کد خبر:21049
پ

طرز تهیه مرغ دودی با سس مایونز

مرغ دودی یکی از انواع غذای خوشمزه و لذیذی می باشد که آن را با سس یا بدون سس می توان تهیه و سرو کنید.اگر از افرادی هستید که تنوع در غذا برای شما مهم است با ما همراه باشید تا بصورت گام به گام برای شما این غذا را آموزش دهیم   مواد لازم […]

مرغ دودی یکی از انواع غذای خوشمزه و لذیذی می باشد که آن را با سس یا بدون سس می توان تهیه و سرو کنید.اگر از افرادی هستید که تنوع در غذا برای شما مهم است با ما همراه باشید تا بصورت گام به گام برای شما این غذا را آموزش دهیم

 

مواد لازم مرغ دودی با سس

  1. ران و سینه مرغ ۴ تکه
  2. پیاز ۲ عدد بزرگ
  3. سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
  4. زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
  5. آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
  6. نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  7. زردچوبه و روغن به مقدار کافی

 

مرحله اول تهیه مرغ دودی

  • برای تهیه مرغ دودی مجلسی ابتدا روی تکه های مرغ کمی نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه می پاشیم و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم.
  • یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد ، تکه های مرغ را داخل تابه می چینیم و تمام قسمت های گوشت را به خوبی سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شود.
  • پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم ، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیازها کاملا طلایی شوند.
  • در ادامه سس مایونز را به همراه زعفران و آب لیمو ترش به مواد اضافه می کنیم ، نصف فنجان آب جوش به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در صورتی که تمایل ندارید از سس مایونز استفاده کنید می توانید سس مایونز را از مواد حذف کنید.
  • تکه های گوشت مرغ سرخ شده را به مواد اضافه می کنیم و با قاشق سس را روی مرغ می ریزیم درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مرغ به طور کامل بپزد. در صورتی که آب غذا کم بود می توانیم کمی آب جوش اضافه کنید.

 

مرحله دوم در تهیه مرغ دودی با سس

  • پس از اینکه پخت مرغ به پایان رسید یک تکه ورق آلومینیومی روی تکه های مرغ قرار می دهیم ، سپس یک ذغال کاملا روشن را روی فویل قرار می دهیم و چند قطره روغن روی ذغال می ریزیم و درب قابلمه را به صورت کیپ قرار می دهیم.
  • حالا به مدت ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا مرغ طعم دودی بگیرد. پس از اینکه مرغ دودی اماده شد ، به ظرف مخصوص و مورد نظر خود منتقل کنید و با برنج و سالاد و همچنین انواع ترشیجات میل کنید.

 

مرغ دودی با سس مایونز

نکات

  1. اگر رژیم دارید کافی است فقط سس مایونز را در این غذا حذف کنید و این غذا را بدون سس مصرف کنید.
  2. اگر فویل در دسترس ندارید می توانید زغال را درون یک کاسه بگذارید و بعد آن را پیش تکه های مرغ بگذارید سپس درب قابلمه را کیپ کنید..
  3. حتما باید مرغ را با نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه بگذارید تا ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت کنند تا بوی نامطبوع مرغ گرفته شود.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری