کد خبر:20543
پ

میگو دو پیازه اهواز

میگو یکی از غذا های مقوی و بسیار خوشمزه ای است که خیلی از افراد و بخصوص کودکان ما از این غذای دریایی متنفر هستند و حتی دوست ندارند اسم این منبع فسفر را بشنوند چه برسه به اینکه بخواهند به عنوان غذا آن را میل کنند.ولی ما می خواهیم در این سایت طرز تهیه […]

میگو یکی از غذا های مقوی و بسیار خوشمزه ای است که خیلی از افراد و بخصوص کودکان ما از این غذای دریایی متنفر هستند و حتی دوست ندارند اسم این منبع فسفر را بشنوند چه برسه به اینکه بخواهند به عنوان غذا آن را میل کنند.ولی ما می خواهیم در این سایت طرز تهیه یک نوع غذا را با میگو برا ی شما عزیزان بصورت گام به گام آموزش دهیم تا نه تنها از این غذا متنفر نشوند بلکه کم کم به خوردن این غذای پر خاصیت رو بیاورند.

این غذا مخصوص مردم خونگرم و مهمان نواز جنوب کشور خصوصاً اهواز است و به میگو دو پیازه اهواز معروف است. میگو هم به صورت پاک شده و آماده در بازار موجود و هم شما می توانید آن را با پوست خریداری کنید و به روش های متفاوت آن را در منزل پاک کنید و سپس پخت و پز را شروع کنید و به روش های دلخواه آن را تهیه و میل کنید.


بیشتر بدانید:” نحوه ی پوست کندن میگو


مواد لازم در تهیه دو پیازه میگو:

  • میگو پاک شده ۵۰۰کیلو
  • پیاز ۱ کیلو
  • رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
  • نمک ، فلفل ،زردجوبه به مقدار لازم
  • روغن ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه دوپیازه میگو مجلسی

نحوه-تمیز-کردن-میگو

  • ابتدا میگوهای پاک شده را می شوییم و درون صافی می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود…
  • پیازها را پوست می گیریم می شوییم و خلالی برش می دهیم
  • همه ی پیازها را درون قابلمه ی مناسب می ریزیم و میگو ها را هم به آن اضافه می کنیم حرارت گاز را ملایم می کنیم تا آب پیازها به خورد میگو ها برود
  • بعد از چند دقیقه روغن را هم به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا غذای ما با روغن تفت بخورد
  • نمک ، فلفل و زردجوبه را هم به همراه رب گوجه فرنگی به دوپیازه میگو اضافه می کنیم و شروع به تفت دادن آن می کنیم تا حدود ۵ تا ۶ دقیقه تا هم میگوها سرخ شوند و هم مزه ی همه ی مواد با هم ترکیب شوند
  • در این مرحله غذای جنوبی ما آماده می باشد

میگو-دوپیازه-اهوازی

این غذا را هم می توانیم با برنج و هم با انواع نان و سبزی و همچنین ترشیجات میل کنیم

نوش جان…


بیشتر بدانید:” میگو سوخاری ساده | آموزش تصویری


نکته:

  • در خیلی جاها از مواد دیگر مانند سیب زمینی و قارچ و یا فلفل دلمه ی در کنار این غذا و یا با این غذا استفاده می کنند ولی اصل غذا همانند مقاله بالا می باشد که برای شما آموزش داده ایم
  • می توانیم بجای رب گوجه فرنگی از آب گوجه هم در تهیه این غذا استفاده کرد
  • می توانید این غذا را با نان هم میل کرد لازم نیست که حتما ان را با برنج میل کنید….
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری