×

بهترین و حرفه ای ترین دوره آموزش فتوشاپ

مشاهده و خرید
پ

طرز تهیه توپک مرغ سوخاری پنیری

خیلی از افراد هستند که دوست دارند بیشتر غذا ها را حتی فست و فودها را در خانه تهیه کنند و کنار خانواده با لذت کامل میل کنند.توپک مرغ پنیری هم از آن دست از غذاهایی است که خیلی راحت می توانید در منزل تهیه کنید و به عنوان یک پیش غذا هم در مهمانی […]

خیلی از افراد هستند که دوست دارند بیشتر غذا ها را حتی فست و فودها را در خانه تهیه کنند و کنار خانواده با لذت کامل میل کنند.توپک مرغ پنیری هم از آن دست از غذاهایی است که خیلی راحت می توانید در منزل تهیه کنید و به عنوان یک پیش غذا هم در مهمانی ها استفاده کنید

 

 

مواد لازم در تهیه توپک مرغ پنیری:

  • سینه مرغ ۲ عدد
  • فلفل دلمه ۲ عدد کوچک
  • هویج رنده شده ۱عدد
  • مایونز ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر نرم ۳ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک ، پودرسیر ، فلفل قرمز ،پودر پاپریکا به مقدار لازم
  • تخم مرغ۱عدد ،آرد سوخاری۲ قاشق غذا خوری ،آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری( این مواد برای پوشش دادن توپک مرغ پنیری می باشد..)
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری…

مرحله اول در تهیه توپک مرغ پنیری:

  • در مرحله اول ابتدا سینه مرغ را تکه تکه کنید و همراه با یک عدد پیاز درون میکسر بریزید و خوب آن را له کنید(یک روش دیگر برای آماده کردن سینه مرغ می باشد به این طریق که سینه را همراه با پیاز خرد شده نمک و فلفل و زردجوبه می زنیم
  • با مقداری آب روی شعله گاز میگذاریم تا کامل بپزد سپس سینه مرغ را یا درون دستگاه غذاساز بریزید و له کنید یا با رنده آن را رنده کنید با هر روشی که دوست دارید می توانید گوشت مرغ خود را آماده کنید)
  • سینه مرغ میکسر شده را درون ظرفی بریزید هویج رنده شده را همراه با نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید خوب با دست ورز دهید

طرز-تهیه-توپک-مرغ پنیری-سوخاری

  • در ادامه فلفل دلمه را خیلی ریزکنید و به بقیه مواد خود اضافه کنید سس مایونز را همراه با آبلیمو و یک قاشق غذا خوری جعفری خرد شده را هم درون توپک می ریزیم و دوباره همه ی مواد را با دست خوب ورز می دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند.


مرحله دوم طرز تهیه توپک مرغ ساده

آموزش-تصویری توپک-مرغ

  • در مرحله مواد توپک ما آماده می باشد روی آن را می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت درون یخچال میگذاریم تا خوب مزه دار شود بعد از گذشت ۱ ساعت مواد را از یخچال بیرون می آوریم
  • درون ماهیتابه به مقدار لازم روغن می ریزیم شعله گاز را کم می کنیم از مواد توپک به اندازه گردو یا کمی از یک گردو بزرگتر میگیریم درون دست غلط می دهیم تا گرد شود بعد داخل توپک را با انگشت گود میکنیم و از پنیر به اندازه یک حبه قند درون توپک مرغ میگذاریم …
  • یک عدد تخم مرغ را درون کاسه ی می شکنیم و در ظرف دیگر مقداری آرد سوخاری می ریزیم از آرد سفید هم به اندازه ۳ قاشق غذا خوری کنار میگذاریم
  • در ادامه کار توپک آماده شده را ابتدا درون آرد سفید بعد درون تخم مرغ و در آخر درون آرد سوخاری می غلطانیم سپس توپک را در روغن سرخ می کنیم همه ی توپک ها را به این روش سرخ کرده درون صافی میگذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود
  • توپک های مرغ پنیری آماده شده را درون بشقاب مناسبی میچینیم و با سس دلخواه میل می کنیم

توپک-مرغ-و-پنیر

نوش جان…


طرز تهیه توپک مرغ و قارچ سوخاری:

در تهیه این نوع توپک تمام مراحل و نکات مقاله بالا را انجام می دهیم با این تفاوت که در کنار توپک مرغ قارچ را هم به روش مرغ آماده می کنیم

 

توپک مرغ خام

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری