کد خبر:20828
پ

طرز تهیه قنبر پلو مجلسی

قنبر پلو یا بهتر بگوییم (غم بر پلو) یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ی مردم شهر شیراز است.اهالی شیراز این غذای خوشمزه را در مراسمات خاص خود تهیه و میل می کنند.طرز تهیه این غذا بسیار راحت و ساده می باشد و شما می توانید آن را به سادگی در منزل تهیه کنید در این […]

قنبر پلو یا بهتر بگوییم (غم بر پلو) یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ی مردم شهر شیراز است.اهالی شیراز این غذای خوشمزه را در مراسمات خاص خود تهیه و میل می کنند.طرز تهیه این غذا بسیار راحت و ساده می باشد و شما می توانید آن را به سادگی در منزل تهیه کنید

در این مقاله می خواهیم طرز تهیه این غذای خوشمزه و محلی را بصورت گام به گام برای شما آموزش دهیم با ما همراه باشید..

مواد لازم در تهیه قنبر پلوی شیرازی:

  • برنج ۳ تا ۴ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۱ کیلو
  • کشمش نصف پیمانه
  • گردو نصف پیمانه
  • پیاز ۲ عدد بزرگ
  • نمک ، فلفل ، زردجوبه به مقدار لازم
  • رب انار ۴ قاشق غذا خوری
  • شیره انگور ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
  • کره یا روغن به مقدار لازم

مرحله اول در طرز تهیه قنبر پلو مجلسی

  • ابتدا برنج را بشویید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون آب بخیسانید کشمش را هم بعد از پاک کردن و شستن درون آب بخیسانید
  • یک عدد از پیاز ها را رنده کنید آب آن را بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید نمک.فلفل زردجوبه و یا ادویه های معطر دیگر مانندفلفل سیاه یا ادویه کاری که دوست دارید به آ« اضافه کنید تا خوش عطر و طعم شود
  • در ادامه شروع به ورز دادن گوشت کنید تا جای که حالت چسبندگی پیدا کند از گوشت چرخ کرده به اندازه گردوی ریز بردارید آن را گرد کنید و کنار بگذارید
  • پیاز بعدی را خرد کنید درون ماهیتابه بریزید کره به آن اضافه کنید یا روغن مایع و شروع به تفت دادن آن کنید بعد از اینکه پیاز ها طلایی شدند قلقلی ها را به آن اضافه کنید و به آرامی شروع به هم زدن آنها کنید تا دو طرف قلقی ها سرخ شوند
  • گوشت قلقلی های سرخ شده و آماده را کنار بگذارید
  • سپس کشمش و گردو را هم با مقدار خیلی کمی روغن چند دقیقه تفت دهید تا کشمش های شما پف کنند
  • درون قابلمه ی به مقدار لازم آب بریزید روی حرارت ملایم ملایم بگذارید بعد از اینکه به جوش آمد برنج را اضافه کنید
  • برنج را بعد از نرم شدن آبکش کنید دوباره درون قابلمه مقداری روغن بریزید ته دیگه مورد علاقه ی خود را درست کنید با نان یا سیب زمینی سپس یک لایه برنج و یک لایه کشمش و گردو را بهمراه با گوشت چرخ کرده و پیاز روی برنج بریزید
  • این کار را تا جایی ادامه دهید تا تمام مواد غذایی شما تمام شود در پایان هم رب انار و شیره انگور را مخلوط کنید و روی قنبر پلو بریزید

مرحله دوم در طرز تهیه قنبر پلو مجلسی

  • قنبر پلوی شما آماده دم کردن می باشد روی آن را مقداری روغن بریزید روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا دمکش شود
  • بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه غذای خوشمزه ی شما آماده می باشد.

طرز تهیه قنبر پلو مجلسیعکس قنبر پلو شیرازی

نوش جان…

 

نکته :

  • اگر مزه شیره ی انگور را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید و تنها از رب انار استفاده کنید که قنبر پلو شما ملس شود
  • حتما کشمش را درون آب بخیسانید
  • ادویه های معطر را مانند فلفل سیاه و ادویه کاری می توانید به گوشت چرخ کرده اضافه کنید تا خوشمزه تر شود
  • اگر مزه کره را دروست ندارید از روغن مایع در تهیه این غذا استفاده کنید…
کلیدواژه : غذاهای محلی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری