کد خبر:3541
پ

طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

چیز کیک یکی از محبوب ترین دسر هایی است که در مهمانی ها بسیار حضور پررنگی دارد و بعنوان یکی از عصرانه های محبوب بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال بسیار از زنان خانه دار یا بانوانی که به تازگی تشکیل خانواده داده اند با طرز تهیه چیز کیک یخچالی به خوبی […]

چیز کیک یکی از محبوب ترین دسر هایی است که در مهمانی ها بسیار حضور پررنگی دارد و بعنوان یکی از عصرانه های محبوب بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال بسیار از زنان خانه دار یا بانوانی که به تازگی تشکیل خانواده داده اند با طرز تهیه چیز کیک یخچالی به خوبی آشنا نیستند. پس اگه شما هم از اون دسته افراد هستید که تاکنون چیز کیک خانگی درست نکردید ، تا انتهای این مقاله از سری مقالات شیرینی پزی با ما همرا باشید و طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور رو به خوبی فرا بگیرید .

 

مواد لازم برای تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

  • کره ۷۰ گرمی یک عدد
  •  بسکویت پتی بور یا ساقه طللایی  ؛ یک عدد اگه دوست داشتین بسکویتش زیاد باشه بیشتر بسکویت استفاده کنید یکی و نصفی کافی است
  •   شکر ؛ دو قاشق غذ اخوری
  •  وانیل نصف قاشق مربا خوری
  •  پودر ژله آلوؤرا یا پودر ژلاتینه (اگر پودر ژله آلوؤرا استفاده کردین دو عدد و اگر پودر ژلاتین استفاده کردین یک بسته متوسط کافی است به نظر من پودر ژله آلوورا استفاده کنید بهتر است )
  • پنیرساده یا خامه ای فرقی نمی کنه هر کدام باشه ۱۰۰ گرمی اگر پنیر بزرگ داخل یخچال داشتین سه قاشق غذا خوری از پنیر استفاده کنید فرقی نداره
  • خامه صبحانه ؛ ۲۰۰ گرمی یک عدد
  • پودر ژله دلخواه یک عدد هر طعمه دوست داشتین میتونین استفاده کنید من در اینجا از پودر ژله موزی استفاده میکنم.

 

 

[irp posts=”11669″ name=”طرز تهیه کیک یخچالی رولتی + آموزش تصویری”]

نحوه پخت کیک شکلاتی ساده و خوشمزه

 

طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور بصورت تصویری

با توجه به دقت کارهایی که در هر مرحله باید انجام دهید ، طرز تهیه چیز کیک یخچالی را بصورت تصویری و بصورت آموزش قدم به قدم ارائه می کنیم.

 

گام اول : طرز تهیه چیز کیک با بیسکویت ساقه طلایی

  • برای درست کردن چیز کیک ابتدا بیسکویت ساقه طللایی یا پتی بور را داخل میکسر میریزیم و  یا بصورت دستی ، بیسکویت ها را خرد کرده و مانند تصویر زیر ، خوب میکس میکنیم.
  • در این مدت کره را در دمای اتاق میگذاریم تا کاملاً نرم شود.
  • اگر دیر یادتون افتاد این کار را انجام بدهید کره را در ظرف مناسبی بگذارید و روی حرارت خیلی کم بذارین تا کره آب بشه.

خرد-کردن-بیسکویت-پتی-بور

طرز تهیه چیز کیک با بیسکویت پتی بور


گام دوم نحوه درست کردن چیز کیک یخچالی

اضافه-کردن-کره-به-چیز-کیک-یخچالی

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با پایه بیسکویت

بعد از این که کره آب شد آن را با بسکویت آسیاب شده بصورت کامل مخلوط میکنیم تا تقریباً به شکل خمیری در بیایید.


[irp posts=”12809″ name=”طرز تهیه چیز کیک ژله ای با بیسکویت ساقه طلایی + آموزش تصویری”]


 گام سوم نحوه درست کردن چیز کیک خوشمزه

چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

قالب مناسب برای تهیه چیز کیک یخچالی

  • بعد از این مرحله از قالب کمربندی استفاده میکنیم و بسکویت را کف قالب میریزیم و با کمک قاشق آن را کف قالب طوری پهن میکنیم  که یکی دو سانت از کف قالب بلند تر باشه اگر قالب کمربندی نداشتین از هر ظرفی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید.
  • یک نایلون فریزر را کف ظرف پهن میکنیم تا کامل به کف ظرف بچسبد و بعد بسکویت آسیاب شده را داخل آن پهن میکنیم و ظرف حاوی مواد را داخل یخچال به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم تا این مواد خودش را بگیرد.




گام چهارم : طرز تهیه چیز کیک خامه ای

اضافه-کردن-خامه-به-چیز-کیک-یخچالی

کیک یخچالی با روکش ژله

  • در مرحله بعد پنیر ساده یا خامه ای را داخل ظرفی ریخته و خامه صبحانه را همرا با شکر و وانیل به آن اضافه میکنیم .
  • پس از اضافه کردن مواد با هم ،  با همزن دستی یا همزن برقی ، کاملاً مواد را  مخلوط میکنیم که یک دست بشه و این مواد را کنار میگذاریم .

گام پنجم :طرز تهیه چیز کیک یخچالی با ژله

طرز-تهیه-چیز-کیک-ژله-ای

چیز کیک با روکش ژله ای

  • در گام بعدی طرز تهیه چیز کیک یخچالی ، پودر ژلاتین یا آلوؤرا را در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و بعد روی بخار کتری یا سر سماور میگذاریم تا کامل ذرات ان حل شود.
  • در این مرحله به جای آب سرد مواد از قبل آماده شده را یعنی پنیر و خامه را به پودر ژلاتین اضافه میکنیم و همه رو با هم داخل میکسر میریزیم تا این مواد با پودر ژلاتین کامل مخلوط شود.

 

[irp posts=”5483″ name=”طرز تهیه پای سیب آسان بصورت گام به گام و تصویری”]نحوه پخت کیک شکلاتی ساده و خوشمزه


گام نهم :چگوننگی درست کردن چیز کیک یخچالی

چیز-کیک-یخچالی

چیز کیک یخچالی

  • در گام بعدی قالب بسکویت را از یخچال در آورده و این مواد را روی بسکویت میریزیم و دوباره آنرا داخل یخچال میگذاریم تا یک ساعت که ژل ما در این مدت خودش را خوب میگرد.

  • گام دهم : دراین مدت که ژله ی ما داخل یخچال هست ما پودر ژله دلخواه خود را آماده میکنیم در اینجا ما از پودر ژله موزی استفاده میکنیم ابتدا پودر ژله موز را داخل ظرف میریزیم و با یک لیوان آب جوش خوب حل میکنیم و آنرا روی بخار کتری یا سر سماور میگذاریم تا ذرات آن کامل حل شوند بعد از آن نصف لیوان آب سرد را داخل ژله میریزیم .

 

  • گام یازدهم : در گام بعد قالب مورد نظر که حاوی بقیه مواد مان هست را از یخچال بیرون آورده و نصف این ژله را روی آن میریزیم و دوباره داخل یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود.

 

  • گام دوازدهم : بعد دوباره از یخچال بیرون میاوریم و روی آن را با میوه دلخواه تزیین میکنیم. چون از پودر موز استفاده کرده ایم از تکه های موز برا روی چیز کیکمان استفاده میکنیم تکه های موز را مرتب کنار هم میچینیم و بقیه ژله را روی آن میریزیم برای اینکه ژله ی ما مبوه های روی آن جدا نشه قبل از اینکه بقیه ژل را روی موزها بریزیم چند دقیقه (حدود ده دقیقه) آن را داخل یخچال میگذاریم و دوباره آن را بیرون میاوریم و بقیه ژله را روی آن میریزیم و  این مرحله که مرحله آخر است یک ساعت کامل چیز کیک را داخل یخچال میگذاریم تا کامل سفت شود. بعداز آن بیرون میاوریم و اگر از قالب کمربندی استفاده کردیم کمربند را باز میکنیم و چیز کیک رابیرون و در ظرف مورد نظر میگذاریم و اما اگر با ظرف معمولی یا شیشه ای استفاده کرده ایم هم میتوانیم با نایلون در بیاوریم هم اول داخل ظرف برش بزنیم بعد دانه،دانه در بیاوریم ودر ظرف مورد نظر حود  بگذارید..
    امیدوارم درست کنید و لذت ببرید و همراه خانواده محترمتون میل کنید …

 

 

دیدگاه کاربران ۸ دیدگاه
  • ناشناس ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۹:۵۵
    0 0

    میتونم با همین مواد بدو ژله درست کنیم؟

  • ناشناس ۱ مهر ۱۳۹۹ / ۰۳:۲۰
    1 0

    اقا گند زدم 😂😂😂ژلاتین زیاد ریختم خیلی سفت شد بعد وانیلم یذره زیاد ریختم وقتی میخوری یذره به تلخی میزنه فکر کنم شکرم کم ریختم چون هیچ طمعی نداره🤦🤦خلاصه که حالم گرفته شد

  • دبیر مجله آشپزی ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۱:۵۸
    0 0

    سلام .ممنونم امیدوارم رضایت شما را جلب کرده باشد

  • دبیر مجله آشپزی ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۱:۵۵
    0 1

    ممنون از لطف و محبت شما دوست عزیز

  • ناشناس ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۹:۱۷
    0 0

    بیست.دمتون گرم

  • ناشناس ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۸:۰۲
    0 0

    سلام و عرض تشکر بابت مطلب عالی و مفیدتون

  • دبیر مجله آشپزی ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۶
    0 0

    سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز
    خوشحالیم از اینکه سایت معلومات تونسته رضایت شما را جلب کند
    و ان شاالله همیشه و همواره در خدمت رسانی شما باشیم.

  • ناشناس ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۶
    0 0

    سلام و عرض تشکر دارم
    سایت بسیار زیبا و مفیدی دارید.
    آموزش های آشپزی که بصورت تصویری ارائه می کنید ، سبب شده همیشه به سایت شما سربزنم.
    واقعاً کارتون فوق العادست

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری