×

بهترین و حرفه ای ترین دوره آموزش فتوشاپ

مشاهده و خرید
پ

طرز تهیه سرکه سیب خانگی

سرکه سیب را بیشتر ما همیشه استفاده می کنیم و اکثر مواقع آن را بیرون از منزل و در مغازه ها تهیه می کنیم اما اگر دقت کنید می توانیم این معجون خوشمزه و پر از خاصیت را در منزل به راحتی تهیه کنیم و همیشه با خیالی راحت آن را میل کنیم طرز تهیه […]

سرکه سیب را بیشتر ما همیشه استفاده می کنیم و اکثر مواقع آن را بیرون از منزل و در مغازه ها تهیه می کنیم اما اگر دقت کنید می توانیم این معجون خوشمزه و پر از خاصیت را در منزل به راحتی تهیه کنیم و همیشه با خیالی راحت آن را میل کنیم

طرز-تهیه-سرکه-سیب-بدون-افزودنیطرز تهیه سرکه سیب بدون افزودنی

سرکه سیب علاوه بر اینکه بسیار خاصیت دارد برای اجزای بدن ما .برای افرادی که دارای آلرژی می باشند می تواند داروی مفید و بدون ضرر باشد

به این نکته توجه کنیم که بهترین نوع سرکه سیب نوع خانگی آن می باشد پس تا جایی که می توانید این معجون را در منزل تهیه کنید

اگر بتوانید یکبار این داروی بسیار مفید و پرخاصیت را در منزل تهیه کنید برای همیشه می توانید به راحتی آن را تهیه کنید در این مقاله ما می خواهیم طرز تهیه سرکه سیب را بصورت گام به گام آموزش دهیم..

مواد لازم در تهیه سرکه سیب خانگی

  • سیب درختی (هر نوعی که باشد فرقی ندارد)
  • شکر (برای هر ۱۰ کیلو سیب نیم کیلو کافی می باشد)
  • آب جوشیده سرد شده به مقدار لازم

 

مرحله اول طرز تهیه سرکه سیب طب اسلامی

  • ابتدا سیب درختی ها را که از هر نوع دوست دارید ، تمیز بشویید و سپس خشک کنید
  • سیب هارا برش دهید و تنها چوب سیب را بگیرید بقیه قسمت های سیب را کامل برش دهید
  • تکه های سیب را درون دبه ی مناسب بریزید شکر را هم روی سیب ها بریزید و در پایان هم آب را اضافه کنید آب را به حدی بریزید که روی سیب ها را بگیرد با یک ملاقه همه مواد درون دبه را با هم ترکیب کنید.
  • درب دبه را با استفاده از یک پارچه بپوشانید و با یک نخ دور پارچه را خوب ببندید یا با یک کش تا هوا و رطوبت وارد دبه نشود.
  • سعی کنید تا ده روز، روزی یکبار مواد سرکه سفید را هم بزنید بعد از ده روز از فرآیند تهیه سرکه سیب خانگی ، در مرحله دوم قرار میگیریم و باید تا ده روز دیگر مواد سرکه سیب را دست نزنیم و درب دبه را هم باز نکنید بعد از اینکه بیست روز از سرکه سیب شما گذشت سیب درون دبه کامل ته نشین می شود و در این مرحله فرایند تخمیر انجام می شود شما باید تا ۵۰ تا ۶۰ روز اجازه دهید تا سرکه سیب خانگی کامل آماده شود بعد از گذشت ۲ ماه سرکه سیب آماده می شود و شما می توانید با استفاده از پارچه تمیز سرکه را صاف کنید و مواد اضافه را از سرکه خالص جدا کنید
  • سرکه را درون شیشه بریزید و درجای خنک نگهداری کنید

طرز-تهیه-سرکه-سیب-خانگیطرز تهیه سرکه سیب محلی

نکاتی چند در مورد سرکه سیب خانگی:

  1. در تهیه سرکه از سیب های مختلف استفاده کنید
  2. حتما از سیب های رسیده برای تهیه سرکه سیب استفاده کنید
  3. هرگز از ظروف فلزی در تهیه سرکه سیب استفاده نکنید
  4. سیب های با کیفیت در تهیه سرکه انتخاب کنید چون در طعم سرکه موثر می باشد
  5. سعی کنید با یک پارچه نخی درب دبه ی خود را ببندید
  6. مخلوط سرکه را روزی یکبار تا ده روز هم بزنید تا فرایند تخمیر انجام شود معمولا بعد از ده تا دو هفته سیب ها ته نشین می شوند و همین موقع فرایند تخمیر انجام می شود
  7. به مدت ۳ تا ۶ هفته بگذارید تخمیر شود و هر چند روز یکبار آن را هم بزنید

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری