کد خبر:18063
پ

طرز تهیه ترشی آلبالو

آلبالو یکی از میوه های فصلی و بسیار لذیذی است که طرفداران خاص خود را دارد عده ای نیز سعی می کنند حتما در فصل آن این میوه ی پرخاصیت را هم استفاده کنند و هم اینکه تا مدتی آن را به روش های مختلف نگه داری کنند.آلبالو را می توانید پس از تمیز کردن […]

آلبالو یکی از میوه های فصلی و بسیار لذیذی است که طرفداران خاص خود را دارد عده ای نیز سعی می کنند حتما در فصل آن این میوه ی پرخاصیت را هم استفاده کنند و هم اینکه تا مدتی آن را به روش های مختلف نگه داری کنند.آلبالو را می توانید پس از تمیز کردن و شستن آن را نمک بزنید و میل کنید.خیلی از افراد هستند که مقداری از آلبالو را فریزر می کنند و ماه بعد از اینکه دیگر به این میوه دسترسی ندارند از آن میل می کنند و یا به صورت چای آلبالو یا بصورت آلبالو پلو و یا ترشی یا کمپوت و مربای آلبالو استفاده می کنند شاید شما از آن دسته از افراد باشید همه ی این موارد را تهیه می کنید چرا که عاشق آلبالو این میوه ی آبدار و ترش هستید.

مواد لاززم در تهیه ترشی آلبالو:

  • آلبالوی تازه ۲ کیلو
  • نمک به مقدار لازم
  • سرکه سفید به مقدار لازم
  • شکر نصف فنجان(شکر برای استفاده ی افرادی که دوست دارند ترشی آلبالو را ملس میل کنند)

طرز تهیه ترشی آلبالو با سرکه سیب

خواص-میوه-آلبالو.

ابتدا آلبالو ها را بعد از گرفتن برگ و دم آن تمیز می شوییم و سپس آن را خشک می کنیم حتما آلبالو ها را خشک کنید و بعد از آن در ترشی استفاده کنید

بعد از اینکه البالو ها را آماده کردید درون ظرف شیشه ی بریزید

سرکه سفید را روی آلبالو ها بریزید باید سرکه سفید روی آلبالو کامل بگیرید اگر کمی از آلبالو ها بیرون از سرکه سفید باشند باعث کپک زدن آن می شود

نمک را هم در این مرحله اضافه کنید اگر دوست دارید ترشی آلبالو را ترش میل کنید شکر به آن اضافه نکنید ولی اگر مایلید ترشی آلبالو را ملس میل کنید حتما شکر را همراه با نمک در این مرحله اضافه کنید درب ترشی را محکم ببندید و درون یخچال بگذارید تا کامل ترشی آلبالوی شما آماده استفاده شود

 

محل نگهداری ترشی آلبالو

بهترین محل نگهداری ترشی آلبالو در یخچال یا یک مکان نسبتاً خنک است.شما می توانید تا یکسال به این روش ترشی آلبالو را در یخچال نگه داری کرده و از آن استفاده کنید

 ترشی-آلبالو

خواص ترشی آلبالو

آلبالو پس از اضافه شدن سرکه سیب مقدار کمی از خواص ذاتی خود را از دست می دهد ، با این وجود می تواند تمامی خواص آلبالو را در خود داشته باشد.

طرز تهیه ترشی آلبالو با رب انار:

در تهیه این نوع ترشی :آلبالو ها را بعد از تمیز کردن و خشک کردن درون ظرف شیشه ی می ریزیم سپس سرکه و نمک را همراه با رب انار به آن اضافه می کنیم و آن را در جای خنک قرار دهید

ترشی آلبالو خشک:

در تهیه این نوع ترشی آلبالو ابتدا آلبالو خشک را تمیز کنید همراه با نمک و سرکه درون شیشه بریزید درب آن را محکم ببندید و در جای خنک بگذارید…

 

 

فوت و فن های ترشی آلبالو

  • حتما از سرکه سفید برای تهیه ترشی آلبالو استفاده کنید
  • هسته های آلبالو را می توانید بیرون بیاورید ولی اگر ترشی آلبالو را با هسته تهیه کنید زیبایی آن در سر سفره چند برابر می شود و این کاملا به سلیقه ی شما بستگی دارد.
  • بیشتر افراد دوست دارند ترشی آلبالو را ترش میل کنند در این شرایط از شکر درون آن استفاده نکنید
  • برای تهیه ترشی آلبالو از آلبالو های تازه و سالم استفاده کنید…
کلیدواژه : آلبالو
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری