کد خبر:17424
پ

طرز تهیه خوراک مغز

  مغز گوساله و گوسفند یک خوراک مغذی و مقوی است که به دلیل کالری بالایی که دارد برای برخی توصیه و برای برخی دیگر بعنوان پرهیز غذایی در نظر گرفته می شود.مغز گوسفند پس از پاک کردن کله پاچه از مخجه ان جدا شده و بصورت مجزا آ اغلب در کله پاچه ای ها […]

 

مغز گوساله و گوسفند یک خوراک مغذی و مقوی است که به دلیل کالری بالایی که دارد برای برخی توصیه و برای برخی دیگر بعنوان پرهیز غذایی در نظر گرفته می شود.مغز گوسفند پس از پاک کردن کله پاچه از مخجه ان جدا شده و بصورت مجزا آ اغلب در کله پاچه ای ها و فست فود ها سرو می شود.در این مقاله طرز تهیه خوراک نغز را برای شما عزیزان معلومات بصورت تصویری و قدم به قدم آورده ایم.

 

 

مواد لازم در تهیه خوراک مغز:

  • مغز گوسفندی یا گوساله ۲ تا ۳ عدد
  •  نمک ، فلفل ، زردجوبه به مقدار لازم
  •  آب لیموی تازه ۱ عدد
  •  پیاز ۱ عدد متوسط
  •  روغن برای سرخ کردن و تفت دادن به مقدار لازم..

 

 

مرحله اول: نحوه تمیز کردن و شستن مغز

شستن-مغز

 

  • ابتدا چند عدد مغز را که برای خوراک لازم داریم درون قابلمه ی میگذاریم و قابلمه را با آب سرد پر می کنیم و اجازه می دهیم تا مغز ها در آن به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بماند حتما باید مغز را درون آب سرد بگذارید
  • بعد از این مدت مغزها را بیرون می آوریم و با صبر و حوصله ی کافی شروع به گرفتن رگ و ریش مغزها می کنیم و کامل مغزها را تمیز می کنیم

 


مرحله دوم: مریدنت کردن مغز

مریدنت-کردن-مغز

 

  • بعد از تمیز کردن مغزها دوباره آنها را درون یک قابلمه ی مناسب میگذاریم و ابتدا ۱ قاشق چایخوری نمک ، فلفل ،زرد جوبه اضافه می کنیم پیاز را هم خرد می کنیم و همراه با آب یک عدد لیموی تازه   به آن اضافه کنید…
  • ۲ تا ۳ فنجان آب هم به مغزها اضافه می کنیم قابلمه را روی حرارت ملایم گاز به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا مغزها کامل بپزند دراین مرحله از پخت مغزها درب قابلمه را نمی بندیم

مرحله سوم: آب پز کردن مغز

آب-پز-کردن-مغز-گوساله

پختن مغزها درون آب یا همان آبپز کردن مغزها بیشتر به این خاطر می باشد که طعم خام بودن را هنگام خوردن نداشته باشد هم با این کار مزه ی خوراک مغز چند برابر می شود و هم اینکه مزه ی زهم نمیدهد.ضمناً با پخته شدت از ظاهر و بافتی سفت برخوردار شده و طبخ آن نیز راحت می شود.

 


مرحله چهارم: برش زدن مغزبرش-زدن-مغز-گوساله

  • در مرحله چهارم بعد از اینکه مغزها کامل پختن آنها را از قابلمه خارج می کنیم درون یک صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شوند
  • شروع به برش زدن مغز می کنیم و آن را به برش های دلخواه برش می زنیم
  • تکه های برش زده ی مغز را کنار میگذاریم
  • درون ماهیتابه مقداری روغن می ریزیم مغزها را درون روغن می چینیم و اجازه می دهیم تا مغزها سرخ شوند بعد از اینکه طرف زیرین مغزها سرخ شدن آنها را زیرو رو می کنیم تا طرف دیگر مغز هم کامل سرخ شود
  • بعد از اینکه مغزها سرخ شدند آنها را از ماهیتابه بیرون می آوریم

مرحله پنجم: سرخ کردن مغز

سرخ-کردن-مغز-در-روغن

  • در مرحله آخر مغزها را درون بشقاب می چینیم و با جعفری ، خیار شور ،سیب زمینی سرخ شده و خلالی شده تزیین می کنیم و با نان میل می کنیم
  • می توانید همین خوراک مغز آماده شده را درون نان ساندویج بگذارید و همراه با مخلفات دلخواه آن را میل کنید..
  • خوراک مغز یکی از مقوی ترین غذاهای می باشد
  • سعی کنید این غذای پر کلسترول را در وعده ی صبحانه مصرف کنید و همراه آن از آبغوره یا آب لیمو استفاده کنید چرا که این مواد باعث کاهش جذب چربی می شوند…
  • این غذا خیلی راحت و زود آماده می شود…

 

خوراک-مغز

 

 

فواید حوراک مغز

  • از جمله فواید این غذا این است که خوردن مغز باعث می شود که چهره ی شاداب شده ای داشته باشید
  • باعث تقویت قوای جنسی می شود باعث می شود که انرژی زیادی به یکبار آزاد کنید که این مورد برای افرادی که ورزش می کنند و از وزن های سنگین استفاده می کنند بسیار مفید می باشد
  • همچنین این ماده ی غذایی برای رشد نوجوانان بسیار مفید می باشد

مضرات خوراک مغز

اما این غذایی مقوی مضراتی هم دارد ازجمله اینکه مصرف بیش از اندازه ی این غذایی مقوی به علت کلسترول بالایی که دارد باعث می شود تا چربی خون بالا رود و بر روی دستگاه گوارش تاثیر منفی داشته باشد

کلیدواژه : فست فودکله
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری