کد خبر:17942
پ

طرز تهیه مربای آلبالو | شکرک زدن مربای آلبالو

مربا آلبالو یکی از مربا های پر طرفدار در وعده ی صبحانه است که همیشه بیشتر خانواده های ایرانی در سر سفره صبحانه خود این مربای خوشمزه و خوش آب و رنگ را دارند و آن را با کره میل می کنند.آلبالو یکی از میوه های است که علاوه بر مربای آن می توانید هم […]

مربا آلبالو یکی از مربا های پر طرفدار در وعده ی صبحانه است که همیشه بیشتر خانواده های ایرانی در سر سفره صبحانه خود این مربای خوشمزه و خوش آب و رنگ را دارند و آن را با کره میل می کنند.آلبالو یکی از میوه های است که علاوه بر مربای آن می توانید هم ترشی و هم کمپوت آن را تهیه کنید و هم اینکه در غذا های دیگر از آن استفاده کنید غذا های مانند آلبالو پلو.

مواد لازم در تهیه مربای آلبالو:

  • آلبالو ۱ کیلو
  • شکر ۱ کیلو
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربای آلبالو فریزری

طرز-تهیه-مربای-آلبالو

  • در مرحله اول ابتدا برگ و دم آلبالو ها را می گیریم سپس آن را تمیزبشویید و با استفاده از هسته گیر هسته های آن را بگیرید اگر دستگاه هسته گیر در منزل ندارید می توانید آن را با نوک یک چاقوی تمیز یا با دست هسته ی آلبالو را بیرون بیاورید ولی مراقب باشید هنگام هسته گیری آلبالو ، آلبالو ها را له نکنید(دقت کنید)
  • بعد از اینکه هسته ی آلبالو را بیرون آوردید آن را درون یک ظرف شیشه ی بریزید شکر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ تا ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا شکر به خورد آلبالو برود

مرحله دوم در تهیه مربا آلبالو: کف مربای آلبالو

طرز-تهیه مربای-آلبالو فریزری

  • در مرحله دوم بعد از مدت زمان تعیین شده آلبالو و شکر را درون قابلمه ی بریزید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا آلبالو شروع به جوشیدن کند
  • در هنگام جوشیدن باید مدام مراقب مربا آلبالو باشید ابتدا کف سر آن را بگیرید و بعد اجازه ندهید کف مربا از قابلمه سرازیر شود
  • گرفتن کف سر مربا آلبالو باعث می شود که مربای شما شفاف شود پس حتما این کار را هنگام جوشیدن مربا انجام دهید
  • اگر می خواهید از شهد مربا برای شربت استفاده کنید باید شکر آن را بیشتر کنید
  • برای اینکه مربای شما تیره نشود زیاد مربا آلبالو را نجوشانید سعی کنید به اندازه آلبالو بجوشد.

مرحله سوم در تهیه مربا آلبالو:

مربای-آلبالو

  • در مرحله پایانی آبلیمو را به مربا اضافه می کنیم چند دقیقه بعد وانیل را هم در این مرحله اضافه می کنیم و ۴ تا ۵ دقیقه بعد شعله گاز را خاموش می کنیم نگذارید وانیل زیاد با مربا جوش بخورد چرا که باعث تلخ شدن مربا می شود…
  • مربا آلبالو را بعد از سرد شدن درون شیشه بریزید درب آن را محکم ببندید درون آب بگذارید و روی حرارت گاز چند دقیقه بجوشانید تا مربا ی شما در طولانی مدت کپک نزند و مجبور نباشید زود آن را مصرف کنید


نکاتی که باید در مورد مربای آلبالو بدانید

 

شکرک زدن مربای آلبالو

برای اینکه مربای آلبالوی شما شکرک نزند یک قاشق غذا خوری در پایان پخت آبلیمو به آن اضافه کنید

 

انواع مربای آلبالو:

  • مربای آلبالو با استفاده از شکر
  • مربای آلبالو با استفاده از عسل
  • هر دو نوع این مربا ها بسیار خوشمزه و خوش رنگ لعاب می باشد…

 

چاشنی مربای آلبالو:

چاشنی مربای آلبالو بستگی به ذائقه ی شما دارد ولی بیشتر افراد از مقداری وانیل در این مربای خوشمزه استفاده می کنند

خواص مربای آلبالو

هر چند آلبالو پس از جوشیدن و حرارت دیدن برخی از خواص میوه آلبالو را از دست می دهد با این وجود بسیاری از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های فعال آلبالو در مربای آلبالو نیز یافت می شود.در مورد خواص آلبالو بیشتر بدانید.

نکات تکمیلی مربای آلبالو

  • مربای خود را یک روز همراه با شکر درون یخچال بگذارید سپس آن را تهیه کنید تا مربای شما کیفیت مطلوبتری داشته باشد
  • حتما هنگام جوشیدن کف روی مربا را بگیرید تا مربای شما شفاف شود
  • مربای خود را زیاد نجوشانید تا رنگ آن تیره نشود..
  • مربا را در شیشه بریزید و شیشه رادرون آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا بتوانید مدت زمان طولانی از مربا استفاده کنید و مربای آلبالوی شما زود کپک نزند…
  • مربای آلبالو احتیاجی به آب ندارد هنگامی که همراه با شکر به مدت یک روز درون یخچال میگذاریم لعاب خوش رنگ خود را پس می دهد…

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری