کد خبر:14189
پ

طرز تهیه لواشک آلوچه قرمز

تهیه لواشک راهی برای برگرداندن میوه های پلاسیده شده به سبد غذایی است و سبب می شود هم امکان بهره مندی از خواص میوه ها فراهم شود و ماندگاری مصرف یک میوه را افزایش دهد و هم در هزینه ای خرید میوه صرفه جویی نماید. با این وجود بیشتر افراد لواشک مورد نیاز خود را […]

تهیه لواشک راهی برای برگرداندن میوه های پلاسیده شده به سبد غذایی است و سبب می شود هم امکان بهره مندی از خواص میوه ها فراهم شود و ماندگاری مصرف یک میوه را افزایش دهد و هم در هزینه ای خرید میوه صرفه جویی نماید. با این وجود بیشتر افراد لواشک مورد نیاز خود را بیرون از منزل تهیه می کنند.با ما در این پست همراه شوید و طرز تهیه لواشک آلو خانگی را به خوبی فرا بگیرید.

لواشک چیست؟

لواشک در واقع یک نوع عصاره تغلیظ و خشک شده ی میوه جات می باشد که از میوه های درجه ۲ که در بازار کمتر مورد پسند است تهیه می شوند.

سعی کنید از میوه های برای تهیه لواشک استفاده کنید که امکان مصرف به شکل خام را از دست داده باشند.

 

خواص لواشک آلو:

  • لواشک دارای ویتامین های A و  B و مواد معدنی مانند پتاسیم و کلسیم می باشد
  • لواشک از جمله خوردنی های می باشد که مورد علاقه همه ی گروه های سنی بخصوص کودکان می باشد
  • لواشک آلو برای درمان یبوست بسیار مفید می باشد
  • از جمله خواص لواشک آلو ضد باکتری.ایجاد کننده تحریکات در روده و موثر در تنظیم کار دستگاه گوارش.
  • این لواشک برای افرادی که ناراحتی معده و کم خونی دارند مفید است و برای سنین مختلف توصیه می شود.

مواد لازم برای تهیه لواشک آلو

  •  آلو قرمز ۱و نیم کیلو
  •  آب یک فنجان
  •  نمک به مقدار لازم

زمان لازم تهیه لواشک آلو:

زمان لازم برای پخت لواشک آلو ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می باشد.

 طرز تهیه لواشک آلوچه قرمز

  • مرحله اول در تهیه لواشک آلو قرمز ابتدا یک و نیم کیلو آلو را تمیز کرده درون یک ماهیتابه یا قابلمه می ریزیم سپس مقداری آب جوش (یک فنجان)داخل ماهیتابه می ریزیم درب آن را می بندیم روی حرارت ملایم گاز میگذاریم تا به جوش بیاید
  • در حین جوش خوردن با قاشق چند مرتبه آلوچه را به هم می زنیم
  • موقعی که آلوچه ها درون آب جوش له شدند  مقداری نمک به آن اضافه می کنیم و بعد گاز را خاموش کرده و صبر می کنیم تا آلوچه های ما سرد شوند

طرز تهیه لواشک آلو قرمز بدون فر

  • در مرحله دوم در تهیه لواشک آلو قرمز صبر می کنیم تا آلو ها سرد شوند سپس آن را از صافی رد می کنیم و وقتی همه ی مواد را از صافی رد می کنید یک مایع یک رنگ و زیبا بدست می آوریم
  • سینی را آماده می کنیم کف آن را نایلون فریزر می ریزیم و مایع لواشک را روی نایلون پهن می کنیم و با پشت قاشق آن را خوب پهن می کنیم و بعد چند مرتبه آن را تکان می دهیم تا همه ی مواد یکدست شوند
  • در مرحله آخر لواشک را به مدت ۴۸ ساعت میگذاریم تا خشک شود و بعد آن را میل کنید
  • سعی کنید لواشک را در نور آفتاب خشک کنید تا لواشک شما دارای ویتامین d شود .

 طرز تهیه لواشک آلو زرد در خانه:

طرز تهیه لواشک آلو زرد نیز مانند آلو قرمز بوده و تنها رنگ آن پس از فرآیند تولید متفاوت خواهد بود

 

 

 

نکاتی پیرامون تهیه لواشک

  • بهداشتی بودن لواشک یک موضوع بسیار مهم می باشد که قبل از استفاده باید حتما از آن مطلع باشید به همین خاطر است که ما تاکید داریم این تنقلات خوشمزه را با دستان خود تهیه کنید
  • و اما نکته مهمتر این است که تنها نمک را به لواشک اضافه کنید البته به انواع لواشک ها هم برای خوشمزه بودن و هم برای جلوگیری از فاسد شدن…
  • از میوه ها ی که دارای شش پایان یا کنه ها و یا کپک می باشد هیچ وقت در تهیه لواشک های خود از این نوع میوه ها استفاده نکنید چرا که هم این میوه ها فاسد می باشند و هم برای بدن و سلامتی شما مضر هستند.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری