پ
طرز-تهیه-کله-پاچه

طرز تهیه کله پاچه گوسفند

طرز تهیه کله پاچه یکی از خوشگذرانی های ما ایرانی ها محسوب می شود.این غذای سنتی ایرانی بسیار محبوب است به گونه ای که زمینه مشاغلی منحصر به خود را فراهم نموده استبا این وجود اعتماد به کله پاچه ای ها سبب شده بسیاری از مردم طرف ان نروند و از طرفی عدم آشنایی با […]

طرز تهیه کله پاچه یکی از خوشگذرانی های ما ایرانی ها محسوب می شود.این غذای سنتی ایرانی بسیار محبوب است به گونه ای که زمینه مشاغلی منحصر به خود را فراهم نموده استبا این وجود اعتماد به کله پاچه ای ها سبب شده بسیاری از مردم طرف ان نروند و از طرفی عدم آشنایی با تهیه کله پاچه بازاری سبب شده به ندرت طعم لذیذ این غذا را تجربه کنند.در این مقاله تصویری آموزش طرز تهیه کله پاچه گوسفندی را برای شما عزیزان شرح می دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه کله پاچه رستورانی

  • کله پاچه گوسفندی ۱ دست
  •  پیاز ۴ تا ۵ عدد کوچک
  •  سیر ۵ حبه
  •  نمک ، فلفل ،زردجوبه به مقدار لازم
  •  روغن ۳ قاشق غذا خوری

مرحله اول در تهیه کله پاچه:

قبل از آغاز طبخ کله پاچه لازم است تا کله پاچه خریداری شده را مجدداً پاک کنیم.برای پاک کردن حرفه ای کله پاچه مقاله نحوه تمیز کردن کله پاچه را حتماً ببینید.

 

طرز تهیه کله پاچه:پیاز-داغ-کله-پاچه

  • در این مرحله ابتدا پیاز ها را پوست میگیریم همراه با سیر ها و بعد همه ی آنها را می شوییم و شروع به خرد کردن آنها می کنیم.
  • روغن را درون قابلمه ی مناسب پخت کله پاچه می ریزیم و بعد پیازها و سیر های خرد شده را به آنها اضافه می کنیم و شروع به تفت دادن آنها می کنیم بعد از اینکه مقداری تفت خوردن زرد جوبه و فلفل را به آنها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که پیاز و سیرها به مدت چند دقیقه با زردجوبه و فلفل تفت بخورند تا هم رنگ زرد جوبه زلال تر شود و هم بوی زُهم زرد جوبه گرفته شود

 طرز تهیه کله پاچه افغانی

  • کله و پاچه را به پیاز و سیر های تفت داده شده اضافه می کنیم و یک دور با ملاقه همه را با هم ترکیب می کنیم و سپس ۴ تا ۵ لیوان آب ولرم را به آن اضافه می کنیم آب باید به اندازه ی باشد که روی کله را بگیرد.

  • ابتدا شعله گاز را کمی زیاد می کنیم تا حدود نیم ساعت و بعد از آن حرارت را ملایم می کنیم تا با این حرارت کله پاچه کامل بپزد.
  • بعد از اینکه کله پاچه پخت شعله گاز را خیلی کم می کنیم تا ۱ ساعت که این غذای خوشمزه کامل جا بیفتد و روغن این غذای سنتی روی کله پاچه را بگیرد.
طرز تهیه خورش چغاله بادام
>>>

نحوه تهیه سس برای کله پاچه رستورانی

پخت این غذا حدود ۴تا ۵ ساعت تقریبا طول میکشد تا کامل همه ی قسمت های آن بپزد بخصوص مغز که اگر کامل نپزد موقع بیرون آوردند مغز با مشکل روبرو می شویم ولی اگر کامل کله ی شما بپزد به راحتی می توانید مغز درون کله را بیرون بیاورید.

در پایان پخت می توانید برای خوشمزگی بیشتر مقداری از روغنی که روی این غذا را گرفته بگیرید ۱ قاشق مربا خوری دارچین به آن اضافه کنید کامل سس را با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه کله پاچه را درون سینی بزرگ گذاشتین برای میل کردن این سس خوشمزه را روی آن بریزید تا هم کله پاچه شما خوشمزه تر شود و هم مزه ی کله پاچه های بیرون را هم داشته باشد

کله پاچه را می توانید با نان سنگک و یا نان های دیگر میل کنید

نکته

  • حتما باید با شعله گاز یا هر نوع حرارت مناسبی باید موهای ریز کله پاچه را بسوزانید
  • قابلمه ی که استفاده می کنید برای پخت کله پاچه باید مناسب اندازه کله پاچه باشد تا کله پاچه شما خوب بپزد حتما باید قابلمه جا دار باشد..
  • تهیه سس آخر کار سلیقه ی می باشد شما اگر دوست دارید می توانید آن را تهیه کنید
  • به این نکته دقت کنید اگر می خواهید کله پاچه ی خوشمزه داشته باشید هیچ وقت سیرابی یا گوشت یا هر چیز دیگر را به آن اضافه نکنید و سعی کنید فقط از کله پاچه تنها استفاده کنید..
  • اگر کله پاچه ی خود را به این روش تهیه کنید حتما یک کله پاچه ی خوشمزه و عالی می توانید تهیه کنید…

 

مخلفات کله پاچه:

مخلفات کله پاچه کامل ذائقه ی می باشد و شما می توانید با پیاز یا سبزیجات و یا با انواع ترشیجات میل کنید

مضرات کله پاچه

کله پاچه یکی از غذاهای می باشد که سرشار است از کلسترول ، اسیدچرب ، اسیدنوکلئیک و مصرف آن زیاد توصیه نمی شود بخصوص برای افرادی که دارای کلسترول می باشند اما این غذا برای کودکان ما افراد سالم و جوانان ورزشکار مفید می باشد بهتر است هر چند وقت یکبار می توانند کله پاچه را مصرف کنند

معلومات | دنیای اطلاعات عمومی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید