کد خبر:20917
پ

طرز تهیه مشکوفی زعفرانی

مشکوفی یکی از دسرهای خوشمزه و خوش آب و رنگ می باشد. این دسر مخصوص شهر قزوین م است ولی در بیشتر شهرهای ایران تهیه و میل می شود.در این دسر از شیر و شکر و زعفران استفاده می شود.بیشتر در مهمانی ها و دور همی ها از این دسر خوشمزه استفاده می کنند دنت […]

مشکوفی یکی از دسرهای خوشمزه و خوش آب و رنگ می باشد. این دسر مخصوص شهر قزوین م است ولی در بیشتر شهرهای ایران تهیه و میل می شود.در این دسر از شیر و شکر و زعفران استفاده می شود.بیشتر در مهمانی ها و دور همی ها از این دسر خوشمزه استفاده می کنند دنت زعفرانی یا همان مشکوفی یکی از خوردنی های محبوب بچه ها است که می توانیم با مواد سالم در منزل تهیه کنیم.تهیه این دسر با شیر پرچرب بسیار لذیذتر می باشد می توانید آن را در رنگ های دیگر مانند کاکائویی و توت فرنگی تهیه کنید…

اگر تا حالا این دسر زعفرانی را تهیه نکرده اید با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را بصورت گام به گام برای شما عزیزان آموزش دهیم

مواد لازم در تهیه مشکوفی(دنت زعفران )

  • شیر ۲ لیوان
  • شکر ۳ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
  • نشاسته ۳ قاشق غذا خوری
  • کره ۱ قاشق غذا خوری
  • گلاب ۱ قاشق غذا خوری
  • وانیل ۱ قاشق مربا خوری

 

 

مرحله اول در تهیه دسر زعفرانی مشکوفی:

  • در ابتدا قابلمه ی مناسب را انتخاب کنید شیر را درون آن بریزید سپس نشاسته و شکر را هم به شیر اضافه کنید و شروع به هم زدن مواد با هم کنید تا ذرات نشاسته و شکر در شیر حل شوند
  • بعد از انجام دادن این کار قابلمه حاوی مواد مشکوفی را روی حرارت ملایم گاز بگذارید و مدام به آرامی آن را هم بزنید
  • بعد از چند دقیقه که مواد دنت شما گرم شد کره ، وانیل ، گلاب و زعفران را اضافه کنید و دوباره همچنان مواد دنت را هم بزنید تا حالت غلظت پیدا کند
  • وقتی که مشکوفی غلیظ شد شعله گاز را خاموش کنید تا کمی مواد دنت خنک شود
  • دنت را درون قالب یا ظرف مناسب بریزید درون یخچال بگذارید تا خودش را کامل بگیرد
  • دنت شما بعد از یک تا دو ساعت آماده می باشد می توانید آن را درون بشقاب برگردانید و با خلال بادام و پسته و انواع خوراکی های خوشمزه تزیین کنید و از خوردن آن لذت ببرید.مشکوفی زعفرانی

بیشتر بدانید:” طرز تهیه دسرشیر برنج


نکات تکمیلی

  • مشکوفی را می توانید علاوه بر زعفرانی با طعم های دیگر مانند کاکائویی و یا توت فرنگی تهیه کنید برای این کار کافی است بجای زعفران از پودر کاکائو و یا شکلات کاکائویی استفاده کنید
  • برای تهیه مشکوفی توت فرنگی هم می توانید از پوره ی توت فرنگی استفاده کنید اگر فصل توت فرنگی نبود می توانید از ۱ قاشق غذا خوری ژله توت فرنگی استفاده کنید
  • همچنین می توانید این دنت یا مشکوفی خوشمزه را لایه لایه تهیه کنید که بسیار زیبا می باشد به این صورت که اول مشکوفی زعفرانی را بریزید درون یخچال بگذارید بعد از نیم ساعت مشکوفی کاکائویی را آماده کنید روی زعفرانی که
  • خودشو گرفته بریزید و در ادامه بعد از اینکه مشکوفی کاکائویی هم خودش را گرفت از دنت توت فرنگی برای لایه سوم استفاده کنید این دنت سه رنگ هم زیباس برای انواع مراسمات و مهمانی های شما و هم ترکیب مزه آن خارق العاده
  • می باشد سعی کنید این دسر سه رنگ را درون لیوان های پایه دار و یا ظروف بلند و باریک استفاده کنید که جلوه ی زیبایی دارد روی آن را با خوراکی های خوشمزه و مغز بادام و پسته و گردو می توانید تزیین کنید…
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری