پ

طرز تهیه مربای پرتقال خانگی بصورت تصویری

پیشتر در مقالاتی به بیان خواص پرتقال و خواص پوست پرتقال اشاره نمودیم و در این مقاله قصد داریم به طرز تهیه مربای پرتقال پرداخته و بیان کنیم چگونه قادر خواهیم بود از این میوه پر خاصیت و تقویت کننده سیستم ایمنب بدن را در تمام طول سال مورد مصرف قرار دهید. صبحانه یک وعده […]

پیشتر در مقالاتی به بیان خواص پرتقال و خواص پوست پرتقال اشاره نمودیم و در این مقاله قصد داریم به طرز تهیه مربای پرتقال پرداخته و بیان کنیم چگونه قادر خواهیم بود از این میوه پر خاصیت و تقویت کننده سیستم ایمنب بدن را در تمام طول سال مورد مصرف قرار دهید.

صبحانه یک وعده بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد که یکی از ضروریات سلامت بدن هم می باشد اگر شما می خواهید بدنی سالم و بدون بیماری داشته باشید باید حتما صبحانه را وعده ی غذایی اصلی خود قرار بدهید بخصوص برای کودکان شما در مرحله رشد خود می باشند.

شما می توانید در هر فصل از میوه های همان فصل در تهیه مربای خود استفاده کنید در این مقاله می خواهیم طرز تهیه مربای پرتقال را که یکی از خوشمزه ترین مربا های فصل زمستان می باشد برای شما عزیزان شرح دهیم ابتدا چند مطلب در مورد خواص پرتقال را برای شما بیان می کنیم.

  • پرتقال سرشار است از ویتامین c پس در فصل زمستان حتماQ از مربای آن استفاده کنید تا از سرما خوردگی در این فصل امان بمانید.
  • تا جای که می توانید از پرتقال های شیرین در تهیه مربا استفاده کنید .یکی دیگر از خاصیت های مربای پرتقال این است که بخاطر شیرینی خود میوه لازم نیست زیاد از شکر در این مربا استفاده کنید.

 

طرز تهیه مربای پرتقال


مواد لازم در تهیه مربای پرتقال:

  • پرتقال دو کیلو
  •  شکر یک کیلو
  • ظرف مخصوص برای بسته بندی مربا

 

مرحله اول طرز تهیه مربا پرتقال

ابتدا پرتقال ها را تمیز می شوییم و بعد آن ها را پوست می گیریم و بعد از پوست دوم هم جدا می کنیم و پرتقال ها را داخل قابلمه ی نچسب یا استیل می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط گاز می گذاریم بعد از اینکه محتوای داخل قابلمه به جوش آمد شکر را هم به ان اضافه می کنیم و میگذاریم تا با هم بخوبی بجوشند.


مرحله دوم طرز تهیه مربای پرتقال بصورت خانگی

طرز تهیه مربای پرتقال

  • بعد از اینکه مربایی ما اب آن بخار شود آن را تست می کنیم.
  • نحوه ی تست کردن مربا برای اینکه بدانیم آماده شده یا نه یعنی بفهمیم قوام آماده یا نه.
  • یک بشقاب را(حدوداً ده دقیقه ) داخل فریزر بگذارید.
  • بعد از این کار یک قاشق از مربا را روی همان بشقاب بریزید و با انگشت خود یا با یک قاشق یک خط روی مربا بکشید اگر همان خط زود پر شد مربا ی شما آبکی می باشد ولی اگر همان حفره یا خطی که ایجاد کرده اید پر نشد پس مربای شما آماده شده و می توانید گاز را خاموش کنید و مربا را پایین بیاورید و بگذارید تا کامل سرد شود.
  • ولی اگر آبکی بود مربا را بگذارید تا قوام بیایید و آب مربا بخار شود در تهیه این مربا احتیاجی به آب نداریم بخاطر اینکه میو ه پرتقال خودش سرشار از آب می باشد.
  • اگر شما مشکل مزاج دارید در مورد مربای پرتقال می توانید از گلپر در تهیه این مربا استفاده کنید تا موقع خوردن مربا با مشکل روبرو نشوید.

مرحله نهایی: نحوه بسته بندی کردن مربا پرتقال

طرز تهیه مربای پرتقال

  • برای بسته بندی کردن مربای پرتقال ابتدا شیشه های مخصوص را در آب به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم .بعد می گذاریم تا کامل سرد شود و پس از اینکه سرد شد مربا را داخل شیشه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
  • مربای پرتقال یکی از انواع مرباهایی می باشد که به راحتی تهیه می شود و مواد زیادی لازم ندارد.
  • سعی کنید از پرتقال های رسیده برای تهیه مربای پرتقال استفاده کنید.
  • پرتقال به دلیل داشتن آب زیاد ممکن است وقت زیادی ببرد تا آب این میوه بخار شود و قوام بیاید پس باید به این نکته دقت کنید.
  • مربای پرتقال را می توان با انواع نان ها در وعده ی صبحانه میل کرد.کسانی که طبع بلغمی دارند یا از معده و روده سرد برخوردارند باید از خوردن پر تقال خود داری کنند
  • سعی کنید قبل خوردن مربای پرتقال چای خود را بنوشید در وعده ی صبحانه و تا جای که میتونید از خوردن چای بلافاصله بعد از خوردن مربای پرتقال خود داری کنید.برای جلوگیری از سوختن و ته گرفتن مربا هنگام پخت از یک قابلمه ی استیل یا از قابلمه های که ضخامت آن زیاد است استفاده کنید.

طرز-تهیه-مربا-پرتقال.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری