کد خبر:13982
پ

طرز تهیه مسقطی انار با نشاسته

قدیمی ها یه جور دیگه دسرو شیرینی می پختند که با ما امروزی ها متفاوت بود و برخی از این دسرهای کهن و قدیمی تا الآن هم تهیه و سرو میشه.یکی از این دسرهای قدیمی ایرانی ، مسقطی هستش که که با طعم های گوناگونی درست میشه.امروز طرز تهیه مسقط انار با نشاسته رو خدمت […]

قدیمی ها یه جور دیگه دسرو شیرینی می پختند که با ما امروزی ها متفاوت بود و برخی از این دسرهای کهن و قدیمی تا الآن هم تهیه و سرو میشه.یکی از این دسرهای قدیمی ایرانی ، مسقطی هستش که که با طعم های گوناگونی درست میشه.امروز طرز تهیه مسقط انار با نشاسته رو خدمت شما کاربران عزیزمون آموزش میدیم تا به راحتی در منز این دسر خوشمزه و مقوی رو تهیه و نوش جان کنید.

 

مواد لازم مسقطی انار با نشاسته

  • انار ۱ لیوان
  •  نشاسته یک فنجان
  •  شکر یک  فنجان
  •  کره ۳  قاشق غذاخوری
  •  انار برای درون مسقطی ۲ قاشق غذاخوری

 

مدت زمان پخت مسقطی ۱۵ دقیقه می باشد

مرحله اول طرز تهیه مسقطی انار

  • ابتدا انار را پوست بگیرید و آن را دون کنید به اندازه ی یک لیوان از انار دون شده را درون ظرف مناسبی می ریزیم و با گوشت کوپ برقی یا هر وسیله ی دیگر که در دسترس دارید آب انار بگیرید و دونه های انار را کامل له کنید و بقیه انار ها را برای درون مسقطی بگذارید.
  • سعی کنید از انار های استفاده کنید که آبدار و قرمز و خوش رنگ باشند تا مسقطی انار شما خوشمزه و خوش رنگ باشد.

[irp posts=”8148″ name=”نحوه گرفتن پوست انار به روشی جالب”]


مرحله دوم نحوه درست کردن مسقطی انار با نشاسته

  • دونه های له شده انار را از صافی رد می کنیم تا آب انار خالص بدست بیاوریم و در تهیه مسقطی از این آب انار خوشمزه استفاده کنیم
  • بعد از اینکه آب انار را گرفتیم نشاسته را به آن اضافه می کنیم و با یک قاشق نشاسته را درون آب انار کامل حل می کنیم

مرحله سوم طرز تهیه مسقطی ژله ای

  • در مرحله سوم وقتی نشاسته را درون آب انار حل کردیم آن را روی حرارت ملایم گاز میگذاریم و مدام مسقطی را هم می زنیم تا به غلظت برسد.
  • سپس شکر را به آن اضافه کرده و دوبار هم می زنیم تا حل شود.
  • کره را هم به مسقطی خود اضافه می کنیم و همچنان آن را روی حرارت ملایم گاز هم می زنیم.

مرحله نهایی مسقطی انار قالبی

  • در مرحله آخر در تهیه مسقطی انار یک فنجان دونه ی  انار را بعد از هم زدن مجدد مسقطی درون آن می ریزیم.
  • شعله گاز را خاموش می کنیم کف قالب مورد نظر را با یک فلچه خوب چرب می کنیم و مسقطی انار را درون قالب می ریزیم اجازه می دهیم تا مسقطی سرد شود
  • بعد از اینکه مسقطی سرد شد آن را از فالب جدا کرده و بعد باب سلیقه ی خود تزیین و میل کنید و لذت ببرید
  • مسقطی یک نوع دسر ایرانی و سوغات بیشتر شهرها می باشد

 

مسقطی-انار

سایر انواع مسقطی انار

مسقطی انار با پودر ژله:

در تهیه این نوع مسقطی هم از مقداری پودر ژله انار استفاده می کنیم و بجای آن مقدار نشاسته را خیلی کم می کنیم

 

مسقطی انار و گل سرخ:

در تهیه این مسقطی هم از تمام مراحل بالا استفاده می کنیم با این تفاوت که مقداری شربت گل را هم به آب انار اضافه می کنیم و مسقطی انار و گل سرخ را تهیه می کنیم

 

تفاوت مسقطی و باسلوق انار:

باسلوق و مسقطی اندکی تفاوت با هم دارند ما در تهیه باسلوق از پودر نارگیل کمی پودر ژلاتینه و یا از انواع خلال و مغز مانند پسته ، بادام  و گردو استفاده می کنیم و کمی نسبت به مسقطی شل می باشد ولی در مسقطی هم سفت تر از باسلوق آن را تهیه می کنیم و از انواع آب میوه های طبیعی در تهیه آن استفاده می کنیم…در کل بیشتر مواد اولیه این دو نوع دسر مانند هم هستند فقط یک یا دو تا از مواد این دو نوع دسر با هم فرق می کنند..

باسلوق انار هم بیشتر مواد اولیه آن مانند مسقطی انار می باشد فقط به جای آب انار از پودر ژلاتین با طعم انار استفاده می کنیم و در آخر هم از مقداری پودر نارگیل و یا از مغز گردو پسته و زعفران استفاده می کنیم

کلیدواژه : انار
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری