×

بهترین و حرفه ای ترین دوره آموزش فتوشاپ

مشاهده و خرید
پ

مراحل طرز تهیه مربا اناناس تازه و خانگی بصورت تصویری

اناناس یک میوه استوایی با خواصی شگفت انگیز است که پیشتر در مقاله ای با عنوان ” اناناس و خواص آن در طب سنتی و پزشکی مدرن “با آن اشاره نمودیم.به دلیل عدم پرورش میوه اناناس در ایران ، از قیمت بالایی برخوردار است و به دلیل فصلی بودن آن در تمام طول سال امکان دستیابی […]

اناناس یک میوه استوایی با خواصی شگفت انگیز است که پیشتر در مقاله ای با عنوان ” اناناس و خواص آن در طب سنتی و پزشکی مدرن “با آن اشاره نمودیم.به دلیل عدم پرورش میوه اناناس در ایران ، از قیمت بالایی برخوردار است و به دلیل فصلی بودن آن در تمام طول سال امکان دستیابی به آناناس فراهم نیست اما با تهیه مربا اناناس در فصول فراوانی آن می توان زمینه استفاده از این میوه پر خاصیت در سایر فصل ها را نیز فراهم نمود.با ما در مجله آموزش آشپزی همراه شوید و طرز تهیه مربای اناناس را بصورت تصویری و گام به گام بیاموزید.

 

مواد لازم در تهیه مربای آناناس

  • آناناس  ۱ عدد
  • آب ۱ فنجان
  • شکر ۲ لیوان
  • دو قاشق غذاخوری آبلیمو
  • پکتین ۱بسته (استفاده کردن پکتین در این مربا کاملا اختیاری می باشد اگر در دسترس ندارین می توانید استفاده نکنید)

مرحله اول روش درست کردن مربای اناناس مجلسی

در این مرحله ابتدا آناناس را تمیز می شوییم و بعد آن را روی یک سطح صاف میگذاریم و ابتدا سر آناناس را با چاقو جدا می کنیم و بعد پوست آن را مرتب جدا می کنیم مانند تصویر ی که شما عزیزان مشاهده می کنید.برای آشنایی بیشتر مقاله ” آموزش نحوه گرفتن پوست آناناس و برش زدن انانس ” رو مشاهده بفرمایید.

 


 

مرحله دوم:طرز تهیه مربای آناناس تازه

آموزش نحوه درست کردن مربا اناناس

در مرحله دوم آناناس را حلقه حلقه می کنیم و بعد آن را با چاقو برش می دهیم بصورت نگینی یا هر برشی که دوست داشتی و برای شما راحت بود.


مرحله سوم:مربای آناناس طرز تهیه

آموزش نحوه درست کردن مربا اناناس

  • پس از برش زدن آناناس ها را داخل دستگاه میکسر یا هر وسیله ی که در دسترس بود ریخته و به خوبی آن را خورد نمایید.
  • دستگاه را روشن می کنیم و می گذاریم تا خوب تکه های آناناس ها له شوند و به یک حالت خمیری تبدیل شوند یا به شکل یک مایع خوش رنگ تبدیل شود و بعد میکسر را خاموش می کنیم.
  • و بعد دو قاشق آبلیمو را داخل این مایع خوش رنگ می ریزیم ( اگر در دسترس داشتین می توانید از دو عدد لیموی تازه استفاده کنید و اگر لیمو ی تازه نبود می توانید از آبلیمو استفاده کنید) و بعد با قاشق آبلیمو را با آناناس قاطی می کنیم.

مرحله چهارم:دستور مربا اناناس

آموزش نحوه درست کردن مربا اناناس

در مرحله ی چهارم آب آناناس را به شکر اضافه کرده و اجازه دهید آب آناناس داخل شکر خوب مخلوط شود و مقداری بماند.


مرحله پنجم:طرز تهیه مربای اناناسمراحل تهیه مربا اناناس

در این جا اگر به نظر شما شکری که برای این مربا استفاده می کنید کم یا زیاد بود می توانید از این شکر کم کنید یا به آن اضافه کنید.بستگی به سلیقه شما عزیزان دارد این موضوع.


مرحله ششم: نحوه طبخ مربا اناناس

 درست کردن مربا اناناس

در ادمه طرز تهیه مربای آناناس در صورت تمایل می توان از پکتین استفاده کنید به اینصورت که آن را داخل یک لیوان آب بریزید و روی گاز بگذارید (پکتین یک نوع عصاره میوه ی می باشد که با عث انسجام و نرمی و لطافت مربا ها و ژله های که شما درست می کنید می شود) و بگذارید این ماده با آب به جوش بیایید و بعد گاز را خاموش کنید

 


مرحله هفتم: چگونگی درست کردن مربا آناناس

  • در این مرحله آب آناناس را به پکتین اضافه می کنیم (بسته های پکتین را باید داخل آب حل کنید و استفاده کنید البته طرز استفاده از پکتین را روی بسته خود پکتین توضیح داده شده است.
  • خوب با هم مخلوط کرده و اصبر کنید تا کاملاً خنک شود در این جا غلظت این مربا خیلی طبیعی و عالی می باشد و مربا ی شما به این روش متفاوت آماده می باشد و شما می توانید آن را بسته بندی کنید و داخل یخچال نگه داری کنید.

آموزش نحوه درست کردن مربا اناناس


 مرحله ی آخر تهیه مربای آناناس

 مربا اناناس

برای اینکه مربای شما از کپک زدن در امان بماند ، می توانید مربا را داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید و داخل قابلمه آب بگذارید و آن را روی شعله ی گاز بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد و بعد از آن زیر گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید شیشه ی حاوی مربای آناناس سرد شود و آن را داخل یخچال بگذارید.

و این مربای خوش مزه را در وعده های که دوست دارید مصرف کنید و از خوردن این میوه ی لذیذ و مقوی نهایت لذت را ببرید.

 

برخی از خواص میوه ی آنانس که خوب است بدانید

  • آناناس و عصاره ی برای هضم غذا مناسب می باشد
  • آناناس سرشار است از آنتی اکسیدان
  • آناناس برای ترمیم بافت های آسیب دیده یا جراحی شده موقع بیماری بسیار مفید می باشد و میتوان گفت ترمیم کننده ای بسیار قوی است.
  • آناناس میوه ای کم کالری می باشد برای افرادی که دارای رژیم های مخصوص می باشند.
  • آناناس در بیشتر مواقع و هنگام درد اگر شما استفاده کنید باعث کاهش درد و التهاب می شود
  • خلاصه ی مطلب اینکه آناناس بسیار مفید و مغذی می باشد و شما عزیزان حتما در برنامه ی غذایی خود و خانواده ی خود از آن استفاده ک
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری