کد خبر:20882
پ

طرز تهیه کورن داگ سوخاری

بعضی از روزها همه ی ما از تهیه غذای خانگی خسته می شویم و دوست داریم به یک غذای فست فودی روی بیاوریم و از خوردن یک غذای آماده ی بیرونی لذت ببریم اما همچنان از افزودنی های این فست فودها میترسیم.میتوان خیلی از وقت ها فست فودها را در منزل با مواد لازم آن […]

بعضی از روزها همه ی ما از تهیه غذای خانگی خسته می شویم و دوست داریم به یک غذای فست فودی روی بیاوریم و از خوردن یک غذای آماده ی بیرونی لذت ببریم اما همچنان از افزودنی های این فست فودها میترسیم.میتوان خیلی از وقت ها فست فودها را در منزل با مواد لازم آن تهیه و میل کنیم ، مواد مضر آن را حذف کنیم و با مواد سالم و مقوی فست فودها را تهیه کنیم.

امروز می خواهیم طرز تهیه کورن داگ یکی از فست فودهای مقوی را در منزل آموزش دهیم با ما همراه باشید..

مواد لازم کورن داگ:

  • هات داگ ۵ عدد
  • شیر ۳/۴ لیوان
  • ماست ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک.فلفل به مقدار لازم
  • پنیر چدار ورقه ای ۵ عدد
  • آرد ذرت به مقدار لازم
  • روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم
  • سیخ چوبی ۵ عدد

 


مرحله اول طرز تهیه کورن داگ سوخاری با پنیر

  • در مرحله اول ابتدا آرد ذرت و نمک و بیکینگ پودر را الک کنید درون کاسه ای مناسب بریزید
  • تخم مرغ را هم جدا بشکنید خوب هم بزنید سپس به ترکیب آرد و بیکینگ پودر و نمک اضافه کنید
  • در ادامه شیر و ماست و پودر سیر و فلفل و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی شروع به همزدن این مخلوط کنید تا یک مایع یکدست تهیه کنید اگر احساس کردید مایع شما شل است کمی به آن آرد ذرت اضافه کنید
  • ذز صورتیکه سوسیس خام ، مورد پسند شما نیست می توانید کمی سوسیس های خود را تفت دهید البته این کار کاملا سلیقه ای می باشد

همزدن-سفیده-تخم-مرغ


مرحله دوم در طرز تهیه کورن داگ سوخاری

  • در مرحله دوم هر کدام از هات داگ ها را به سیخ می کشیم و بعد پنیر های ورقه ای را به دور سوسیس ها فیکس کنید در این مرحله به این نکته توجه داشته باشید که پنیر شما نباید یخ زده یا زیاد نرم باشد
  • اگر چنین باشد دور هات داگ شما خوب فیکس نمی شود
  • هات داگ های که به دور آن ها پنیر زدید را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر بگذارید

بیشتر بدانید:” طرز تهیه توپک سیب زمینی


مرحله سوم در تهیه کورن داگ

  • در مرحله آخر کورن داگ ها را از طرف سیخ بگیرید و به درون مایع از قبل آماده شده یعنی شیر و ماست و پودر سیر بغلطانید و خوب آن را آغشته کنید
  • سپس کورن داگ ها را درون آرد ذرت بغلطانید
  • و در پایان درون ماهیتابه ی گود روغن به اندازه بریزید تا تمام قسمت های کورن داگ درون روغن سرخ و یکدست شوند
  • می توانید بعد از آماده شدن سیخ ها را بیرون بیاورید و یا اینکه برای زیبایی و تزیین بگذارید
  • کورن داگ شما در این مرحله آماده می باشد می توانید آن را با سس سلیقه ای خود میل کنید

نوش جان…

طرز-تهیه-کورن-داگ

نکات تکمیلی طرز تهیه کورن داگ

  • اگر پنیر را دوست ندارید می توانید آن را از پخت خود حذف کنید
  • می توانید بعد از اینکه هات داگ ها را در مایع شیر و ماست فرو بردید در مرحله بعد می توانید در آرد سوخاری بغلطانید این کار هم سلیقه ی می باشد( این کار را با حذف آرد ذرت انجام دهید)
  • می توانید کورن داگ را بجای سرخ کردن درون فر تهیه کنید
  • از سس کچاپ یا سس سالسا و یا سس خردل در کنار کورن داگ خود استفاده کنید…
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری