کد خبر:9887
پ

طرز تهیه ماهی کبابی روی زغال | نحوه طعم دار کردن ماهی

ماهی کبابی یا ماهی کباب غذایی است که توصیه می کنم برای یکبار هم که شده آن را تجربه و میل کنید. یکی از غذاهای خوشمزه دریایی است که علاوه بر طعم خوشمزه ی آن دارای ویتامین های مفیدی برای بدن است .ماهی کباب یکی از آن دسته از غذاهای می باشد که بیشتر افراد […]

ماهی کبابی یا ماهی کباب غذایی است که توصیه می کنم برای یکبار هم که شده آن را تجربه و میل کنید. یکی از غذاهای خوشمزه دریایی است که علاوه بر طعم خوشمزه ی آن دارای ویتامین های مفیدی برای بدن است .ماهی کباب یکی از آن دسته از غذاهای می باشد که بیشتر افراد از آن استقبال می کنند و دوست دارند آن را در رستوران های معروف میل کنند.اما درصورتیکه یاد بگیرید ماهی کبابی طبخ کنید علاوه بر بهره مندی از مزه فوق العاده آن ، یک تفریح و سرگرمی خانوادگی و دور همی را تجربه نمایید.

با ما در مجله آموزش آشپزی همراه شوید و طرز تهیه ماهی کبابی را فرا بگیرید.

 

خواص ماهی کبابی

  • افرادی هم هستند که دوست دارند برای کباب کردن ماهی از نوع قزل آلای آن استفاده کنند چرا که این نوع ماهی منبع خوبی برای ویتامین  A است و این نوع ویتامین در خونسازی و مقاومت بدن در برابر انواع ویروس ها و میکروبها نقش مهمی دارد.
  • امگا ۳ موجود در ماهی قزل آلا برای افرادی که تشنج دارند می تواند ضربان قلب آن ها را به طور چشم گیری کم کند.
  • همچنین امگا ۳ موجود در بدن این نوع ماهی یک نوع اسید می باشد که می تواند خستگی ، سردرد ، خارش ، عدم تمرکز ،بی خوابی را کاهش می دهد.
  • هم چنین امگا ۳ فشار خون را پایین می آورد و سلامت مغز را تامین می کند.
  • مصرف امگا ۳ مادران در زمان بارداری باعث می شود که نوازاد این مادران دارای هوش بالای باشند.

بیشتر بدانید:” طرز تهیه ماهی شکم پر


 مواد لازم در تهیه ماهی کباب:

  1.  ماهی درشت یک عدد از هر نوعی که دوست دارید و خوشمزه می باشد(شما می توانید از فیله ماهی هم استفاده کنید که در این صورت یک کیلو کافی می باشد)
  2.  پیاز بزرگ یک عدد
  3.  زعفران دم کرده نصف فنجان
  4.  نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم
  5.  روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری (اگر در دسترس نداشتین می توانید از روغن مایع هم استفاده کنید)
  6.  کره ۳ قاشق غذاخوری

مرحله اول طرز تهیه ماهی کبابی

پاک-کردن-ماهی

  • به سراغ ماهی بزرگ می رویم البته اگر از ماهی استفاده می کنید در صورتی که از فیله استفاده می کنید لازم به این کار نیست.
  • ابتدا ماهی را پاک کرده و تمییز می شوییم و بعد استخوان یا ستون فقرات آن را با استفاده از چاقو در می آوریم و ماهی را به چهار قسمت تقسیم می کنیم و داخل یک صافی میگذاریم تا آب آن برود.

مرحله دوم طرز تهیه ماهی کبابی روی ذغال

طعم-دار-کردن-ماهی

  • در ادامه نحوه طبح ماهی کباب ، پیازها را بصورت ریز خرد می کنیم داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و بعد آبلیمو یا آب لیموی تازه را به آن اضافه می کنیم.
  • نمک و فلفل ها را همراه با روغن زیتون و پودر سیر و زعفران دم کرده را باهم به بقیه مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و بعد ماهی را اضافه می کنیم و خوب مواد را با ماهی هم می زنیم تا همه ی مواد به خورد ماهی ها بروند.
  • بعد روی ظرف را با سلفون و یا یک نایلون می پوشانیم و به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا ماهی مزه بگیرد.

مرحله دوم طرز تهیه ماهی کبابی با توری

طرز تهیه ماهی کبابی با توری روی زغال

طرز تهیه ماهی کبابی با توری

  • بعد از این مرحله به سراغ زغال ها می رویم و با هر روشی که شما عزیزان زغال را روشن می کنید زغال ها را روشن کنید و ماهی ها را از یخچال بیرون می آوریم و یا به سیخ می زنیم یا از توری استفاده می کنیم
  • ماهی را روی تور کبابی که بیشتر مخصوص ماهی کباب می باشد می گذاریم و آنها را روی زغال می گذاریم و با استفاده از بادبزن ماهی ها را باد می زنیم تا کامل برشته شوند .
  • در این مرحله با برس آغشته به کره برای خوشمزه تر شدن ماهی ها روی آنها می کشیم.و موقعی که هر دو طرف ماهی ها برشته شدند آنها را روی بشقاب می گذاریم
  • با استفاده از گوجه و جعفری و خیار شور و سبزی آن را تزیین می کنیم و همراه پلو نوش جان می کنیم.

 


بیشتر بدانید: “ طرز تهیه قلیه ماهی + راز خوشمزگی قلیه ماهی


ماهی-کباب-شده

نکاتی در مورد خواص ماهی:

  1. ماهی دارای ویتامین D  می باشد این ویتامین در بدن با تنظیم کلسیم به حفظ سلامت استخوان ها کمک می کند
  2.  امگا ۳ موجود در ماهی به تنظیم کلسترول خون و عملکرد درست مغز موثر می باشد
  3.  ماهی حاوی کلسیم بوده که فراوان ترین ماده معدنی موجود در بدن می باشد.
  4.  ماهی همچنین دارای مقداری منیزیم هم می باشند
  5. روغن موجود در گوشت ماهی باعث تقویت بینایی می شود
  6.   روغن موجود در ماهی باعث می شود از پریشانی و حالت افسردگی در امان باشیم.

 

 

دیدگاه کاربران ۲ دیدگاه
  • مرتضی ۲۴ دی ۱۳۹۹ / ۱۸:۰۲
    1 0

    سلام
    ارادت
    میگم الان که میخوایم روی ذغال بپزیم گوشت ماهی پختش مثل جوجه س یا زود پزه گوشتش
    چون میترسم زیاد بپزه خشک بشه و ضد حال
    ممنون میشم اگه زود جواب بدین
    ⚘🌷

  • ناشناس ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۰:۴۶
    3 0

    عالییییییییییییی بود…

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری