پ

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مربای سیب

در این مقاله«معلومات» ما تصمیم داریم با یک روش مدرن و بسیار آسان برای شما عزیزان مربای سیب را به صورت گام به گام و همراه با تصاویر گویا به شما این مربای خوشمزه را آموزش بدهیم این یک روش واقعاً خوب برای تهیه مربای سیب است زیرا رنگ میوه در این مربا روشن و […]

در این مقاله«معلومات» ما تصمیم داریم با یک روش مدرن و بسیار آسان برای شما عزیزان مربای سیب را به صورت گام به گام و همراه با تصاویر گویا به شما این مربای خوشمزه را آموزش بدهیم این یک روش واقعاً خوب برای تهیه مربای سیب است زیرا رنگ میوه در این مربا روشن و بسیار طبیعی است پس با ما همراه باشید.

مربای سیب به دلیل خوشمزه گی و خواص فراوانی که دارد در بین افراد بسیار محبوب می باشد. یکی از میوه های دوست داشتنی که طرفداران زیادی دارد سیب است.سیب طبع گرمی دارد و با خوردن این میوه می توان به هضم غذا بسیار کمک کرد.همچنین سیب برای شادابی پوست و تقویت مو نیز بسیار مفید است.برای کسانی که اضافه وزن دارند خوردن سیب بسیار توصیه می شود سیب باعث کاهش وزن می شود.برای کاهش کلسترول خون و تصفیه خون می توان روی خوردن سیب حساب ویژه ای کرد، چون که یکی از میوه های است که باعث کاهش کلسترول می شود.سیب همچنین ورم کلیه ، مثانه و مفاصل را کاهش می دهد.این میوه خوشمزه همچنین باعث تقویت قلب و تسکین دهنده مشکلات عصبی است و حتی به مقابله با بی خوابی هم بسیار کمک کننده است.

نکته : طبق تحقیقات که تا به امروز انجام شده میوه ها خواص بسیار زیادی دارند و این خواص با پخته شدن هیچ تغییری نمی کنند و در واقع  کم یا از بین نمی روند پس ما می توانیم با کنسرو کردن ، مربا و یا حتی خشک کردن آنها همچنان از فواید آنها بهرمند شویم .

در نتیجه ما می توانیم با استفاده از مربای میوه ها از خواص آنها بهرمند بشویم  و همچنین یک صبحانه یا عصرانه خوشمزه نوش جان کنیم .

 

 

 تهیه مربای سیب خانگیمواد لازم برای تهیه مربای سیب خانگی تهیه مربای سیب ساده

  1. سیب سبز ، یک کیلو
  2. شکر یا پودر قند ، به مقدار لازم
  3. آب لیمو یا جوهر لیمو ، به مقدار لازم
  4. یک ظرف مناسب برای ریجتن سیب های خورد شده
  5. یک عدد شیشه ای مخصوص مربا و یا کنسرو

 

[irp posts=”5942″ name=”طرز تهیه مربای تمشک قرمز خانگی بصورت گام به گام و تصویری”]

 تهیه مربای سیب ساده

 

 تهیه مربای سیب خانگیمرحله اول :طرز تهیه مربای سیب خوشمزه خانگی تهیه مربای سیب ساده

  • برای تهیه یک مربای سیب خوشمزه و عالی ابتدا باید سیب ها را به دقت شستوشو دهیم.
  • سپس سیب ها را با دقت پوست می گیریم و هیچ گونه لکه یا پوستی روی میوه ها باقی نمی گذاریم.
  • بعد از آن که سیب ها را پوست گرفتیم آنها را به دو نیم تقسیم کرده و دانه  های یا هسته های آنها را جدا می کنیم.
  • برای خُرد کردن سیب ها شما می توانید طبق سلیقه ای خود عمل کنید ما در اینجا سیب  ها را به صورت مکعبی شکل خورد می کنیم.
  • سیب های خُرد شده را درون ظرف مناسب می ریزیم.

 

طرز تهیه مربای سیب سبز

 

 تهیه مربای سیب خانگیمرحله دوم :درست کردن مربا سیب در خانه تهیه مربای سیب ساده

  • بعد از این که سیب های خُرد شده را درون ظرف مناسب ریختیم در این مرحله روی تکه های سیب را با شکر می پوشانیم ، و آنها را مقداری هم می زنیم.
  • سپس آب لیمو را نیز به سیب ها و شکر اضافه می کنیم، همان طور که می دانید برای میوه های که شیرین هستند معمولاً از آب لیمو و یا جوهر لیمو استفاده می کند برای اینکه از شکرک زدن مربا جلوگیری کنند.
  • بعد از اضافه کردن آب لیمو کمی دیگر مواد را با استفاده از یک قاشق هم بزنید تا مواد با هم کامل مخلوط شوند.

طرز تهیه مربای سیب خرد شده

 

 تهیه مربای سیب خانگیمرحله سوم:طرز تهیه مربای سیب خوشمزه خانگی تهیه مربای سیب ساده

  • در این مرحله مواد مخلوط شده را با استفاده یک لایه دیگر از شکر می پوشانیم و روی مواد را با استفاده از یک پارچه ای تمیز می پوشانیم و بگذارید که چند ساعت به همین حالت سر پوشیده بماند تا سیب ها نرم و آبدار شوند.
  • اگر مواد سر پوشیده را به مدت یک شب کامل بگذارید که بماند بسیار بهتر است و مربای ژله ای شفافی بدست می آورید ولی چند ساعت هم برای تهیه این مربا کافی می باشد.
  • بعد از چند ساعت که مواد کامل استراحت کرد، پارچه روی آن را بردارید و خواهید دید که سیب ها و مواد مخلوط آن کامل آب خود را پس داده اند ، و یک مایع ژله ای مانند بدست آمده است.

 

[irp posts=”5840″ name=”طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی بصورت تصویری و گام به گام”]

 تهیه مربای سیب ساده

طرز تهیه مربای سیب خوشمزه

 

 تهیه مربای سیب خانگیمرحله چهارم:طرز تهیه مربای سیب ایرانی تهیه مربای سیب ساده

  • در مرحله ای بعد مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در داخل مایکروویو می گذاریم تا کامل مواد ما بپزد.
  • بعد از گذشت ۱۵ دقیقه مواد را از ماکروویو خارج می کنیم و مواد را بررسی کنید اگر مواد به اندازه ای کافی نرم و ژله ای نشده باشند دوباره مواد را به مدت ۱۰ دقیقه داخل ماکروویو قرار می دهیم. تا به شکل دلخواه ما در بیاید.
  • توجه داشته باشید اگر شما دوست دارید که مواد مربای شما خرد باشد وقتی که از ماکروویو خارج کردید آن را با قاشق هم بزنید تا تکه های سیب خردتر شوند ، ولی اگر مربای ریز دوست دارید می توانید آن را داخل مخلوط کن بریزید و مواد مربا را کامل ریز و له کنید این مورد بسته به سلیقه ای شما دارد.
  • بعد از این که مواد مربای سیب را از ماکرویو خارج نمودید و به اندازه ی دلخواه نرم و ژله ای شده بود روی مواد را با یک پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید در دمای محیط کامل خنک شود.
  • همیشه سعی کنید که مربای داغ را فوراً در داخل شیشه ای مربا نریزید و بگذارید در دمای محیط خنک شود و بعد از سرد شدن کامل آن را در داخل شیشه ای مخصوص بریزید و به مدت ۲۴ ساعت دیگر در دمای محیط قرار بدهید تا مربا کامل تنظیم شود.

طرز تهیه مربای سیب

 

 تهیه مربای سیب خانگیمرحله پنجم:طرز تهیه مربای سیب زرد تهیه مربای سیب ساده

  • در مرحلۀ آخر بعداز اینکه ۲۴ ساعت از زمان ریختن مربا به داخل شیشه ای مربا گذشته باشد، مربا را به داخل یخچال منتقل کنید و مورد استفاده قرار دهید.
  • برای نگهداری طولانی مدت مربا می توانید آن را درون فریزر قرار دهید. ولی برای ۶ ماه نگهداری می توانید در درون یخچال نگهداری کنید.
  • و حتما توجه داشته باشید که شیشه ای مخصوص مربا را استریل کنید به این صورت که شیشه یا شیشه ها را درون یک ظرف پر از آب قرار داده و روی حرارت بگذارید تا گرم شود گرما میکرویهای ظرف را ازبین می برد سپس مورد استفاده قرار دهید.

مربای سیب ما بعد از این مراحل آماده ای سرو می باشد ، شما می توانید هم در وعده ای صبحانه و هم عصرانه  خصوصاً با کیک پای سیب خانگی ، از این مربای خوشمزه و پر از خاصیت استفاده کنید و لذت ببرید نوش جان.

 

طرز تهیه مربا سیب عالی

 

کلیدواژه : صبحانهمربا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری