کد خبر:17194
پ

طرز تهیه کیک بستنی

نام کیک بستنی را همه ی شما شنیده اید یک نوع دسر بسیار خوشمزه و همه پسند می باشد که شما می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه و میل کنید و حتی در مهمانی ها و مراسمات خود مثل تولدها برای پذیرایی در فصل تابستان مورد استفاده قرار دهید.این دسر را هم […]

نام کیک بستنی را همه ی شما شنیده اید یک نوع دسر بسیار خوشمزه و همه پسند می باشد که شما می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه و میل کنید و حتی در مهمانی ها و مراسمات خود مثل تولدها برای پذیرایی در فصل تابستان مورد استفاده قرار دهید.این دسر را هم می توانید با استفاده از بستنی های آماده در بیرون از منزل تهیه کنید و هم می توانید باب سلیقه و حوصله ی خود بستنی این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنید

ما در این مقاله طرز تهیه آماده کردن این دسر را با استفاده از بستنی های آماده ی فروشگاها یا شیرینی فروش ها برای شما توضیح می دهیم با ما همراه باشید تا بصورت گام به گام این آموزش را برای شما عزیزان بیان کنیم…

مواد لازم در تهیه کیک بستنی:

  • بیسکویت کرم دار شکلاتی ۱ بسته
  • بستنی وانیلی بزرگ ۱ بسته
  • بستنی شکلاتی بزرگ ۱ بسته
  • روغن نارگیل ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • سس شکلاتی و چند عدد توت فرنگی برای تزیین
  • شکر دو قاشق غذا خوری

مرحله اول در تهیه کیک بستنی:

خرد-کردن-بیسکویت-پتی-بور

  • ابتدا باید بیسکویت ها را با دست خرد کنید سپس آن را درون دستگاه مخلوط کن بریزید و بیسکویت ها را کامل و یکدست خرد کنید.
  • بعد از اینکه بیسکویت ها کامل خرد شدند روغن نارگیل را با شکر مخلوط می کنیم و به بیسکویت ها اضافه می کنیم و دوباره دستگاه را روشن می کنیم تا یک مخلوط مانند حلوا کمی سفت تر بدست بیاورید

کیک-بستنی-با-بیسکویت

  • قالب مخصوص را آماده کنید کف آن را یا چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید سپس بیسکویت های آسیاب شده را کف قالب بریزید و با دست کامل فشار دهید و مرتب کنید طوری که کف قالب شما کامل پوشیده از بیسکویت شکلاتی شود سپس آن را درون فریزر بذارید به مدت نیم ساعت.
  • تا این نیم ساعت قالب شما در فریزر است بستنی شکلاتی را از فریزر بیرون بیاورید اندازه ی ۴ تا ۵ اسکوپ از بستنی را درون یک ظرف بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس بقیه بستنی را درون فریزر بگذارید بگذارید برای لایه ی بعدی …شما می توانید این بستنی را خودتون در منزل تهیه کنید

کیک-بستنی

  • بعد از نیم ساعت قالب حاوی بیسکویت را از فریزر بیرون می آوریم بستنی را روی آن می ریزیم و با یک کارد کامل بستنی را روی بیسکویت شکلاتی پهن می کنیم طوری که بستنی بیسکویت را کامل بپوشاند دوباره قالب را درون فریزر بگذارید به مدت نیم ساعت

تا گذشت مدت زمانی که کیک درون فریزر هست بستنی وانیلی را بیرون بیاورید اندازه ی ۵ اسکوپ را از آن جدا کنید درون یک ظرف بگذارید تا به دمای اتاق برسد بعد از نیم ساعت که بستنی شما نرم شد قالب کیک بستنی را از فریزر بیرون می آوریم بستنی وانیلی نرم شده را درن قالب می ریزیم و شروع به صاف کردن آن می کنیم و دروباره کیک بستنی را به مدت نیم ساعت دیگر درون فریزر بگذارید


مرحله دوم در تهیه کیک بستنی:

در مرحله دوم مراحل بالا را دوباره انجام می دهیم یعنی ابتدا یک لایه بستنی شکلاتی را روی بقیه کیک بستنی می ریزیم آن را صاف می کنیم مقداری از بیسکویت شکلاتی خشک شده را در این مرحله روی بستنی بریزید آن را صاف کنید و دوباره درون فریزر بگذارید

بعد از نیم ساعت نوبت به لایه ی آخر بستنی وانیلی می رسد بستنی وانیلی را هم اضافه می کنیم و با بیسکویت شکلاتی روی این لایه را هم می پوشانیم و درون فریزر میگذاریم

اجازه دهید یک شب کیک بستنی شما درون فریزر بماند تا خوب آماده شود و طعم و مزه ی عالی بگیرد در کل باید دو لایه بستنی شکلاتی و دو لایه بستنی وانیلی را تهیه کنید همراه با دو دو لایه بیسکویت شکلاتی…

بعد از گذشت چند ساعت کیک بستنی خوشمزه ی شما آ»اده می باشد آن را از قالب با مهارت در بیاورید و آن را برش دلخواه بزنید با سس شکلاتی و توت فرنگی برش های کیک شکلاتی خود را تزیین کنید…

نوش جان ….

کیک-بستنی-با-بیسکویت-پتی-بورعکس کیک بستنی

 

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری