کد خبر:20751
پ

کوفته سبزی شیرازی اصل

کوفته سبزی شیرازی کی از انواع کوفته های خوشمزه و مخصوص شهر شیراز می باشد و از قدیم الایام این غذا هم در شیراز و هم در شهرهای دیگر طرفداران زیادی دارد و همه آن را با لذت تهیه و میل می کنند.در تهیه تمام کوفته ها هم از گوشت چرخ کرده و هم از […]

کوفته سبزی شیرازی کی از انواع کوفته های خوشمزه و مخصوص شهر شیراز می باشد و از قدیم الایام این غذا هم در شیراز و هم در شهرهای دیگر طرفداران زیادی دارد و همه آن را با لذت تهیه و میل می کنند.در تهیه تمام کوفته ها هم از گوشت چرخ کرده و هم از سبزی های معطر استفاده می شود و این امر باعث خاصیت زیاد و مزه ی عالی این غذا می باشد.اگر تا امروز موفق به تهیه این غذای خوشمزه نشده اید با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را برای شما عزیزان بصورت گام به گام آموزش دهیم…

مواد لازم در تهیه کوفته سبزی شیرازی:

  • گوشت جرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • نخود آبگوشتی ۳۰۰ گرم
  • برنج ۴ تا ۵ پیمانه
  • پیاز ۳ عدد متوسط
  • سبزی(جعفری.شوید.تره و ترخون)همه با هم ۱ کیلو خرد شده
  • کشمش یا آلو به میزان لازم
  • گردو ۱۵۰ گرم
  • نمک ، فلفل ، زردجوبه به مقدار لازم

 

 

مرحله اول در تهیه کوفته سبزی شیرازی بدون گوشت

  • ابتدا باید نخود و برنج را بخیسانیم البته نخود را به مدت ۱ روز و برنج را به مدت چند ساعت باید درون آب بخیسانید چند بار آب نخود را عوض کنید.با این کار نفخ نخود از بین می رود
  • نخود و برنج را جدا جدا درون صافی بریزید تا آب اضافه آنها گرفته شود بعدا ۱ لیوان از برنج را همراه با مقداری از سبزی خرد شد درون قابلمه ی بریزید به آن آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا کامل بپزند و یک سس غلیظ و لعابدار داشته باشیم مدام سس را هم بزنید تا ته نگیرد.
  • سس ما که تا آماده شود به سراغ تهیه و آماده کردن بقیه مواد می رویم
  • گوشت چرخ کرده را درون ظرف میگذاریم ۲ عدد از پیاز ها را رنده می کنیم آب آنها را میگیریم و به گوشت همراه با مقداری از زردجوبه و فلفل اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن آن میکنیم باید به حدی گوشت یا مواد کوفته را ورز بدهیم کهحالتی چسبندگی بخود بگیرد پس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خوب گوشت را به همراه بقیه مواد ورز دهید تا درون سس کوفته های شما وا نرود
  • بعد از اینکه مواد کوفته آماده شد از آن به اندازه ی یک نارنگی بردارید گرد کنید
  • پیاز باقی مانده را خرد کنرد درون مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود زرد جوبه و مقداری فلفل اضافه کنید سپس گردو و کشمش و آلو را به آن اضافه کنید و چند دقیقه همه ی مواد را با هم تفت دهید تا خوش رنگ و خوش مزه شوند
  • درب سس را بردارید حرارت گاز را خیلی کم کنید تا سس شما از قلق کردن بیفتد و خیلی آرام بجوشد چرا که اگر در حال جوش خوردن کوفته ها را به سس اضافه کنید کوفته های شما از هم باز می شوند و شکل آنها از بین می روند

مرحله دوم در تهیه کوفته سبزی شیرازی

  • در مرحله دوم کوفته های اندازه نارنگی را به دست بگیرید وسط آن را گود کنید از مواد سرخ کرده مقداری درون کوفته بگذارید و دوباره کوفته را با دست خود جمع کنید
  • کوفته ها را به سس اضافه کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه اول درب قابلمه را نبندید تا کوفته ها خودشان را بگیرند بعد آنها را زیرو کنید و سپس درب قابلمه را ببندید و کمی شعله گاز را اضافه کنیدتا کوفته های شما کامل بپزند…
  • کوفته های شما بعد از گذشت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آماده می باشند و شما می توانید شعله گاز را خاموش کنید
  • کوفته ها را به همراه سس آن درون بشقاب مناسب بگذارید …
  • هم می توانید کوفته را با برنج میل کنید و هم می توانید آن را با برنج میل کنید

نوش جان….

کوفته--سبزی-شیرازی

نکته:

  • حتما تا جایی که می توانید گوشت چرخی را ورز دهید تا هنگام پختن وا نروند
  • از کشمش و آلو به دلخواه می توانید در این غذای خوشمزه استفاده کنید
  • برای خوش رنگ شدن کوفته سبزی می توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی استفاده کنید….

 

علت باز شدن کوفته سبزی شیرازی

علت باز شدن کوفته سبزی شیرازی می‌تواند متعادل نبودن نسبت مواد مورد استفاده در تهیه کوفته باشد

کلیدواژه : غذاهای محلی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری