کد خبر:17123
پ

طرز تهیه شله زرد فوری

شله زرد تنها یک غذا نیست بلکه یک باور است که ریشه در عقاید ملی مذهبی ما ایرانی ها دارد.با ما همراه باشید تا طرز تهیه شله زرد به روش تصویری را مورد مشاهده قرار دهید.   مواد لازم برای درست کردن شله زرد فوری  برنج ۱ لیوان  شکر ۱ پیمانه  زعفران ۱ قاشق چایخوری […]

شله زرد تنها یک غذا نیست بلکه یک باور است که ریشه در عقاید ملی مذهبی ما ایرانی ها دارد.با ما همراه باشید تا طرز تهیه شله زرد به روش تصویری را مورد مشاهده قرار دهید.

 

مواد لازم برای درست کردن شله زرد فوری

  •  برنج ۱ لیوان
  •  شکر ۱ پیمانه
  •  زعفران ۱ قاشق چایخوری
  •  خلال ۳۰۰ گرم
  •  روغن حیوانی (کره) ۳ قاشق غذا خوری

 

 

 

مرحله اول طرز تهیه شله زرد فوری

  • ابتدا ۱ پیمانه برنج را درون آب به مدت چند ساعت بخیسانید و بعد ۳۰۰ گرم بادام درختی درشت و تازه را هم به مدت چند ساعت درون آب بخیسانید
  • بعد از چند ساعت شروع به پوست کندن بادام کنید
  • بادام های پوست گرفته شده را مانند ویدئویی بالا با یک چاقو خلال کنید و خلال ها را کنار بگذارید

مرحله دوم طرز تهیه شله زرد

  •  ۱ قاشق چایخوری زعفران اعلاء را درون آب گرم بریزید و درب آن را بپوشانید و اجازه دهید تا دم کند
  • می توانید زعفران را با یک تکه یخ هم آماده کنید

مرحله سوم طرز تهیه شله زرد

در ادامه۱ پیمانه برنج را که از قبل خیساندید درون ۱ونیم پیمانه آب بریزید و آن را روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا کامل بپزد زعفران دم کرده را همراه با ۱ پیمانه شکر به برنج روی حرارت اضافه می کنیم همه ی مواد را به خوبی با هم ترکیب می کنیم و اجازه می دهیم که این مواد با هم خوب بپزد


مرحله چهارم طرز تهیه شله زرد بدون گلاب

  •  بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بعد از پخت برنج و شکر و زعفران خلال بادام را هم در این مرحله به بقیه مواد اضافه کنید و یکبار دیگر همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم.
  • خلال بادام چون ابتدا خیس خورده و بعد خلال شده و درون شله زرد ریخته شده خیلی نرمتر و زود پخته می شود.در این مرحله شما می توانید از نصف فنجان گلاب هم در شله زرد استفاده کنید تا شله زرد شما خوش بو و خوش طعم شود….
  • سعی مقداری از خلال بادام را برای تزیین روی شله زرد بگذارید
  • بعد از اینکه شله زرد شما پخت و به غلظت لازم رسید حرارت گاز را خاموش کنید شله زرد را بگذارید کمی خنک شود سپس درون کاسه بریزید و با دارچین و خلال بادام تزیین کنید

 

طرز تهیه شله زرد با روغن حیوانی

  • می توانید برای خوشمزگی بیشتر شله زرد از مقداری روغن حیوانی یا کره استفاده کنید و آن را حرات بدهید ابتدا مقدازی از روغن حیوانی یا کره را درون شله زرد بریزید و بعد بقیه را روی دارچین بریزید
  • مزه ی روغن حیوانی و دارچین زمانی در هم ادغام شوند مزه ی فوق العاده به شله زرد می دهد.می توانید از مقداری خلال پسته هم برای تزیین شله زرد استفاده کنید.

طرز-تهیه-شله-زرد

 

نکات تکمیلی شله زرد

  • شله زرد به روش های متفاوتی تهیه می شود که این روشی که در این مقاله بیان کردیم یکی از روش های تهیه شله زرد می باشد برخی از خانم ابتدا شهد شله زرد را آماده می کنند و بعد برنج و گلاب درون آن می ریزیند و خیلی از خانم های دیگر هم هستند که برنج را با گلاب یک شبانه روز میخیسانند و بعد شله زرد را آماده می کنند.
  • در این مقاله ما از گلاب استفاده نکردیم شما می توانید بجای گلاب از دانه ی هِل هم برای خوشبو کردن و خوش طعم کردن شله زرد می توانید استفاده کنید همه ی این کارها در تهیه شله زرد به سلیقه ی شما بستگی دارد.

 

 

فوت و فن شله زرد:

  • یکی از فوت وفن شله زرد اینه که اگر از برنج ایرانی نیم دانه استفاده کنید که لعاب و مزه فوق العاده ای به شله زرد شما می دهد.
  • برای تهیه شله زرد از گلاب اعلاءاستفاده کنید
  • گلاب را در دقایق آخر درون شله زرد بریزید تا هم عطر آن نرود و هم تلخ نشود.
  • اگر دوست دارید شله زرد شما زیاد شیرین باشد مقدار برنج را به شکر ۱ به ۲ بریزید یعنی ۱ پیمانه برنج با ۲ پیمانه شکر مخلوط کنید…

طرز تهیه شله زرد بدون خیساندن برنج:

در تهیه این شله زرد برنج را لازم نیست بخیسانید برنج را بعد از شستن درون آب یا شهد می ریزیم و بعد شله زرد را آماده می کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری