کد خبر:11981
پ

طرز تهیه کمپوت سیب فوری

قبلا در مقاله ای مفصل خواص سیب را مورد ارزیابی قرار دادیم و بیان نمودیم که استفاده از سیب در تمام طول سال چقدر می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.با این وجود در برخی مقاطع سال سیب به وفور پیدا نمی شود که می توان با کمپوت کردن سیب در فصول فراوانی سیب ، […]

قبلا در مقاله ای مفصل خواص سیب را مورد ارزیابی قرار دادیم و بیان نمودیم که استفاده از سیب در تمام طول سال چقدر می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.با این وجود در برخی مقاطع سال سیب به وفور پیدا نمی شود که می توان با کمپوت کردن سیب در فصول فراوانی سیب ، از آن برای مقاطعی استفاده کنیم که یاسیب یافت نمی شود و  یا اینکه از قیمت بسیار بالایی برخوردار می شود.

 

طرز تهیه کمپوت سیب

  • این روش کم زحمت و مناسب جهت کنسرو میوه های دانه دار و هسته دار می باشد.
  • میوه ها را مدت کوتاهی در آب یا مایع قندی حرارت می دهیم و به صورت داغ و بدون مایه در شیشه می ریزیم و آنرا با شربت قند جوشان تا لبه پر می کنیم و در ظرف را محکم می بندیم.
  • حرارت دادن کوتاه مدت میوه ، برای نگهداری کافی است ، زیرا شیشه ها را با میوه داغ پر کردن همانند عمل پاستوریزه می باشد.

 کمپوت-سیب

 

مواد مورد نیاز برای کنسرو کردن سیب

  • شیشه یا شیشه هایی که قسمتی از در آنها در دهانه فرو می رود (جمع می شود)، برای این منظور بهتر هستند.
  • رنگ شیشه زیاد مهم نیست ، فقط رنگ سفید اجازه دیدن محتوا  را بهتر می دهد.
  • در ضمن شیشه های سبز و قهوه ای از نفوذ نور جلوگیری می کنند.
  • اگر شیشه نو خریداری می کنید ، بهتر است جنس مرغوبی که دارای وسائل ضمیمه ای است تهیه کنید.
  • در شیشه ای ، حلقه لاستیکی و گیره فلزی که باید کاملاً منطبق بر یکدیگر قرار گیرند ، تا از نفوذ هوا به داخل شیشه جلوگیری به عمل آید.
  • جفت شدن کامل قطعات شیشه روی هم ، تضمین کننده سلامتی کمپوت سیب می باشد ، لذا قبل از مصرف باید کلیه قطعات کنترل شوند.
  • گرم کردن شیشه ها ، دو سوم حجم دیگ را با آب پر نموده ۶۰ تا ۷۰ درجه سانتیگراد حرارت می دهیم.
  • شیشه ها را با در باز به روش چرخشی ۲ تا ۳ دقیقه در آن آب به حال خود وا می گذاریم ، و هنگام پر شدن از آب خارج می کنیم.

 

چه نوع سیب های برای کنسرو شدن مناسب هستند؟

  • سیب های کاملاً رسیده را به دونیم یا چهار قطعه تقسیم می کنیم
  • دانه های سیاه رنگ سیب را خارج می کنیم.
  • قطعات پوست کنده سیب را به منظور سفید ماندن فوراً داخل آب نمک رقیق فرو می بریم.
  • برای این کار یک قاشق نمک را در یک لیتر آب سرد حل می کنیم.
  • سیب های خیلی رسیده و لکه دار را پوست می کنیم و درسته ، با کمی آب سیب یا آب ، می پزیم و به صورت پوره در می آوریم.
  • طبیعتاً از سیب های قرمز ، پورۀ قرمز رنگ نیز بوجود می آید.
  • اضافه کردن آب لیمو به میوه های خیلی رسیده نیز توصیه می گردد.
  • پوره سیب را با اضافه کردن ۲۰۰ تا ۵۰۰ گرم شکر برای هر کیلو میوه ، می توان چندین ماه نگهداری کرد.
  • پر کردن شیشه ها توسط سیب های نصفه یا خرده شده یا پوره ، بر دو اساس انجام می گیرد. ۱ در هر زمان کمپوت سیب قابل سرو است ، ۲ از سیب هایی که قابل انبار شدن نیستند ، استفاده می کنیم.

 

خواص-فوق-العاده-سیب

محاسن کنسرو کردن سیب

  • میوه سیب مدت کوتاهی حرارت دیده ، لذا ویتامین ، مزه و رنگ خود را حفظ می کند.
  • در این روش به دستگاه خاصی نیاز نیست.
  • روند کار در این روش در یک جریان پیوست خاتمه می یابد.
  • می توان مقدار کم از مواد را نیز تهیه و کنسرو نمود.
  • شیشه های پر شده با میوه داغ بیش از یک سال بدون صدمه ذخیره می شود.
  • محل نه چندان گرم و نه چندان سرد ، بدون نور مستقیم جهت انبار کردن مناسب است.
  • میوه های داغ ذخیره شده ، قابل سرو کردن هستند.

 

طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو

  • برای تهیه کمپوت سیب ابتدا سیب ها را شست شوی دهید سپس پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید.
  • سیب های خرد شده را با آب یا مایع قندی حرات دهید
  • سیب های نرم شده را به صورت داغ و بدون مایه در شیشۀ مخصوص کمپوت بریزید.
  • روی سیب های داخل شیشه را از شربت قند پر کنید و درب شیشه را محکم کنید
  • کمپوت سیب به این شکل بسیار ماندگار تر و مناسب می باشد.

[irp posts=”5831″ name=”آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مربای سیب”]


طرز تهیه کمپوت سیب در داخل شیشه

  • برای تهیه کمپوت سیب در شیشه تمام مراحل تهیه کمپوت سیب را انجام دهید و سپس سیب های پخته شده با شهد را به همراه شربت قند در داخل شیشه ریخته و درب شیشه را محک می بندیم.
  • برای کمپوت سیب یا کمپوت های دیگر می توان هم از شیشه های روشن استفاده کرد و هم شیشه های رنگینی ولی شیشۀ روشن مواد داخل آن را بهتر نشان می دهد و شیشه رنگی این امکان کمتر وجود دارد.

 

 

طرز تهیه شربت کمپوت سیب

  • برای تهیه شربت کمپوت سیب ما به آب ، شکر ، گلاب یا هل ، لیمو تازه ، و کمی عسل نیاز داریم
  • آب و شکر را روی شعله بگذارید و منتظر بمانید تا بجوش بیاید.
  • وقتی که آب و شکر به قل قل کردن افتاد به آن گلاب و کمی عسل اضافه کنید
  • برای اینکه طعم و ماندگاری کمپوت بالا برود به آن کمی آب لیمو تازه اضافه کنید
  • بعد از پخت سیب ها آنها را درون شیشه بریزید و روی آن را با شربتی که آماده کردی بپوشانید و درب شیشه را محکم ببندید.

[irp posts=”8721″ name=”طرز تهیه مربای به بصورت قدم به قدم و تصویری”]


فواید کمپوت سیب

  • یکی از فواید کمپوت کردن میوه این است که ما می توانیم زمان طولانی از آنها نگهداری کنیم و هر زمان که بخواهیم در هر فصل از میوه کمپوت شده استفاده کنیم.
  • کمپوت کردن میوه باعث می شود ما در جاهای که احتیاج داریم که میوه مصرف کنیم اما امکان آن وجود ندارد از کمپوت میوه استفاده کنیم.
  • کسانی که مشکل نفخ دارند و با خوردن میوه تازه مشکلاتی دارند استفاده از کمپوت برای آنها بهتر است چون که با پخته شدن میوه جذب فیبر آن نیز راحتتر و نفخ هم ندارند.
  • ویتامین A موجود در میوه در صورت پخته شدن بهتر می توان به بدن جذب شود و راحتتر استفاده می شود.
  • کمپوت اگر قند صنعتی نداشته باشد و شیرینی کمی داشته باشد بسیار مفید است و جایگزینی خوبی برای میوه تازه می باشد.

 

 

طرز تهیه کمپوت سیب دونفره

  • تهیه کمپوت سیب دو نفر همانند تهیه کمپوت می باشد با این تفاوت که مقدار مواد در این جا کمتر می باشد و مواقعی که در منزل سیب اضافه آوردیم و نمی توانیم آنها را به موقع مصرف کنیم برای جلوگیری از فساد شدن سیب و همچنین جلوگیری از اسراف  می توانید سیب ها را کمپوت کنید و در زمانهای دیگر مورد استفاده قرار دهید.

 

 

طرز تهیه کمپوت سیب سبز

  • طرز تهیه کمپوت سیب ها با هم تفاوتی ندارند فقط بعضی سیب ها سفت تر و ترش تر هستند باید شیرینی و پخت را متناسب با نوع سیب تنظیم کنیم.
  • برای سیب ترش چون کمی سفت و البته ترش تر است از شیرینی بیشتر استفاده کنید و زمان پخت را هم بیشتر  کنید.
کلیدواژه : سیب
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری