پ
طرز-تهیه-جگروز

طرز تهیه جگر وز یا جگر کفن پیچ

جگر وز گوسفندی یک نوع کباب کردن جگر گوسفندی می باشد که در آن از یک لایه چربی برای خوشمزه تر کردن جگر استفاده می کنند.جگر وز جزء غذاهای سنتی  شهرهای چون ایلام ، لرستان و کرمانشاه می باشد و در این شهرها بیشتر کباب جگر با وز می باشد.خود جگر به خاطر داشتن ویتامین […]

جگر وز گوسفندی یک نوع کباب کردن جگر گوسفندی می باشد که در آن از یک لایه چربی برای خوشمزه تر کردن جگر استفاده می کنند.جگر وز جزء غذاهای سنتی  شهرهای چون ایلام ، لرستان و کرمانشاه می باشد و در این شهرها بیشتر کباب جگر با وز می باشد.خود جگر به خاطر داشتن ویتامین های موجود در آن مانند ویتامین آهن و دیگر ویتامین ها بسیار توصیه به مصرف آن می کنند بخصوص برای افراد کم خون

جگر وز به دو روش تهیه می شود یک روش آن به این شکل می باشد که ابتدا وز را خوب بشویید و آن را روی سینی بزرگی پهن کنید تا آب آن کامل گرفته شود سپس به ابعاد کوچک یعنی در حدی که بتوانیم یک تکه یا برش از جگر را درون آن بگذاریم آن را رول کنیم و سپس به سیخ بکشیم در این روش دانه دانه جگر ها را با وز می پوشانیم اما روش دیگر روشی می باشد که ما می خواهیم در این مقاله آن را بصورت گام به گام برای شما توضیح دهیم با ما همراه باشید

مواد اولیه در تهیه جگروز یا جگر کفن پیچ

  •  جگر ۱ کیلو(جگر گوسفندی یا گوساله بستگی به ذائقه ی شما دارد)
  •  وز ۱ عدد
  •  نمک و فلفل به مقدار لازم
  •  گوجه و فلفل سبز برای کباب کردن در کنار جگر وز به مقدار لازم

مرحله اول در تهیه جگروز

  • ابتدا جگر را خوب بشویید درون صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود
  • وز را هم بعد از شستن درون سینی یا روی ابزار دیگر پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود و کامل خشک شود مقداری نمک روی وز خود بزنید تا هنگام کباب شدن خوشمزه شود
  • جگرها را به برش های دلخواه برش می دهیم.مقداری سایز جگر ها را درشت بگیرید تا مدت زمان بیشتری روی آتش بماند و آب داشته باشد.
طرز تهیه هویج پلو با گوشت تکه ای
>>>

طرز تهیه جگر کفن پیچ

  • سیخ ها را آماده کنید جگر ها را به آن بزنید و سپس سیخ های آماده شده را روی سینی بگذارید در صورت تمایل می توانید مقداری فلفل به جگر های خود بزنید.

نحوه پیچیدن جگر لای وز گوسفندی

  • وز را بعد از خشک شدن به اندازه ی سیخ های که جگر را به آن کشیده ایم برش می دهیم و هر سیخ را روی یک تکه ورز می گذاریم و سپس شروع به پیچیدن آن می کنیم


طرز تهیه کباب جگر گوسفندی

  • زغال را روشن کنید و اجازه دهید تا کامل آتش بگیرد و بوی خامی زغال گرفته شود چرا که در این صورت جگر وز شما بوی دود و خامی آتش می گیرد به این نکته دقت کنید
  • سیخ های جگر وز را روی زغال بگذارید و اجازه دهید تا جگر شما با حرارت ملایم کباب شود.

در کنار جگر وز از فلفل و گوجه ی کبابی هم استفاده کنید

این غذای خوشمزه را با نان ساجی یا نان سنگک می توانید میل کنید همراه با نوشیدنی محبوب همه یعنی دوغ ….نوش جان

چند نکته:

  •  آتش زغال شما نباید زیاد باشد که باعث سوختن وز می شود و جگر شما خوب کباب نمی شود
  • فلفل در صورت ذائقه استفاده کنید اگر دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید
  •  می توانید یک در میان وسط جگر وز خود را فلفل دلمه ی و یا پیاز بگذارید…
کلیدواژه : کباب
معلومات | دنیای اطلاعات عمومی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید