای خوشمزه را دوست ندارند و از جادویی این کدویی خوش رنگ بی اطلاع می باشند.ما در این مقاله می خواهیم طرز تهیه خورشت کدو حلوایی با آلو بخارا را برای شما عزیزان بصورت گام به گام آموزش دهیم با ما همراه باشید.در این خورشت ما از ادویه های خوش عطر و خوشمزه استفاده می کنیم

 

مواد لازم در تهیه خورشت کدو حلوایی:

  • گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
  • کدو حلوایی ۶ تا ۷ تکه متوسط
  •  رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
  • کره به مقدار لازم
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • ادویه کاری ، زردجوبه ، دارچین ،هل ،نمک به مقدار لازم
  • آلو بخار ۱۰ عدد

مرحله اول در تهیه خورشت کدو حلوایی:

  • ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا پیازها طلایی شوند سپس تکه های گوشت را که از قبل شسته شده و برش خرده را به پیاز داغ اضافه کنید و شروع بع تفت دادن آن کنید
  • زمانی که تکه های گوشت شما تغییر رنگ دادن زردجوبه و ادویه کاری و دارچین را هم اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید
  • بعد از اینکه همه ی مواد با هم بخوبی تفت خرد ۲ تا ۳ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید درب خورشت را بگذارید تا به مدت ۲تا ۳ ساعت گوشت خورشت شما بپزد
  • در این مدت مقدار آب خورشت خود را مدام چک کنید تا زیاد کم نشود

مرحله دوم در تهیه خورشت کدو حلوایی با آلو بخارا :

تهیه-خورشت-کدو-حلوایی-با-گوشت-قرمز

  • آلو بخارا را بشویید و درون آب به مدت ۱ ساعت بخیسانید
  • درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید و شروع به سرخ کردن کدو حلوایی کنید و دو طرف کدویی خود را کامل برشته کنید
  • کدو ها را که سرخ کردید کنار بگذارید و درون همان ماهیتابه ی که کدو ها را سرخ کردید رب گوجه فرنگی را همراه با کره تفت دهید تا هم بوی خامی رب گرفته شود و هم خورشت شما هنگام اضافه کردن رب گوجه خوش رنگتر شود..
  • وقتی که گوشت شما کامل پخت رب گوجه فرنگی سرخ شده را همراه با نمک و پودر هل و آب لیموی ترش را به خورشت اضافه کنید در این مرحله اجازه دهید تا خورشت شما جا بیفتد و سس آن غلیظ شود
  • در صورت تمایل می توانید مقدار خیلی کمی گلاب به خورشت خود اضافه کنید در مرحله پایانی یعنی ۳۰ دقیقه آخر هم کدو حلوایی را و هم زعفران را به خورشت اضافه کنید
  • هنگامی که خورشت شما در حال جا افتادن بود ۱۰ دقیقه آخر به آن آلو بخارا را اضافه کنید
  • خورشت شما آماده می باشد آن را همراه با برنج زعفرانی میل کنید نوش جان…
  • این خورشت مزه ی ملس دارد اگر خورشت ملس را دوست ندارید می توانید از مقداری شکر در این خورشت استفاده کنید.

خورشت-کدو-حلوایی-با-آلو-بخارا

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری