×

بهترین و حرفه ای ترین دوره آموزش فتوشاپ

مشاهده و خرید
پ

مرغ سوخاری چگونه طبخ می شود + آموزش آشپزی تصویری

مرغ سوخاری یکی از غذا های است که مانند فلافل و پیتزا بیشتر به صورت فست فودی و در رستوران ها تهیه و سرو می شود و به دلیلی خوشمزگی این غذا خیلی از افراد آن را در منزل تهیه می کنند.این نوع غذا بخاطر زود پز بودن آن بسیار مورد توجه بانوان قرار می […]

مرغ سوخاری یکی از غذا های است که مانند فلافل و پیتزا بیشتر به صورت فست فودی و در رستوران ها تهیه و سرو می شود و به دلیلی خوشمزگی این غذا خیلی از افراد آن را در منزل تهیه می کنند.این نوع غذا بخاطر زود پز بودن آن بسیار مورد توجه بانوان قرار می گیرد و در شرایطی که ممکن است مهمان سرزده داشته باشید ، می تواند یکی از کاندیداهای شما برای پذیرایی از مهمامتان باشد. با این وجود برخی از بانوان خانه دار ، با طرز تهیه مرغ سوخاری آشنا نیستند.با ما در مجله آموزش آشپزی همراه شوید و نحوه سوخاری کردن مرغ را فرا بگیرید.

  • این غذا از تکه های مرغ یا از جوجه های گوشتی تهیه می شود و در آماده کردن این غذا از آرد و هم چنین تخم مرغ و چند نوع ادویه و سبزی نیز استفاده می شود
  • راز خوشمزه شدن مرغ سوخاری استفاده از ادویه ها و سبزی های معطر می باشد.

 

مواد لازم در تهیه مرغ سوخاری:

  • ران و بال مرغ از هر کدام ۴ عدد( شما می توانید فقط از ران مرغ استفاده کنید)
  • آرد سوخاری ۱ لیوان
  • روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
  • پودر سیر و پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
  • سبزی معطر (نعناع.جعفری.ترخون.شوید)از هر کدام ۱ قاشق غذا خوری شما میتوانید هم بصورت خشک استفاده کنید هم اینکه اگر در دسترس بود به صورت تازه استفاده کنید
  • تخم مرغ ۲ عدد

 

مواد لازم برای خوش طعم کردن تکه های مرغ:

  •  ماست یک فنجان
  •  پیاز یک عدد متوسط
  •  فلفل سیاه ، نمک ، زنجبیل هر کدام به مقدار لازم (نصف قاشق چایخوری)

 


 مرحله اول طرز تهیه مرغ سوخاری

تکه-کردن-مرغ-برای-تهیه-مرغ-سوخاری

  • در تهیه مرغ سوخاری ابتدا می بایست تکه های مرغ را برش داده و خوب تمییز کنید
  • سعی کنید این کار را یا یک شب قبل انجام بدهید یا اگر می خواهید برای شام این غذا را تهیه کنید صبح تکه های مرغ را آماده کنید
  • آماده کردن تکه های مرغ یا جوجه به این روش است که ابتدا پیازو را داخل یک کاسه خرد کنید بعد ماست را هم به آن اضافه کنید و کمی از سبزیجات خشک یا تازه را که از قبل آماده کرده اید به این مواد اضافه کنید و در آخر هم زعفران دم کرده را هم به این مواد اضافه کنید و تکه های گوشت مرغ را داخل این مواد بریزید و خوب با دست تکه های مرغ را آغشته کنید به این مواد خوشمزه و معطر بعد از اینکه آغشته کردید روی آن را با سلفون و یا نایلون فریزر بپوشانید و داخل یخچال بگذارید به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت تا مرغ شما کامل مزه دار و خوشمزه شود.

مرحله دوم تهیه مرغ سوخاری در روغن

آغشته-کردن-مرغ-سوخاری-در-مواد

در مرحله ی بعد در تهیه مرغ سوخاری تخم مرغ ها را داخل کاسه ای می شکنیم و با یک چنگال خوب هم میزنیم و بعد در کاسه ای دیگر یا در ظرفی دیگه آرد سوخاری را می ریزیم و به این آرد پودر سیر و پودر پیاز و نمک و فلفل سیاه و زنجبیل و نعناع را اضافه می کنیم و با یک قاشق این مواد را زیرو رو می کنیم تا همه ی مواد یکدست شوند.


مرحله سوم تهیه مرغ سوخاری در منزل

 داغ-کردن-روغن-روی-شعله-گاز.

در مر حله ی بعد در یک ماهیتابه نسبتاً عمیق ، به انداز ه ی لازم روغن ریخته و روی حرارت متوسط شعله ی گاز می گذاریم تا به مرور زمان داغ شود.


مرحله چهارم نحوه مرغ سوخاری خوشمزه

نحوه-سرخ-کردن-مرغ-سوخاری

  • در مرحله ی بعد تکه های مرغ را از یخچال خارج می کنیم و شروع به پخت این غذای لذیذ می کنیم ابتدا تکه های مرغ را در داخل تخم مرغ می زنیم و بعد انها را داخل مخلوط آرد میزنیم و این تکه های مرغ را درون روغن داغ شده میگذاریم تا با حرارت متوسط خوب سرخ شوند
  • ابتدا میگذاریم لایه ی زیرین تکه های مرغ خوب سرخ شوند و بعد آن ها را زیرو می کنیم و میکذاریم تا طرف دیگر این تکه ها هم سرخ شوند

مرحله سوه نحوه طبخ مرغ سوخاری

گرفت-روغن-اضافی-مرغ-سوخاری

  • بعد از اینکه خوب سرخ شدن آنها را روی طوری یا روی دستمال می گذاریم تا روغن اضافه ی تکه های مرغ گرفته شود.
  • بعد از اینکه همه ی تکه های مرغ را سرخ کردیم و روغن انها را گرفتیم تکه های مرغ را داخل بشقاب یا ظرف مخصوص می گذاریم و آنها را با سیب زمینی سرخ شده ، گوجه و تکه های سبزی گشنیز تزیین می کنیم.
  • این غذای خیلی خوشمزه و تردد می باشد و به همین دلیل کودکان و بچه ها در مقابل خوردن آن نه تنها مقاومتی نمی کنند بلکه مشتاقانه ، از خوردن آن لذت خواهند برد.

مرغ-سوخاری

خوردن مرغ سوخاری برای چه کسانی توصیه نمی شود

بیشتر افراد که رژیم غذایی خاصی دارند و نباید از غذا های پر کالری استفاده کنند باید در مصرف این غذا دقت کافی داشته باشند و سعی کنند به روش های آن را تهیه کنند که کم کالری باشد یعنی از روغن کمی برای سرخ کردن آن استفاده کنند و بیشتر از روش بخار پز استفاده شود.به همین دلیل برای افراد چاق با کلسترول بالا ، خوردن این غذا که معمولاً از سطح چربی بالایی نیز برخوردار است ، توصیه نمی شود.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری