کد خبر:20728
پ

طرز تهیه مانی پلو دامغان

مانی پلو یکی از غذا های خوشمزه دامغان است.در تهیه این غذای لذیذ از زرشک و لپه و کشمش هم استفاده می شود.البته می توانید مواد این غذا را مطابق سلیقه ی خود کم یا زیاد کنید.این غذا به خاطر موادی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار لذیذ و دارای رنگ و آب […]

مانی پلو یکی از غذا های خوشمزه دامغان است.در تهیه این غذای لذیذ از زرشک و لپه و کشمش هم استفاده می شود.البته می توانید مواد این غذا را مطابق سلیقه ی خود کم یا زیاد کنید.این غذا به خاطر موادی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار لذیذ و دارای رنگ و آب زیادی می باشد.اگر تا امروز موفق به تهیه این غذای خوشمزه نشدید با ما همراه باشید تا بصورت گام به گام این غذای خوشمزه را برای شما آموزش دهیم

 

مواد لازم در تهیه مانی پلو:

  • برنج ۳ تا ۴ پیمانه
  • کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
  • رشته پلویی ۲۰۰ گرم
  • زرشک ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • گوشت گوسفندی ۴۰۰گرم
  • زعفران دم کرده ۱/۴پیمانه
  • نمک ، فلفل ، زردجوبه

 

مرحله اول در تهیه مانی پلو:

  •  ابتدا باید لپه و برنج را از قبل بشویید و به مدت چند ساعت درون آب بخیسانید
  • پیاز را پوست بگیرید بشویید و بعد از خرد کردن درون ماهیتابه بریزد روغن اضافه کنید و شروع به سرخ کردن آن کنید گوشت را به ابعاد ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید فلفل و زرد جوبه بزنید و با هم مخلوط کنید
  • بعد از این که مدتی تفت خورد ۲ تا ۳ پیمانه آب به آن اضافه کنید و اجازه تا هم گوشت بپزد و هم آب آن خیلی غلیظ شود و حالت سس پیدا کند در پایان هم نمک به آن اضافه کنید…
  • در ادامه به مقدار لازم آب درون قابلمه می ریزیم روی حرارت ملایم گاز میگذاریم تا بجوش بیاید برنج را به آن اضافه می کنیم بگذارید نرم شود چند دقیقه قبل از آبکش کردن برنج لپه را درون صافی بریزید و همراه با ترشته پلویی به برنج اضافه
  • کنید سپس همه ی مواد را با هم آبکش کنید
  • ته دیگ را هم می توانید نان لواش بندازید و هم می توانید سیب زمینی بگذارید بعد به نوبت ابتدا از برنج یک لایه و بعد از گوشت یک لایه روی برنج می ریزیم این کار را تا جایی انجام تا همه ی مواد تمام شود
  • روی مانی پلو مقداری روغن بریزد و بگذارید تا دم بکشد.

 


مرحله دوم در تهیه مانی پلو:

  • بعد از اینکه برنج شما دم کش شد زرشک و کشمش را پاک کنید بشویید و درون کره جدا جدا تفت دهید مقداری از برنج سفید را از قبل جدا کنید و به زعفران آغشته کنید
  • از مانی پلو درون دیس بکشید و با زرشک و کشمش و برنج زعفرانی تزیین کنید
  • ته دیگ مانی پلو بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد
  • این غذای خوشمزه را با انواع ترشیجات و سبزی میل کنید

عکس مانی پلو دامغانیعکس مانی پلو دامغانی


نکات تکمیلی:

  • می توانید مانی پلو را بدون گوشت هم تهیه کنید
  • لپه را حتما درون آب بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود
  • می توانید تخم مرغ و زعفران و ماست چکیده را همراه با گلاب و برنج مخلوط کنید و ته دیگ پهن کنید سپس بقیه مواد را روی ته دیگ بریزید تا ته دیگ عالی داشته باشید…
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری