کد خبر:15526
پ

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با سینه مرغ

لوبیا پلو شیرازی با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه خطه استان فارسو شیراز عزیز است که بواسطه مواد مختلفی که در آن استفاده شده است از خوشرنگی و زیبایی و در عین حال خواص فراوان برخوردار است که خیلی در معرض دید بانوان خانه دار نیست.با ما همراه باشید و این مقاله آموزش تصویری را […]

لوبیا پلو شیرازی با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه خطه استان فارسو شیراز عزیز است که بواسطه مواد مختلفی که در آن استفاده شده است از خوشرنگی و زیبایی و در عین حال خواص فراوان برخوردار است که خیلی در معرض دید بانوان خانه دار نیست.با ما همراه باشید و این مقاله آموزش تصویری را از مجله آموزش آشپزی معلومات دنبال کنید.

 

مواد لازم طرز تهیه لوبیا پلو برای ۸ نفر

  • سینه مرغ ۱ کیلو
  • برنج ۳ پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی ۲۵۰ گرم
  • شوید ۱ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه و روغن به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • زعفران دم کرده نصف فنجان

 

زمان لازم شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی و مرغ

زمان پخت لوبیا پلو شیرازی با آماده سازی مواد و پختن آن حدود ۱:۳۰ دقیقه می باشد

 

مرحله اول طرز تهیه لوبیا پلو دمی

  • ابتدا برنج را از چند ساعت قبل از استفاده در آب و نمک خیس می کنیم و به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت میگذاریم تا برنج کامل در آب نمک بماند
  • ۲۵۰ گرم لوبیا چشم بلبلی را در سه پیمانه آب خیسانده و ۱۲ ساعت استراحت دهید
  • بعد از گذشت مدت زمان معین آب لوبیا چشم بلبلی را خالی کنید و درون قابلمه یا ماهیتابه بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید
  • ۶۰ دقیقه لوبیا را روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا کامل بپزند
  • در ادامه به سراغ برنج می رویم و آن را دم کش می کنیم به هر روشی که می توانید برنج خود را آب کش کنید

مرحله دوم لوبیا پلو با مرغ

  • در مرحله سو م در تهیه این غذای خوشمزه یک عدد پیاز بزرگ را پوست می گیریم برش می زنیم و درون روغن آن را تفت می دهیم
  • یک کیلو سینه مرغ را تمیز می کنیم و بعد از شستن آن را تکه می کنیم به پیازهای در حال تفت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که این مواد با هم سرخ شوند
  • مقدار نمک را همراه با ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه به مواد در حال تفت اضافه می کنیم
  • به مقدار لازم زعفران دم می کنیم و به گوشت مرغ اضافه می کنیم.با نحوه دم کردن زعفران بیشتر آشنا شوید…
  • یک لیوان آب جوش درون مواد می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا گوشت سینه مرغ بپزد…

مرحله سوم پلو شیرازی با مرغ زعفرانی

  • در مرحله سوم شوید را بعد از تمیز کردن ریز خرد می کنیم و به گوشت مرغ یا همان سینه مرغ در حال تفت خوردن اضافه می کنیم
  • لوبیا چشم بلبلی را که الان دیگه پخته به بقیه مواد اضافه می کنیم
  • همه ی مواد را هم می زنیم تا این مواد با هم مخلوط شوند. در این مرحله مقداری نمک به سینه مرغ و بقیه مواد اضافه کنید
  • برنج را که از قبل با مقداری آب روی حرارت گاز گذاشته بودیم را امتحان می کنیم اگر برنج ما نرم شده بود آن را آبکش می کنیم
  • کف قابلمه را مقداری روغن می ریزیم برنج و سایر مواد را لایه لایه روی هم می ریزیم تا همه ی مواد به این ترتیب تمام شوند
  • مقداری آب گرم و روغن را با هم مخلوط می کنیم و به برنج در حال پخت اضافه می کنیم
  • درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می دهیم تا برنج ما آماده شود
  • بعد از اینکه برنج و بقیه مواد درون آن آماده شد شعله گاز را خاموش می کنیم و همه ی مواد را با هم ترکیب می کنیم

 

فوت و فن لوبیا پلو

  • برای اینکه لوبیا پلو شیرازی با سینه مرغ شما خوشمزه و خوش عطر شود می توانید از مقداری روغن حیوانی و زعفران در تهیه این غذای خوشمزه استفاده کنید…
  • در تهیه این غذا هم می توانید از شوید تازه و هم از شوید خشک استفاده کنید ولی سعی کنید برای خوشمزگی بیشتر این غذا از شوید تازه استفاده کنید…
  • برای تهیه ته دیگ لوبیا پلو می توانید از سیب زمینی ، بادمجان و یا نان در کف قابلمه ی خود بگذارید.
  • سینه مرغ را هم می توانید به روشی که گفتیم در لوبیا پلو استفاده کنید و هم می توانید اول همراه با یک عدد پیاز و نمک و زرد جوبه آبپز کنید و بعد از اینکه گوشت سینه مرغ پخت آن را ریش ریش کنید و در غذا از آن استفاده کنید

 

 

 

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری