کد خبر:18013
پ

طرز تهیه خیار شور بازاری

بعضی وقت ها در منزل غذاهای را آماده می کنیم  مانند ساندویج باید همراه با مخلفاتی مانند خیار شور گوجه یا ترشیجات باشدهمانطور که می دانید خیار شورهای که در مغازه ها یا فروشگاها موجود می باشند دارای مواد نگه دارنده می باشند و حتی بسیار ی از مغازه ها آن را بصورت فله ای […]

بعضی وقت ها در منزل غذاهای را آماده می کنیم  مانند ساندویج باید همراه با مخلفاتی مانند خیار شور گوجه یا ترشیجات باشدهمانطور که می دانید خیار شورهای که در مغازه ها یا فروشگاها موجود می باشند دارای مواد نگه دارنده می باشند و حتی بسیار ی از مغازه ها آن را بصورت فله ای می فروشند این نوع خیار شور ها می توانند بسیار مضر و آلوده به انواع آلودگیها باشندشما می توانید با تهیه مواد خیار شور در منزل به راحتی بهترین نوع خیار شور را تهیه و همراه با غذا های خود میل کنید.با ما همراه باشید تا طرز تهیه خیار شور خوشمزه و سالم را برای شما بصورت گام به گام توضیح دهیم…

مواد لازم برای تهیه خیار شور بازاری

  • خیار قلمی و ریز ۲تا۳  کیلو
  •  سبزی (ترخون ، فلفلک ،جعفری)
  •  سیر به ۳۰۰ گرم(استفاده کم یا زیاد از سیر در خیار شور بستگی به سلیقه شما دارد من در این جا از سیر زیاد استفاده کردم )
  •  فلفل سبز ۱۰ عدد
  •  سرکه سفید ۱ پیمانه
  •  آب ۱۴ تا ۱۵ لیوان
  •  نمک نصف پیمانه

مرحله اول طرز تهیه خیار شور صنعتی در خانه

خیار-در-آشپزیطرز تهیه خیار شور فوق العاده خوشمزه

  • ابتدا خیار ها را بشویید و با یک دستمال خشک کنید سپس سبزی ها را هم بشویید و کامل خشک کنید سعی کنید هیچ گونه آبی روی سبزی ها و خیار شما نماند.
  • برای تهیه خیار شور هیچوقت از خیار درختی استفاده نکنید و همیشه سعی کنید از خیار های محلی یا بومی منطقه ی خود استفاده کنید.
  • بعد از اینکه خیار و سبزی ها را آماده کردید آب و نمک و سرکه سفید را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا به نقطه ی جوش برسد سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کامل خنک شود.
  • سیر ها را همراه با فلفل سبزها پاک کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم طرز تهیه خیار شور فوری

طرز-تهیه-خیار-شور-بازاریطرز تهیه خیار شور داخل بطری

  • در مرحله دوم خیار ها را با یک سوزن سوراخ کنید تا زمانی که آنها را درون ظرف می ریزید و نمک و آب و سرکه را روی خیار ها می ریزید در مدت زمان لازم درون خیار نفوذ کند و در اینصورت خیارهای شما پوک نمی شوند
  • خیار ها را درون ظرف مناسبی لایه لایه بچینید و درکنار آنها سیر و فلفل سبزها را هم بگذارید
  • سرکه و نمک و آب را بعد از اینکه کمی خنک شد روی آنها بریزد و درب ظرف را محکم ببندید سعی کنید سرکه و آب را امتحان کنید بگذارید کمی گرم باشد بعد بریزید روی خیارها
  • اگر احساس کردید هوا وارد ظرف شما می شود با یک پلاستیک درب آن را محک کنید
  • ظرف خیار شور خود را در جای خشک و تاریک بگذارید تا به مدت ۲ تا ۳ هفته کامل آماده خوردن شود…

نکات تکمیلی طرز تهیه خیار شور یک روزه

  • نمک خیار شور خود را امتحان کنید اگر نمک آن کم باشد خیار شور شما حالت لزج و چسبندگی دارد
  • و اگر نمک زیاد به خیار شور بزنید خیار شور شما پوک می شود همیشه به اندازه نمک اضافه کنید
  • آب و نمک و سرکه باید حتما روی خیار شور ها را بگیرید اگر مقداری از شیشه شما خالی باشد باعث کپک زدن می شود به این نکته دقت کنید
  • تا زمانی که خیار شور شما نرسیده درب آن را باز نکنید….
  • هر چند وقت یکبار شیشه خیار شور را تکان دهید تا سبزی ها و فلفل و سیر درون آن ته نشین نشوند…
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری