پ

طرز تهیه پیراشکی بازاری

اگه عاشق پیراشکی بازاری هستید ولی به دلیل روزهای کرونایی کشور نمی تونید به پیراشکی های بازاری اعتماد کنید و دنبال راهی هستید تا پیراشکی بازاری را در منزل تهیه و طبخ کنید ، این آموزش که به صورت تصویری و قدم به قدم برای شما عزیزان معلوماتی تدارک دیده شده را از دست ندهید […]

اگه عاشق پیراشکی بازاری هستید ولی به دلیل روزهای کرونایی کشور نمی تونید به پیراشکی های بازاری اعتماد کنید و دنبال راهی هستید تا پیراشکی بازاری را در منزل تهیه و طبخ کنید ، این آموزش که به صورت تصویری و قدم به قدم برای شما عزیزان معلوماتی تدارک دیده شده را از دست ندهید و در ادامه با طرز تهیه پیراشکی بازاری به خوبی آشنا بشید.

مواد لازم برای پیراشکی بازاری:

  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • سبزی حعفری ۱۰۰ گرم
  • نمک ، پودر فلفل قرمز ،زردجوبه ،به مقدار لازم
  •  رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی:

  •  ماست ۱۰۰ گرم
  •  شیر ۱ لیوان
  •  ۳/۴ پیمانه آرد
  •  پودر مخمر ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
  •  نمک به مقدار لازم
  •  روغن گیاهی ۳ قاشق غذا خوری
  •  شکر ۱ قاشق غذا خوری

 

 

آموزش تصویری طرز تهیه پیراشکی بازاری

 

مرحله طرز تهیه خمیر پیراشکی

  • مرحله اول در تهیه پیراشکی در منزل تهیه خمیر آن می باشد که می توانید به راحتی و با مواد ساده و در دسترس خود آن را در منزل آماده کنید
  • ابتدا ۱۰۰ گرم ماست را با یک لیوان شیر ۳ قاشق غذا خوری روغن گیاهی را همراه با یک قاشق چایخوری مخمر یا همان مایه خمیر را با یک قاشق غذا خوری شکر با هم مخلوط می کنیم و شروع به همزدن این مواد با هم می کنیم تا کامل ترکیب شوند
  • ۳/۴پیمانه آرد اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم در ادامه ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر را با نصف قاشق نمک به بقیه مواد اضافه می کنیم
  • همه ی این مواد را با هم ترکیب می کنیم اگر در این مرحله خمیر شما شل بود دوباره آرد به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر شما آماده شود و به دست شما نچسبد
  • حتما آرد را روی بقیه مواد خمیر پیراشکی الک کنید تا آرد شما درون مواد گلوله نشود
  • خمیر را خوب با دست خود ورز دهید درون کاسه بگذارید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت استراحت دهید تا کامل پف کند

مرحله طرز تهیه پیراشکی گوشت

  • در مرحله دوم در تهیه پیراشکی گوشت به سراغ مواد درون پیراشکی می رویم
  • ابتدا یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید بشویید و خرد کنید درون ماهیتابه بریزید کمی آن را تفت دهید
  • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده مخلوطی گوساله و گوسفندی را به پیاز اضافه می کنیم و خوب آن را تفت می دهیم تا کامل سرخ شود
  • نمک، زرد جوبه ، پودر فلفل قرمز را همراه با ۱ قاشق غذا خوری به گوشت چرخی در حال تفت اضافه می کنیم همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم تا این مواد با هم تفت بخورد
  • ۱۰۰ گرم  جعفری را تمیز کرده و بصورت ریز خرد می کنیم و به مواد درون ماهیتابه که در حال تفت خوردن هستند اضافه میکنیم
  • به هم زدن مواد پیراشکی گوشت ادامه می دهیم تا همه ی مواد کامل با هم تفت بخورند و سرخ شوند و مزه مواد در هم ادغام شوند

مرحله سوم طرز تهیه پیراشکی بازاری در منزل

  • در مرحله سوم خمیر ما آماده شده به اندازه ی یک نارنگی از آن بر می داریم مقداری آرد روی تخته می ریزیم و خمیر را روی آن پهن می کنیم
  • به مقدار ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری از مواد گوشتی درون خمیر پهن شده می ریزیم و لایه های خمیر را به هم می چسبانیم به هر شکلی که دوست داشتید
  • همه ی مواد را به این ترتیب درون خمیر می ریزیم و به شکل دلخواه درست می کنیم
  • پیراشکی های آماده شده را درون ظرف پیرکس می چینیم
  • ظرف حاوی پیراشکی را درون فر میگذاریم و آن را روی ۳۵۰ درجه تنظیم می کنیم
  • پیراشکی را تا زمان برشته شدن در فر نگه میداریم بعد از آماده شدن پیراشکی ها را بیرون می آوریم و با سس دلخواه میل می کنیم…

طرز-تهیه-پیراشکی

پیراشکی فوری

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری